Regijsko tekmovanje

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Regijsko tekmovanje

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

Ali slučajno kdo ve, kdaj bo mladinsko regijsko tekmovanje za regijo Ljubljana I?! :?

Ponavadi je to tekmovanje enkrat jeseni, mi pa še vedno nismo dobili obvestila! :oops:
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

:lol: Tudi če je jutri, ste pri vas že v popolni pripravljenosti, v to sem prepričan! :lol: Sicer pa se jutri okoli 19:00 oglasi na zvezi in vprašaj Jožeta Vidmarja, pa ti bo povedal. 100% pa se datum pokriva še z vsaj tremi drugimi zadevami, kar je že tradicija. :twisted:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Vrsho
moderator
moderator

Ma ne bom šel na zvezo... Sem bil parkrat tam pa mi ni ravno simpatična! :)

Mladinke bo treba pripraviti pa sploh ne vemo, a so vaje iste kot na nivoju gasilske zveze Ljubljana ali je kakšna druga vaja?! :?

Sicer bom pa to stvar predal našemu predsedniku komisije za mladino Papežu pa naj on ureja. :twisted:
Uporabniški avatar
Fireman
Kraj: Ljubljana

Re: Regijsko tekmovanje

Odgovor Napisal/-a Fireman »

Vrsho napisal/-a:Ali slučajno kdo ve, kdaj bo mladinsko regijsko tekmovanje za regijo Ljubljana I?! :?

Ponavadi je to tekmovanje enkrat jeseni, mi pa še vedno nismo dobili obvestila! :oops:
Tekmovanje regije Ljubljana I za mladino bo 4.10.2003 v Tacnu (Rocen), članic in članov pa 5.10.2003 v Horjulu. :lol:
Vrsho
moderator
moderator

Hvala lepa kdorkoli že si! :)
Odgovori