Mateja je postala mamica...Marko pa atek..:)
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Pri voščilih osebam se priporoča, da avtor teme zraven svoje objave pripne kakšno sliko oz. napiše nekaj besed o sami osebi. Predvsem to velja pri izrekanju sožalj.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Pri voščilih osebam se priporoča, da avtor teme zraven svoje objave pripne kakšno sliko oz. napiše nekaj besed o sami osebi. Predvsem to velja pri izrekanju sožalj.
- Mateja
- HazMat Team
- Kraj: Topole in Gornji Logatec
- Kontakt:
No, vsem res iskrena hvala za čestitke! Na tem spletnem naslovu si nas lahko ogledate, kako smo se spopadli z novim izzivom: http://picasaweb.google.com/mateja.jeme ... emaPEbhn1o
Sicer pa je naš mali gasilec - seveda mu ne bo preostalo drugega - prava sirena, kadar se loti jokat. Poveljnik je pa že zdaj - oba z očkom delava natanko tako, kakor reče
Vsak dan je lepši in vsem priporočam starševstvo - neprespane noči pa ... ja, včasih smo mi žurali, zdaj pa naši otroci
Aha in še komentar mojega soproga in poklicnega gasilca: "Kako lepe otroke delava, bova še, a ne?"
Ja, če je pa res, kaj pa drugega!
Hvala vsem in lep pozdrav!
Mateja, Marko in Klemen
Sicer pa je naš mali gasilec - seveda mu ne bo preostalo drugega - prava sirena, kadar se loti jokat. Poveljnik je pa že zdaj - oba z očkom delava natanko tako, kakor reče
Vsak dan je lepši in vsem priporočam starševstvo - neprespane noči pa ... ja, včasih smo mi žurali, zdaj pa naši otroci
Aha in še komentar mojega soproga in poklicnega gasilca: "Kako lepe otroke delava, bova še, a ne?"
Ja, če je pa res, kaj pa drugega!
Hvala vsem in lep pozdrav!
Mateja, Marko in Klemen
Znanost se ni začela z nami.