mi smo ravno včeraj kupili svetlobni blok ter celotno signalizacijsko opremo in se morm pohvalt da bomo mel tak blok prvi v sloveniji (sestavljen je iz samih led diod in visok cca 4cm)
trenutno je avto v predelavi (gvm) tko da k bo končan prilepim slikce
cheeby napisal/-a:Mi smo ravno včeraj kupili svetlobni blok in se moram pohvalti, da bomo imeli takšen blok prvi v sloveniji ( sestavljen je iz samih led diod in visok cca 4cm )
Verjetno ste se odločili za tega, boš kasneje povedal, kako je z vidljivostjo ( svetilnostjo ) pri tem svetlobnem bloku.
cheeby napisal/-a:Mi smo ravno včeraj kupili svetlobni blok in se moram pohvalti, da bomo imeli takšen blok prvi v sloveniji ( sestavljen je iz samih led diod in visok cca 4cm )
Verjetno ste se odločili za tega, boš kasneje povedal, kako je z vidljivostjo ( svetilnostjo ) pri tem svetlobnem bloku.
LP BAČO
točnih podatkov sicer nimam, mislim pa da je model traffic max ki je tudi na linku
National Safety Board statistics show that 40% of firefighters killed in the line of duty died in accidents on the way to an incident. The majority of these accidents are at intersections. ( podatek za ZDA).
Videl ravno včeraj pri enem opremljevalcu v Ljubljani, ki tudi reklamira na tej strani!
Povem vam, da je res super zadeva, sam kaj, ko je tako salamensko drago!
Mislim , da se je s to tehnologijo opremlja vozilo civilne zaščite za občino Kranj Nisan Patrol!
V službi ljudstva NA POMOČ!
V pripravljenosti dan in noč!
No mi imamo od tega opremljevalca tri vozila opremljena z zvočno in svetlobno signalizacijo, od tega enega z ledicami - moram rečt,da so ledice zakon, pa kvaliteta vgradnje tudi!
Vidljivost oz. opaznost LED bloka je mislim da 5 ali 6x boljša kot navadne lučke upam da se ker od "specjalistov" (beri ala sponzori teh strani oglasi in poda strokovno mnenje in seveda "željene" podatke...
Mitja Gregorič napisal/-a:Vidljivost oz. opaznost LED bloka je mislim da 5 ali 6x boljša kot navadne lučke upam da se ker od "specjalistov" (beri ala sponzori teh strani oglasi in poda strokovno mnenje in seveda "željene" podatke...
lp
to da je vidljivost 5-6x večja pa nisem vedel. zanimiv podatek