PGD Šoštanj - mesto - Novo vozilo za prevoz moštva GVM-1

Gasilska vozila in zaščitna ter reševalna oprema

Moderator: Janez Tratnik

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
BorisGoličnik
Kraj: Šoštanj

PGD Šoštanj - mesto - Novo vozilo za prevoz moštva GVM-1

Odgovor Napisal/-a BorisGoličnik »

V soboto, 28.10.2006 smo se v PGD Šoštanj - mesto veselili ob prevzemo novega gasilskega vozila za prevoz moštva, katerega smo dobili v uporabo od TE Šoštanj.
Vozilo je VW Transporter 2,5 TDI, 4 motion, daljša medosna razdalja, 96kW/130 KS, povišana masa na 3.000 kg, opremljeno po tipizaciji GZS.
To vozilo je zamenjava za 15 let starega Citroena, ki je doslužil svojemu namenu.
Pridobitve smo še posebej veseli zaradi naših mladih, ki so ustrezno, varno in udobno vozilo tudi najbolj potrebovali.
Lp! B.
Priponke
GVM-1-02.jpg
GVM-1-01.jpg
GVM-1-00.jpg
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Re: PGD Šoštanj - mesto - Novo vozilo za prevoz moštva GVM-1

Odgovor Napisal/-a Franci »

Boris čestitke za nabavo vozila. Sem mislu da boš zadnja vrata kaj odprl, pa kakšna slike armature in postaje (kako je vgrajena)? Oooo in pa bistveno kako je šlo pri tipizaciji? (lahko po zs) 8) =D>
Stati inu obstati. /Trubar/
rok č
Kraj: Tam kjer se Pohorje vidi

Odgovor Napisal/-a rok č »

čestitam za novo vozilo. kaj bi še lahko izvedel kdo je vstavil opremo in koliko je vrednost investicija. 8)
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Čestitke. Jaz sem ga sicer že videl (ko so fantje iz PGD Šoštanj bili z nami na raftingu). Če se Boris strinja, lahko jaz priložim kako slikco prtljažnika - sem ga namreč čisto tak voajersko poslikal takrat.

LP, R. :wink:

P.S.: Boris, pošta je šla danes naprej. 8)
BorisGoličnik

Franci, hvala za čestitke in enako, tud vi se že veselo vozite. Tu je še ena slika od zadaj, kar se pa armature tiče bodo pa še ene spremembe, pa bom potem dal gor še kakšno slikico.
Pri tipizaciji je šlo ker je vozilo nabavilo podjetje in ne PGD, se pravi, da je vozilo v lasti podjetja.
Rok, nadgradnjo je izdelalo podjetje EURO GV iz Ilirske Bistrice, cena pa je mal čez 10 mio sit skupaj z opremo.
Lp! B.
Priponke
Zadaj.jpg
Uporabniški avatar
nejc321

Odgovor Napisal/-a nejc321 »

Najprej čestitke :!:
Vsako društvo bi si želelo imti tako dobre odnose z nekim podjetjem kot vi. Me pa zanima če je to vaš prvi avtomobil, ki ste ga prejeli v uporabo od TE Šoštanj :?:
Kakšen pa je vaš vozni park :?:
Mogoče še kakšno slikco.

Lep pozdrav :!:

Še enkrat čestitke za pridobitev.
Uporabniški avatar
cheeby
Kraj: Lj Ježica - GBL

Odgovor Napisal/-a cheeby »

Čudi me to, da so vm odobrili tipizacijo. Namreč mi smo pred nabavo hoteli ravno takega transporterja 2.5tdi 130ks 4motion. Pa smo v predračunu dali povišano nosilnost navedeno in nam ga niso odobrili.

kej ve kdo od vas kako je s tem?

drugače pa čestitke ob nabavi in veliko srečnih km!
Skupaj spreminjajmo svet na bolje!
Uporabniški avatar
Martin P.
Kraj: Meljski hrib
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Martin P. »

cheeby napisal/-a:Čudi me to, da so vm odobrili tipizacijo. Namreč mi smo pred nabavo hoteli ravno takega transporterja 2.5tdi 130ks 4motion. Pa smo v predračunu dali povišano nosilnost navedeno in nam ga niso odobrili.
BorisGoličnik napisal/-a:Pri tipizaciji je šlo ker je vozilo nabavilo podjetje in ne PGD, se pravi, da je vozilo v lasti podjetja.
Boris, mene pa zanima nekaj: glede na to, da je vozilo v lasti podjetja, ali imate zdaj kakšne posebne dolžnosti do le-tega?
BorisGoličnik

nejc321 napisal/-a:Najprej čestitke :!:
Vsako društvo bi si želelo imti tako dobre odnose z nekim podjetjem kot vi. Me pa zanima če je to vaš prvi avtomobil, ki ste ga prejeli v uporabo od TE Šoštanj :?:
Kakšen pa je vaš vozni park :?:
Mogoče še kakšno slikco.

Lep pozdrav :!:

Še enkrat čestitke za pridobitev.
Lahko rečem, da imamo s podjetjem res dobre odnose, kar je v obojestransko korist. Od podjetja imamo v uporabi še dva vozila GVV-1 Mercedez Sprinter 416/CDI in pa GVC 16/25 Iveco Eurocargo 135 WR 4X4. Imamo pa še GVC 24/60 TAM 190 T 15 4X4 in avtolestev Bronto F18.
Slika je še stara, Citroena je zamenjal VW Transportet, Trafica pa Mercedes Sprinter.

Lp! B.
Priponke
Vozni park1.jpg
Vozni park.jpg
Uporabniški avatar
nejc321

Odgovor Napisal/-a nejc321 »

Najlepša hvala za podatke :!:
Čim daljše sodelovanje vam želim :!:
Uporabniški avatar
tempiha
Kraj: Bližna okolica Maribora

Odgovor Napisal/-a tempiha »

Čestitke za novo vozilo, sam cena vozila z opremo se mi zdi malce previsoka.
LP.
Okoliščine v katerih se požar razvija niso vedno enake.
zaba

Odgovor Napisal/-a zaba »

Vse Čestitke ob nabavi tega vozila in upam da vam bo dolgo in dobro služil.

Bomo mogl tut v našem društvu kmalu zamenjat starega opla areno. Pa se meni osebno najbol dopade vw transporter. Nevem sicer kako bodo vodilni v našem društvu odločil. Samo to bo pomoje še nekej časa trajalo k smo pred dvemi leti nabai nov GVC 16/25.

lp ZABA
Uporabniški avatar
GoGo
Kraj: GE Ptuj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a GoGo »

Mene pa zanima če imajo PGD Šoštanj - mesto koncesijo za prometne nesreče? Vem da ne sodi zadeva pod to temo pa upam da ne bodo moderatorji jezni :wink:
Slika
To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

GoGo napisal/-a:Mene pa zanima če imajo PGD Šoštanj - mesto koncesijo za prometne nesreče?
Zakaj pa te to zanima? Poglej v Uredbo... :wink:
Uporabniški avatar
NH30

Odgovor Napisal/-a NH30 »

GoGo napisal/-a:Mene pa zanima če imajo PGD Šoštanj - mesto koncesijo za prometne nesreče? Vem da ne sodi zadeva pod to temo pa upam da ne bodo moderatorji jezni :wink:

Nimajo koncesije za tehnično reševanje!
Za tehnično reševanje imajo koncesijo mislim da PGD Velenje,ali se motim
:roll:

colly :twisted:
Odgovori