FORMULA 1 - Michael Schumacher
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Tudi jaz že od samega začetka navijam za Schumacherja, že od takrat ko je prestopil k takratnem Benetton Fordu. Zame je NO.1 in bo za vedno ostal. Požel je vse rekorde (http://www.f1-magazin.com/default.asp?rb=5&id=1921) in močno updam, da bo tudi to sezono končal z naslovom svetovnega prvaka.
Zdaj pa za vse tiste, ki pravite, da so mu to drugi priskrbeli, vas vprašam zakaj pa letos ni nič od Barrichellota pa zakaj pred prihodom Schumacherja k Ferrarija ni bilo dolgo zadnjih let nič od tega moštva?
Dejstvo je, da je večina njegovih zaslug, zrasla na njegovi grbi. Za seboj v moštvo je pripeljal mnogo inženirjev, pred sezono opravljal dodatna testiranja, pripomoral pri odličnih nastavitvah,... itd. Je pa res da je F1 moštveni šport, zato je prav da če dosežejo naslov konstriktorja, je prav da si med seboj pomagajo pri osvojitvi naslova prvaka !
Kar se pa tiče njegovih umazanih delov, bi pa le komentiral s tem da je pač v športu tako! Le kaj je naredil Alonso v Italiji, na kvalifikacijah zaprl Masso, v boksih zaprl Buttona, v uvodnih krogih sekal šikano, s tem pridobil mesto,...itd. Vsi so isti, sam nekateri tega ne znajo, ne pa da bi se športno obnašali, niti nimajo možnosti.
Žalostno pa je to, da bo po odhodu velikana za mene in za večino, F1 postala nezanimiva.
Zdaj pa za vse tiste, ki pravite, da so mu to drugi priskrbeli, vas vprašam zakaj pa letos ni nič od Barrichellota pa zakaj pred prihodom Schumacherja k Ferrarija ni bilo dolgo zadnjih let nič od tega moštva?
Dejstvo je, da je večina njegovih zaslug, zrasla na njegovi grbi. Za seboj v moštvo je pripeljal mnogo inženirjev, pred sezono opravljal dodatna testiranja, pripomoral pri odličnih nastavitvah,... itd. Je pa res da je F1 moštveni šport, zato je prav da če dosežejo naslov konstriktorja, je prav da si med seboj pomagajo pri osvojitvi naslova prvaka !
Kar se pa tiče njegovih umazanih delov, bi pa le komentiral s tem da je pač v športu tako! Le kaj je naredil Alonso v Italiji, na kvalifikacijah zaprl Masso, v boksih zaprl Buttona, v uvodnih krogih sekal šikano, s tem pridobil mesto,...itd. Vsi so isti, sam nekateri tega ne znajo, ne pa da bi se športno obnašali, niti nimajo možnosti.
Žalostno pa je to, da bo po odhodu velikana za mene in za večino, F1 postala nezanimiva.
Delam kar paše mi, kar se mi dobr zdi...
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Ta izjava pa je otročja , banalna. Spominja me na novinarje , ki so ob porazu košarkarjev olimpije in izgubi naslova državnih prvakov (krka) dejali , da je to konec slovenske košarke. Bedaki. Šele tedaj je postalo zanimivo. Kot da bi v Celju, Postojni itd... ne znali igradi košarke.Dolby007 napisal/-a:,
formula bo še bolj zanimiva .
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
ja bogi Šumi!le kaj vam je hudega storil?!vemo za voznike ki so bili prvaki ko so sedeli v najboljšem dirkalniku in potem(do sedaj)nič več(ne bom jih poimenoval ker veste za katere gre)Šumi pa je bil tudi zaporedni prvak!tudi Senna se je posluževal umazanih trikov!poglejmo Prosta-on je zmagoval na račun drugih.s svojo babjo vožnjo je vse spravil ob živce da so le ti napravili napako in odstopili ali izgubili pozicijo kar je izkoristil!pa kaj potem
v igri je ogromno denarja to je to.mislim da Šumi svoje rezultate ni zgradil samo na grd način ampak tudi z trudom in predvsem znanjem!še to-prvi dirkač moderne formule1 ki je pridno nabiral kondicijo za dirke in za seboj potegnil še ostale dirkače in s tem tudi moštva!en velik plus zanj!!!samo ekipa v kateri je dirkal Šumi je delovala med postanki bolida praktično brez napake-disciplina-Šumijevo maslo.še en plus zanj!in še bi lahko naštevali!za njegove sovoznike v ekipi so vsi govorili da bi v drugi ekipi lahko pokazali boljše rezultate ker je pač vse podrejeno Šumiju-kdo je pokazal boljše rezultate???kdor se na spozna na formulo1 naj samo predstavi svoje mnenje in naj NE KRITIZIRA!!!
di-du-di-du
Tudi zame je Šumi No1. Naj povem, da sem imel srečo in bil tudi gost v F1. pregledal in obiskal sem prav vse bokse, bil tudi v vseh bivalnikih in tudi v vseh kamionih, ki prevažajo opremo in bolide skratka vso zaodrje F1. Zato bi rad povedal, da je Šumi bil dostopen voznik kot le malokateri tudi do ta zadnje čistilke. In še to bi rad napisal. Sam sem dirkal in še danes dirkam (motokros) in naj povem, da na dirki ni prostora niti za brata, če hočeš doseči dober rezultat.
Hitrosti dajemo ime!
Mene samo zanima kje so sedaj tiste pametne glave, ki trdijo kako se samo pri Ferrariju in Michaelu Schumacherju dogajajo "grde stvari". Vsi tisti,ki smo danes gledali F1, ki je bila odlična vemo da temu ni tako.
LP, Gregc
LP, Gregc
Gasilci smo edina živa bitja,ki ne bežimo od ognja pač pa gremo vanj in se spopademo z njim.
Lahko je tako dirko zmagat, če imajo drugi smolo on pa srečo.
Svinjarije ki sem jih videl je bilo prehitevanje Cultarda s strani Shumacherja in na koncu tri honde proti 1 Sauber BMW.
Prvič je Fisichela štil hrbet Alonsu.
Drugače bi lahko zmagal Fisichela in ne Shumacher.
Pa še to ne hvalit Shumacherja, da je zmagal ampak so mu pomagale gume in imel je veliko sreče, kot znanja.
Svinjarije ki sem jih videl je bilo prehitevanje Cultarda s strani Shumacherja in na koncu tri honde proti 1 Sauber BMW.
Prvič je Fisichela štil hrbet Alonsu.
Drugače bi lahko zmagal Fisichela in ne Shumacher.
Pa še to ne hvalit Shumacherja, da je zmagal ampak so mu pomagale gume in imel je veliko sreče, kot znanja.