Pokalno tekmovanje 2007

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
BOSS
Kraj: Kebelj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BOSS »

Pozdravljeni!

Vidim da velik govorite o nas, zato sem se tud oglasil.
Mi in Tinje imamo tudi kdaj pa kdaj skupne vaje drugače pa je njihov mentor iz Keblja.
Na vajah se delajo vaje okrog 30 s. Vaja se da narediti tudi pod 30 s.

lp
Boštjan PGD Kebelj
Uporabniški avatar
mirank
Kraj: PgD Lokvica

Odgovor Napisal/-a mirank »

Vsaka čast, BOSS. Sm kazenske morate odpravit! Mene zanima kaj ste narobe naredili v Slovenski Bistrici? Videl sem da se je strojnik jezil.

Saj, kako ne bi govorili o vas če imate daleč najboljši čas v državi?
Uporabniški avatar
BOSS
Kontakt:

V Slov. Bistrici je strojnik pol zapel na motorno brizgalno, potem je pa sam popravil. Problem je bil v tem da doma treniramo in na tekmah je navadno ziglerjeva MB, ta rozenbauer ( fox II ) je pa precej višja in smo pred vajo pogovarjali da mora V2 višje dvignit cev zadaj pa je vzdignil malo previsoko :cry: !
Kazenske bomo odpravili do drugega leta saj je ta ekipa komaj skupaj od januarja letos, letos je le uvajanje za drugo leto.

lp
Boštjan
sixkiller

Odgovor Napisal/-a sixkiller »

Zanima me, če govorite o vaji z MB, ki je na strani 80 v knjižici iz leta 2003?
Sam da vode ne zmanka!
PGD Žižki

Odgovor Napisal/-a PGD Žižki »

sixkiller napisal/-a:Zanima me, če govorite o vaji z MB, ki je na strani 80 v knjižici iz leta 2003?
Aha aha :D
Uporabniški avatar
Dejan B
GE: Žetale
Kraj: Žetale
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Dejan B »

Ja,kaj čemo,mi smo tudi dobli take kazenske v Bistrici da glava peče,treba je vadit,pa bo drugič zagotovo bolje !!

Na Pomoč!!
Dejan B!
Na Pomoč!
http://www.pgd-zetale.si
Uporabniški avatar
mirank

BOSS napisal/-a: ...ta rozenbauer ( fox II ) je pa precej višja in smo pred vajo pogovarjali da mora V2 višje dvignit cev zadaj pa je vzdignil malo previsoko...
Kaj ni bila tam vaša oprema? Če se ne motim je na MB pisalo Kebelj...
Uporabniški avatar
BOSS
Kontakt:

Ja MB je bila naša. Ampak teniramo na maketi in s starimi ( predrtimi ) cevmi, tako da ne uničujemo opreme. Maketa pa je nareta po ziglerjevi MB.

lp
Boštjan
Uporabniški avatar
mirank

BOSS napisal/-a:Ja MB je bila naša. Ampak teniramo na maketi... Maketa pa je nareta po ziglerjevi MB.
Saj razumljivo, mi tudi vadimo na "maketi"! Samo zakaj niste probali na foxu, če ste vedeli da bo na njej tekma?

Je pa ta višja spojka kar problematična. Se spomnen, ko smo bili v Varaždinu na olimpiadi, (kot gledalci), je imelo veliko strojnikov težave z njo.
Uporabniški avatar
mirank

Tako, glavni del tekmovalne sezone je mimo...
Tako da si sedaj lahko privoščimo malo gasilskega dopusta... (tekmovalnega, :wink: )

Jeseni pa se vidimo in slišimo na Vrhniki...

(pa čim manj požarov)
Lojz

Odgovor Napisal/-a Lojz »

Tako pokalno tekmovanje za latošnje leto je zaključeno. Zanima me kako so kaj tekmovalne enote zadovoljne s novim sistemom točkovanja. Meni se zdi da je novi sistem dosti boljši od prejšnjega je večja zanimivist.
Pa opazil sem tudi da se je letošnjo leto "uveljavilo" nekaj novih ekip.
marko78

Oj

Odgovor Napisal/-a marko78 »

Nove ekipe so in bodo tako da upam da se drugo leto ponovno srečamo,...Lp
Iga

Odgovor Napisal/-a Iga »

Pozdravljeni!
V živo sem si pogledal tekmovanje v Škofji vasi, pa sem opazil, da so povečini najboljše ekipe vse po vrsti delale napake(mislim predvsem prve štiri v skupnem seštevku,razen Krke). Pa me zanima, če so imeli pri tem kaj vpliva sodniki?(kakšna sumljiva odločitev ipd. Al je bila nervoza enostavno prevelika? Videl pa sem, da je na štafeti sodnik pri predaji 4. spregledal kar nekaj prestopov. Predvsem pa so se vsi gledalci razburili pri ekipi krke.
marko kangler
Kraj: Tinje

Odgovor Napisal/-a marko kangler »

Ne sodniki niso imeli nobenega vpliva!(Vsaj pri nas ne). Ni bilo nobene sumljive odločitve. Vse kazenske točke ki smo jih dobili so bile!
Razloga za slabo vajo pa niti nevem. Ko ti ne gre ti pač ne gre!
KATJA BEDRAČ

tekmovanja

Odgovor Napisal/-a KATJA BEDRAČ »

ja se ko ste že pr dobrih cajtah pa o vajah...me mamo 2× na tedn vaje pa mečemo 40.28 pa smo samo 2 leti skup :lol:
Odgovori