Sicer pa ne bi smel imeti težav.
TEHNIČNI POSEGI - NI VSE V DENARJU
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Nekaj, kar ne obstaja, ne more boleti. Mnenje gosta, ki se ne podpise, je vredno nic - anonimno iza ogla lahko vsak laja kar hoce. Je pa zalostno, da za "svojo resnico", ki jo tukaj omenjas, ne upas stati s svojim imenom. Koga zdaj boli ta resnica? 
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
Dragi gost,Anonymous napisal/-a:Le kaj Vas vse boli, če se nekdo ne predstavi![]()
![]()
Resnica boli![]()
![]()
Na ReCO lahko pokličeš tudi kot vsak državljan RS,vendar boš v tem primeru izvedel samo podatke iz dnevno informacijskega biltena.
Mene nikakor gostje ne motite, saj velja povsod svoboda govora.
Če se nek gost razpiše okrog določene intervencije ga očitno stvar zanima in mu na tem forumu poizkušamo na najbolj strokoven način pojasniti naše poglede na dotično stvar. Vsaka kritika na naš račun je dobrodošla saj se na napakah učimo
manj.
Zadnja stvar pa je da se na tem mestu obsojamo drug druge.
LP Marko NOVAK
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Ko prebiram vsa ta mnenja, opažam, da gre za precejšnjo konkurenco med poklicnimi in prostovoljnimi gasilci. Ali je to borba za število intervencij ali je smisel hitre intervencije čimprej učinkovito pomagati ponesrečenemu? Sicer po profesiji nisem gasilec, z nimi pa vseeno na terenu veliko sodelujem.
Doc
Doc
SEm član PGD Žalec in sem sodeloval v tej intervenciji, v Vrbju! Situacija je bila taka: Ob približno tretji uri zjutraj se je naša enota aktivirala na sireno v Vrbju. Ob prihodu na kraj nesreče (za gasilci PGD Vrbje, policijo in bolničarji) smo pričeli z reševanjem. Hidravlična oprema je še ni bila zunaj, ko so prispeli poklicni gasilci iz celja, ki za razliko od nas imajo koncesijo za teh. reševanje. Torej zakaj bi tvegali kakšne tožbe, če ni bilo nobene nevarnosti, voznik je bil pri zavesti in brez hujših poškodb, ter je na samem kraju prisotna poklicna enota z koncesijo?
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
- Gregor K.
- moderator

- Kraj: Nekje na poti...
- Kontakt:
Ali imaš tudi ti isdn in US Robotics modem tako kot jaz? 
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina