FORMULA 1 - Michael Schumacher

Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Dolby007
Kraj: Vrbje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Dolby007 »

Tudi jaz že od samega začetka navijam za Schumacherja, že od takrat ko je prestopil k takratnem Benetton Fordu. Zame je NO.1 in bo za vedno ostal. Požel je vse rekorde (http://www.f1-magazin.com/default.asp?rb=5&id=1921) in močno updam, da bo tudi to sezono končal z naslovom svetovnega prvaka.

Zdaj pa za vse tiste, ki pravite, da so mu to drugi priskrbeli, vas vprašam zakaj pa letos ni nič od Barrichellota pa zakaj pred prihodom Schumacherja k Ferrarija ni bilo dolgo zadnjih let nič od tega moštva?

Dejstvo je, da je večina njegovih zaslug, zrasla na njegovi grbi. Za seboj v moštvo je pripeljal mnogo inženirjev, pred sezono opravljal dodatna testiranja, pripomoral pri odličnih nastavitvah,... itd. Je pa res da je F1 moštveni šport, zato je prav da če dosežejo naslov konstriktorja, je prav da si med seboj pomagajo pri osvojitvi naslova prvaka !

Kar se pa tiče njegovih umazanih delov, bi pa le komentiral s tem da je pač v športu tako! Le kaj je naredil Alonso v Italiji, na kvalifikacijah zaprl Masso, v boksih zaprl Buttona, v uvodnih krogih sekal šikano, s tem pridobil mesto,...itd. Vsi so isti, sam nekateri tega ne znajo, ne pa da bi se športno obnašali, niti nimajo možnosti.

Žalostno pa je to, da bo po odhodu velikana za mene in za večino, F1 postala nezanimiva.
Delam kar paše mi, kar se mi dobr zdi...
tinček
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a tinček »

Pol pa obesite črne zastave in se jočite.
DREVO BREZ KORENINE JE KOT GASILCI BREZ

MLADINE
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Dolby007 napisal/-a:,

Žalostno pa je to, da bo po odhodu velikana za mene in za večino, F1 postala nezanimiva.
Ta izjava pa je otročja , banalna. Spominja me na novinarje , ki so ob porazu košarkarjev olimpije in izgubi naslova državnih prvakov (krka) dejali , da je to konec slovenske košarke. Bedaki. Šele tedaj je postalo zanimivo. Kot da bi v Celju, Postojni itd... ne znali igradi košarke. :lol: :D
formula bo še bolj zanimiva .
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Oskar napisal/-a:formula bo še bolj zanimiva .
=D> =D> =D> =D> =D>
Uporabniški avatar
gubina
Kraj: LJ-okolica

Odgovor Napisal/-a gubina »

ja bogi Šumi!le kaj vam je hudega storil?!vemo za voznike ki so bili prvaki ko so sedeli v najboljšem dirkalniku in potem(do sedaj)nič več(ne bom jih poimenoval ker veste za katere gre)Šumi pa je bil tudi zaporedni prvak!tudi Senna se je posluževal umazanih trikov!poglejmo Prosta-on je zmagoval na račun drugih.s svojo babjo vožnjo je vse spravil ob živce da so le ti napravili napako in odstopili ali izgubili pozicijo kar je izkoristil!pa kaj potem :) v igri je ogromno denarja to je to.mislim da Šumi svoje rezultate ni zgradil samo na grd način ampak tudi z trudom in predvsem znanjem!še to-prvi dirkač moderne formule1 ki je pridno nabiral kondicijo za dirke in za seboj potegnil še ostale dirkače in s tem tudi moštva!en velik plus zanj!!!samo ekipa v kateri je dirkal Šumi je delovala med postanki bolida praktično brez napake-disciplina-Šumijevo maslo.še en plus zanj!in še bi lahko naštevali!za njegove sovoznike v ekipi so vsi govorili da bi v drugi ekipi lahko pokazali boljše rezultate ker je pač vse podrejeno Šumiju-kdo je pokazal boljše rezultate???kdor se na spozna na formulo1 naj samo predstavi svoje mnenje in naj NE KRITIZIRA!!!
di-du-di-du
PeroG
Kraj: Spodnji Duplek

Odgovor Napisal/-a PeroG »

Tudi zame je Šumi No1. Naj povem, da sem imel srečo in bil tudi gost v F1. pregledal in obiskal sem prav vse bokse, bil tudi v vseh bivalnikih in tudi v vseh kamionih, ki prevažajo opremo in bolide skratka vso zaodrje F1. Zato bi rad povedal, da je Šumi bil dostopen voznik kot le malokateri tudi do ta zadnje čistilke. In še to bi rad napisal. Sam sem dirkal in še danes dirkam (motokros) in naj povem, da na dirki ni prostora niti za brata, če hočeš doseči dober rezultat.
Hitrosti dajemo ime!
Uporabniški avatar
himi
Kraj: Dvorjane
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a himi »

:lol: :lol: Fantje toliko besed, toliko "stokovnih" mnenj ste napisali na prejšnih straneh, medtem pa upokojenec veselo zmaguje!!! :lol: :lol: Nisem strokovnjak za formulo1 (najraje pogledam start in konec dirke), mislim, da je F1 rangirana kot eden najnevarnejših športov. Med to druščino "šoferjev" se ne pride iz bicikla, vsi so dobri in vredni spoštovanja, to je vrhunski šport :alright: ne pa viteške igre. :cry:
Kdor še ni bil v nevarnosti, ne pozna svojega poguma !!!

http://www.gasilcidvorjane.com
Uporabniški avatar
gubina
Kraj: LJ-okolica

Odgovor Napisal/-a gubina »

Himi se strinjam s tabo.prosil bi Mita za oceno današnje dirke :wink: .
mislim da vsako moštvo,ki dobi priložnost za manipuliranje dirke to izkoristi kar smo lahko videli tudi danes-pa ne s strani Ferrarija!lep dan želim.
di-du-di-du
Uporabniški avatar
Gregc
Kraj: Ljubljana-Brdo

Odgovor Napisal/-a Gregc »

Mene samo zanima kje so sedaj tiste pametne glave, ki trdijo kako se samo pri Ferrariju in Michaelu Schumacherju dogajajo "grde stvari". Vsi tisti,ki smo danes gledali F1, ki je bila odlična vemo da temu ni tako.

LP, Gregc
Gasilci smo edina živa bitja,ki ne bežimo od ognja pač pa gremo vanj in se spopademo z njim.
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Kak je že bil danes rezultat, sem namreč dirko prespal, ker sem pozno prišel domov?

:wink:
Uporabniški avatar
Martin P.
Kraj: Meljski hrib
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Martin P. »

PeroG
Kraj: Spodnji Duplek

Odgovor Napisal/-a PeroG »

Evo kako se dirkanje odvija od začetka do konca se grize kot smo danes videli tudi pri Renoju spuščajo. Bravo FERARI in seveda Šumi 4ever.
Hitrosti dajemo ime!
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

Evo, danes smo pa videli da penzionisti niso še za odpis.
Sicer nam je bolj slabo kazalo po uradnem treningu in začetku dirke; vendar konec dober vse dobro. :D 8)
Stati inu obstati. /Trubar/
Uporabniški avatar
LeonK
GE: Radlje ob Dravi
Kraj: Radlje ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a LeonK »

Zaj pa gre lepo na odslužen dopust, itaq mu nič nebo manjkalo :)
GE Radlje ob Dravi spletna stran:
http://www.pgdradlje.si
MarkoŠ
Kraj: Boh. Bistrica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MarkoŠ »

Lahko je tako dirko zmagat, če imajo drugi smolo on pa srečo.
Svinjarije ki sem jih videl je bilo prehitevanje Cultarda s strani Shumacherja in na koncu tri honde proti 1 Sauber BMW.

Prvič je Fisichela štil hrbet Alonsu.
Drugače bi lahko zmagal Fisichela in ne Shumacher.

Pa še to ne hvalit Shumacherja, da je zmagal ampak so mu pomagale gume in imel je veliko sreče, kot znanja.
Odgovori