PLAKAT MESEC POŽARNE VARNOSTI
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
PLAKAT MESEC POŽARNE VARNOSTI
Kako vam je všeč letošnji plakat MPV?
Nekateri trdijo da je namenjen drugemu mesecu. Kaj pa vi?
Darko
Nekateri trdijo da je namenjen drugemu mesecu. Kaj pa vi?
Darko
-
Slavko
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Mi ni všeč......
sicer pa z drugega zornega kota .....
bodo vsaj otroci DMG kaj dorisali.....
pa bo.
sicer pa z drugega zornega kota .....
bodo vsaj otroci DMG kaj dorisali.....
Zadnjič spremenil Mitja Gregorič, dne 12. Oktober 2005, 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Moje mnenje je, da je predvsem primeren za DMG
Mladi nadobudneži imajo s tem plakatom že nakazano izhodišče na sredini
, ostalih 90% prostora pa imajo na voljo za svoje ideje, da s tem zaključijo uspešen referat 
Verjetno bi bil bolj prepoznaven po njihovem dopolnilu, kajti ART je za galerije, takšen plakat pa naj bi ponazarjal jasno sporočilo tudi mimoidočim kateri niso redno v naših vrstah, oziroma predvsem njim
Mladi nadobudneži imajo s tem plakatom že nakazano izhodišče na sredini
Verjetno bi bil bolj prepoznaven po njihovem dopolnilu, kajti ART je za galerije, takšen plakat pa naj bi ponazarjal jasno sporočilo tudi mimoidočim kateri niso redno v naših vrstah, oziroma predvsem njim
IZKORISTI, A NIKDAR NE IZKORIŠČAJ!
Lp
Borut Satler
Lp
Borut Satler
-
gagaga
Kolikor jaz poznam zadevo, so plakat letos pripravili na Upravi (URSZR). Prav tako je uprava naredila nekaj zloženk na temo varstva pred požari, utopitvami in podobno. In te zloženke najdete na strani od uprave (dostop je možen tudi preko strani gasilec.net) GZS je pripravila samo tisto zloženko na temo požarne varnosti v trgovskih centrih.
Tudi meni je bolj všeč lanski plakat (od GZS) in upam, da ne bo prihodnje leto spet ena taka bela podlaga z eno luknjo na sredi, kot je letos. Je pa res zelo pripraven za otroke, saj lahko počečkajo obe strani (spredaj in zadaj).
Tudi meni je bolj všeč lanski plakat (od GZS) in upam, da ne bo prihodnje leto spet ena taka bela podlaga z eno luknjo na sredi, kot je letos. Je pa res zelo pripraven za otroke, saj lahko počečkajo obe strani (spredaj in zadaj).