Domača stran PGD Zaklanec
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Domača stran PGD Zaklanec
Danes je uradno odprta stran prostovoljnega gasilskega društva Zaklanec, ki deluje v gasilski zvezi Horjul, regija Ljubljana 1.
Prosim če vse kritike in pripombe za izboljšanje strani sporočite.
http://www.pgd-zaklanec.com
Prosim če vse kritike in pripombe za izboljšanje strani sporočite.
http://www.pgd-zaklanec.com
Kdor živi od meča bo z mečem pokončan.
- fire fighter
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Danes sem uspel pregledat vašo stran in pripomb kolikor hočeš.pilot napisal/-a:A res ni nobenega komentarja ali kritike?
1. najbolj bode v oči , da v osnovnem meniju ni strani OPERATIVA.
Priporočal bi še stran PREVENTIVNI NASVETI. (poglej spletno stran JZZPR MB. lahko kopiraš in prilagodiš)
Pilot, veš zaradi operative smo se ustanovili in basta, to mora biti na prvem mesti, oziroma morda na drugem za kratko zgodovino društva.
Stran bo obiskal tudi kak negasilc zato preventiva ne škodi.
2. na stani člani ni nič napisanega o vaši operativni sposobnosti , oziroma o kadrovskem sestavu enote , činih , specialnostih itd....
3. Pogledal sem fotke o usposabljanju 4 mladincev. Vidiš v operativi bi napisal nekaj o tem , ali so to vaje kar tako , ali kak osnovni tečaj itd...
Vaje trodelca namreč niso najboljše usposabljanje za operativne naloge , bolj tekmovalne naloge
Drugače pa kot vidim manjše skromno društvo z lepo urejenimi prostori. Pohvalno je že to , da ste sestavili spletno stran. Sedaj pa samo to tedensko oživljat in nadgrajevat. Mogoče kakšna klepetalnica, kviz, nagradno vprašanje itd....
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Ja žal stran ni še popolnoma dokončana. Seveda manjka zgodovina(v društvu se išče en list na katerem naj bi bila podrobna zgodovina, hehe), prav tako malo bolj podrobno o članih in statistika činov, specializacij...
Za preventivo bomo nekako dodajali pod uporabno (tam je že pravilna prijava na 112, signali alarma).
Kar se pa tiče usposabljanja 4 mladincev, ki še niso nikol sestavljali pravega trodelnega napada, treba najprej naučiti takoimenovano tekmovalno verzijo. Smo pa nato trenirali z postavitvijo trodelnega napada z vso opremo pospravljeno v vozilu. Drugače pa to ni za tečaj.
Kar se pa tiče klepetalnice, kviza ali pa nagradnih vprašanj je pa stran malo premalo obiskana, da bi bilo zanimivo.
Za preventivo bomo nekako dodajali pod uporabno (tam je že pravilna prijava na 112, signali alarma).
Kar se pa tiče usposabljanja 4 mladincev, ki še niso nikol sestavljali pravega trodelnega napada, treba najprej naučiti takoimenovano tekmovalno verzijo. Smo pa nato trenirali z postavitvijo trodelnega napada z vso opremo pospravljeno v vozilu. Drugače pa to ni za tečaj.
Kar se pa tiče klepetalnice, kviza ali pa nagradnih vprašanj je pa stran malo premalo obiskana, da bi bilo zanimivo.
Kdor živi od meča bo z mečem pokončan.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
Ja kaj pa moja "glavna" pripomba : OPERATIVA ???pilot napisal/-a:Ja žal stran ni še popolnoma dokončana. Seveda manjka zgodovina(v društvu se išče en list na katerem naj bi bila podrobna zgodovina, hehe), prav tako malo bolj podrobno o članih in statistika činov, specializacij...
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
Hotel sem povedat , da bi nekako ločil društveno življenje in dejavnost (mladina , veterani, proslave , delavne akcije, trodelc, pokali, občni zbori in ostalo) od operative oziroma od dela članov operativne enote. Pod Operativo bi dal , intervencije, priprave na intervencijo, črpanje vode , razne tehnične usluge občanom, šolanje, novosti v enoti-oprema, dihalci itd...pilot napisal/-a:To mi pa ni čist jasno kako to mislš? Predvidevam, da med operativo spada oprema in člani. Ali še kaj manjka?
Skratka želel sem povedat, da se mora že na osnovni strani videti operativna dejavnost enote, ne pa da jo iščeš po podstraneh.
Saj ni tako zakomplicirano kot sem napisal