Razpis izobraževanja GZS za 2006

Tečaji, vaje, šola ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
kl23

Razpis izobraževanja GZS za 2006

Odgovor Napisal/-a kl23 »

Izobraževanje GZS za leto 2006
Priponke
razpis 2006.pdf
(213.93 KiB) Prenešeno 279 krat
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Kolikor sem informiran , dobijo GZ Plan izobraževanja GZS v pisni obliki. Zanima me kako pride ta plan do gasilskih društev. Vsa društva še nimajo interneta pa poveljniki tudi niso vsi navdušeni nad izobraževanji , raje trajbajo trodelca.
Kakšne so vaše izkušnje s trem. :?: :shock:
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Oskar napisal/-a:Kolikor sem informiran , dobijo GZ Plan izobraževanja GZS v pisni obliki. Zanima me kako pride ta plan do gasilskih društev. :
Na naši GZ se plan skopira in pošlje na vsa PGD, plan pa obravnava tudi poveljstvo GZ, ki ga itak sestavljajo poveljniki, tako, da ne more nihče mimo, da ne bi vsaj dvakrat slišal oz. videl. Odziv je kar dober, saj smo bili ena prvih zvez, ki je imela operativno pošlihtan vse kader, sedaj je stanje potrebno samo vzdrževati in ga seveda dopolnjevati z novimi silami.

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
svoper
Kraj: Šmartno pri Litiji

Odgovor Napisal/-a svoper »

Tudi pri nas se plan pošlje na društva. Sam kot poveljnik pa kljub temu naredim (sprintam) en izvod zase, skličem sestanek operativcev in članic, kjer jim predstavim plan in poberem prijave interesentov za različna usposabljanja. Nato pa zadevo vnesem v Vulkan.
Uporabniški avatar
Marjetica
moderator
moderator
Kraj: Hotinja vas-mariborska regija

Odgovor Napisal/-a Marjetica »

svoper napisal/-a:Tudi pri nas se plan pošlje na društva. Sam kot poveljnik pa kljub temu naredim (sprintam) en izvod zase, skličem sestanek operativcev in članic, kjer jim predstavim plan in poberem prijave interesentov za različna usposabljanja. Nato pa zadevo vnesem v Vulkan.
Sicer izven teme- toda vseeno me zanima:

V društvu imate torej samo operativce in članice, kaj pa ostalih članov, ki niso operativci - a teh pa nimate :?:
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Uporabniški avatar
gapi
GE: Lukovica
Kraj: Lukovica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gapi »

Ja sem si ogledal razpis.

Očitno je naše lanskoletno pisanje pomagalo, da je letošnji razpis napisan SKLADNO z PGS (v mislih imam tečaj za člane višjih poveljstev). :D :D

Torej spet se je pokazal naš slogan Skupaj spreminjamo....

Čeprav še vedno nisem čisto prepričam če je v skladu z programom izobraževanj, ki ga je podpisal minister (rdečega fascikla nimam doma, pa ne morem prevert)

Lep pozdrav!

Gašper Mav
http://www.gasilci-lukovica.si
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

gapi napisal/-a:Čeprav še vedno nisem čisto prepričam če je v skladu z programom izobraževanj, ki ga je podpisal minister (rdečega fascikla nimam doma, pa ne morem prevert)
Poglej med Prenosi. :wink:
Uporabniški avatar
gapi
GE: Lukovica
Kraj: Lukovica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gapi »

Peter napisal/-a:Poglej med Prenosi. :wink:
Hvala Peter našel, tako sem lahko preveril moj dvom.

Ugotovil sem, da pogoji (v mislih imam tečaj za člene višjih poveljstev) v razpisu in v programu niso čisti identični, je pa razpis v skladu z PS, zdaj se mi zastavlja vprašenje kaj upoštevati Program ali PS.

Če se ne motim je bilo nekoč rečeno da se upošteva Program, lahko pa tudi da se motim! :wink:

Lep pozdrav!

Gašper Mav
http://www.gasilci-lukovica.si
Uporabniški avatar
svoper
Kraj: Šmartno pri Litiji

Odgovor Napisal/-a svoper »

V društvu imate torej samo operativce in članice, kaj pa ostalih članov, ki niso operativci - a teh pa nimate
Marjetica, seveda imamo v društvu tudi ostale člane, vendar pri izobraževanju - tečajih dajem poudarek na operativcih, da se izobražujejo. Seveda plan izobraževanj GZS predstavim tudi ostalim članom v društvu in kdor se ima željo udeležiti katerega izmed izobraževanj na to tudi prijavim.
gast

Odgovor Napisal/-a gast »

al je gzs sploh certificirana za izobraževanje. v uradnem listu jo nej.

**gast
Odgovori