Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
peters
Kraj: Cerkvenjak
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a peters »

Pozdravljeni!

Zanima me ,koliko od vas uporablja program SKYPE za telefoniranje po internetu. Meni se zadeva zdi zelo zanimiva,saj je trenutno še zastonj za uporabnike za telefoniranje po internetu ,za cel svet. Dočim povezava internet-mobilni telefon ali internet-stacionarni telefon nas že nekaj stane.

Še link do skypa :http://skype.com/intl/de/download/
VSI ZA ENEGA,EDEN ZA VSE!
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Uporabljam občasno za pogovor preko neta.

Za klice na stacionarno linijo pa si v brskalniku vtipkaj VOIP CLIENT in naloži programček, pa boš po Sloveniji klical na stacionarne številke zastonj. :idea:
Uporabniški avatar
LeonK
GE: Radlje ob Dravi
Kraj: Radlje ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a LeonK »

Jaz ga uporabljam že tam nekje pol leta pa se mi zdi zelo vredo. Ko se pogovarjaš preko MSN-ja pride do motenj, ki jih Skype nima. Če imaš spletno kamero se lahko tudi z njo gledaš preko Skypa. Zadeva je pohvale vredna.

LP
GE Radlje ob Dravi spletna stran:
http://www.pgdradlje.si
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Re: SKYPE

Odgovor Napisal/-a Peter »

peters napisal/-a:Zanima me ,koliko od vas uporablja program SKYPE za telefoniranje po internetu.
Uporabi iskanje in boš mogoče dobil kakšen uporaben podatek. :wink:
peters
Kontakt:

LESCE2 napisal/-a:Uporabljam občasno za pogovor preko neta.

Za klice na stacionarno linijo pa si v brskalniku vtipkaj VOIP CLIENT in naloži programček, pa boš po Sloveniji klical na stacionarne številke zastonj. :idea:
Pošlji nam link,kje si lahko naložimo ta program.
Uporabniški avatar
LeonK
Kontakt:

LESCE2 a lahko daš direkten link za download tega programa?
LESCE2

Ni ga čez komot kaj. :)

EVO TI LINK: http://www.voipdiscount.com/en/index.html
peters
Kontakt:

Re: SKYPE

Peter napisal/-a:
peters napisal/-a:Zanima me ,koliko od vas uporablja program SKYPE za telefoniranje po internetu.
Uporabi iskanje in boš mogoče dobil kakšen uporaben podatek. :wink:
Meni je vse jasno kako iščemo uporabnika. Recimo lahko si naredimo imenik uporabnikov SKYPA,za forum. Če ste za, mi pošljite po ZS vaše poz. ime in objavil bom imenik za vse ki uporabljate skype na tem forumu.
LESCE2

Morda sem vas nekoliko zmedu z imenom...Program se imenuje dejansko Voip Discount. Zgoraj imate povezavo. Pa veselo uporabo želim. :)
peters
Kontakt:

LESCE2 napisal/-a:Uporabljam občasno za pogovor preko neta.

Sem pogledal VOIP CLIENT. Samo klici zastonj so v narekovaju. Razumel sem sa daš tel št.za prikaz ob klicu z bonusom 6,33 eura ,bonus velja 95 dni. Vsi klici preko te vrednosti so plačljivi.
Uporabniški avatar
LeonK
Kontakt:

Poleg SKYPA pa obstaja še tudi en zelo dober program za pogovarjanje preko interneta, TEAM SPEAK

Link za download:

http://www.goteamspeak.com/index.php?page=downloads

LP
Uporabniški avatar
sabirman
Kraj: LJ-BRDO(antiforumaši)

Odgovor Napisal/-a sabirman »

Lesce vopi discount ni zastonj :wink: Z enim računom lahko kličeš eno minuto(tako kot pri skypu) potem se ti pojavi obvestilo da če hočeš še naprej telefonirati moraš plačati...Lahko se pa drugače znajdš in potem vsakičč odpreš nov račun...Samo to pa traja :D
Te kej mot? Povej men in ne jambri poveljniku!
LESCE2

Lesce vopi discount ni zastonj Z enim računom lahko kličeš eno minuto(tako kot pri skypu) potem se ti pojavi obvestilo da če hočeš še naprej telefonirati moraš plačati...
Ne bo držalo, sem pravkar debatiral s kolegom 2x po dve minuti zato, da bi preveril tvojo trditev. Na stacionarno linijo meni dela, kar se pa tiče gsm in sms sporočil je pa štorija druga. Men je za program povedal kolega pred dobrim mesecem in do zdej ni bilo problema s klicem na stacionarno cifro.
Uporabniški avatar
sabirman
Kraj: LJ-BRDO(antiforumaši)

Odgovor Napisal/-a sabirman »

Jah jst sm use variante preiskusu pa ni hotl... ne vem lahko da se motm d aje zdej kej drgač...
Te kej mot? Povej men in ne jambri poveljniku!
LESCE2

No sem malo pobrskal in našel tole o VOIP D. en mali drobni tisk.
Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit
No zdej je pa jasno vse. :)
Odgovori