DAN FORUMA 2006
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Evo doma. Bilo najbolje doslej.
Golaž za prste obliznit. Oba izenačena. Prav lepo je bilo videt stare borce v živo. Klapa taprava. Mogoče bi počasi ustanovili stranko za parlament.
Padlo je veliko novih idej. V glavnem super super.
Čestitke organizatorjem in seveda predvsem Marku.
Se še vidimo.
Golaž za prste obliznit. Oba izenačena. Prav lepo je bilo videt stare borce v živo. Klapa taprava. Mogoče bi počasi ustanovili stranko za parlament.
Padlo je veliko novih idej. V glavnem super super.
Čestitke organizatorjem in seveda predvsem Marku.
Se še vidimo.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!

- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Po mojem riba. Ampak vseeno mi je bilo v veliko čast kuhati skupaj s takima mojstroma kot sta Mirček in seveda Andy. Obema se zahvaljujem za sodelovanje in upam da se spet skupaj najdemo pred kakšnim kotlom. In ne glede na to kateri golaž je bil boljši mislim da si največ zahvale zasluži Andy za vso organizacijo kuhanja in pečenja, ki ni bila enostavna.pes napisal/-a:Glede golaža pa tako, moram reči da je tehtnica nekako prevagala na štajersko stran, ker se mi je zdel da Čoklovemu nekaj manjka.
Hvala tudi organizatorjem za prijeten dan in vsem forumovcem za prijetno druženje. Držal sem tudi obljubo in z Nejčom popil en cel deci rujnega. Kaj sem za to dobil pa boste tako ali tako videli na slikah.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Jaz še nisem utegnu domov čeprav sem zgodaj odpujsal na Primorski konec........na šiht pa še prehitro...
kaj čmo....delo osvobaja.... dejmo rečt.....
Sendvič je bil mega ,Zala kul,smoki božanski...golaž bombastičen...(tist z poprom -mi še zdej zgago dela zezam)...
...da o čvapih ne zgubljam besed....
Najboljmi je bil pa všeč tisti drobni BOR ki se mi je prav zasmilil zato sem mu polepšal dan in obudil spomine z kapljico kraškega pod korenino....
Duša je "kontenta" bila kot bi bila pila pravi Kraški teran...
kaj čmo....delo osvobaja.... dejmo rečt.....
Sendvič je bil mega ,Zala kul,smoki božanski...golaž bombastičen...(tist z poprom -mi še zdej zgago dela zezam)...
Najboljmi je bil pa všeč tisti drobni BOR ki se mi je prav zasmilil zato sem mu polepšal dan in obudil spomine z kapljico kraškega pod korenino....
Duša je "kontenta" bila kot bi bila pila pravi Kraški teran...
Preživel smo
, slike pa malo kasneje.
Pa ne vseh slik objavit, ker niso ravno za
Himi pa še kdo slike na mejl pgd.ihan@volja.net
Pa ne vseh slik objavit, ker niso ravno za
Himi pa še kdo slike na mejl pgd.ihan@volja.net
Tudi meni je bila čast da sem lahko sodeloval z Andy-jem in Juretom in upam da se še srečamo za kakšnim kotlomJure Čokl napisal/-a:Po mojem riba. Ampak vseeno mi je bilo v veliko čast kuhati skupaj s takima mojstroma kot sta Mirček in seveda Andy.pes napisal/-a:Glede golaža pa tako, moram reči da je tehtnica nekako prevagala na štajersko stran, ker se mi je zdel da Čoklovemu nekaj manjka.
Lp Mirček
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
Dan Foruma 2006 v Zagorju je bilo super.
Še posebej mi je bil všeč golaž tako od Piranje kot tudi od Andija.
Pohvalil bi :
- lepo predstavitev zemljskega plaza.
- organizacijo piknika vse zasluge Marku Novaku.
- Mirčeka, ki je pomagal tako Piranji kot Andiju, še posebaj pri luplenju čebule
- Milana, ki je vse financiral, vsak od formovcev je prejel mikice in Ljubljanskega Gasilca
- Oskarja za dobro izpeljavo igre vzemi ali pusti škoda, ker ni Piranja dobil kipec visečega E. E..
- Hudo dobre mikice so imeli Štajerci iz Dvorjan (tica vun) in tudi ljubljanska ekipa (fire dipartmend of Ljubljana).
Na pikniku je bilo dosti pijače, hrane, smeha, zabave in resnih pogovor, pa tudi plesa in športnih iger.
Škoda edino, da smo prehitro šli proti domu na Gorenjsko.
Na koncu bi se opravičil, če se nisem z vsem formovci enako družil. Upam, da ste se tudi drugi imeli fino.
Še posebej mi je bil všeč golaž tako od Piranje kot tudi od Andija.
Pohvalil bi :
- lepo predstavitev zemljskega plaza.
- organizacijo piknika vse zasluge Marku Novaku.
- Mirčeka, ki je pomagal tako Piranji kot Andiju, še posebaj pri luplenju čebule
- Milana, ki je vse financiral, vsak od formovcev je prejel mikice in Ljubljanskega Gasilca
- Oskarja za dobro izpeljavo igre vzemi ali pusti škoda, ker ni Piranja dobil kipec visečega E. E..
- Hudo dobre mikice so imeli Štajerci iz Dvorjan (tica vun) in tudi ljubljanska ekipa (fire dipartmend of Ljubljana).
Na pikniku je bilo dosti pijače, hrane, smeha, zabave in resnih pogovor, pa tudi plesa in športnih iger.
Škoda edino, da smo prehitro šli proti domu na Gorenjsko.
Na koncu bi se opravičil, če se nisem z vsem formovci enako družil. Upam, da ste se tudi drugi imeli fino.
Dobro jutro in lep poforumovskiski pozdrav. Naj takoj v center javim, da je naša posadka varno prispela v matično bazo. Kako ja z mojimi napadalci še sicer ne vem. Ker je le bila akcija zelo obsežna in dolgotrajna bodo danes malo bolj dolgo počivali. Prireditveni prostor smo zapustili kot zadnji tako kot je bilo dogovorjeno. Skratka, hvala organizatorju, da ste nam omogočili, da smo ogenj pogasili do kraja.Lepo nedeljo vsem forumskim kolegom in kolegicam.
Hitrosti dajemo ime!
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Ja, res je GOBI. Moderatorji smo (končno) dobili ustrezni pripomoček za moderiranje.
Sam ga imam namen uporaiti tudi za uveljavljanje določenih korekcij pri aktualni tipizaciji gasilskih vozil. Vse z namenom. SPREMINJAMO NA BOLJE.
Pa tudi moja žena pravi, da ga bo kdaj rabila za spremembe na bolje, če bom predolgo v gasilskem domu.
Sam ga imam namen uporaiti tudi za uveljavljanje določenih korekcij pri aktualni tipizaciji gasilskih vozil. Vse z namenom. SPREMINJAMO NA BOLJE.
Pa tudi moja žena pravi, da ga bo kdaj rabila za spremembe na bolje, če bom predolgo v gasilskem domu.
Lep preostanek dneva vam želim.

- gobi
- Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
- Kontakt:
Če bo pa treba, boš pa še meni prišel na pomočJanez Tratnik napisal/-a:Sam ga imam namen uporaiti tudi za uveljavljanje določenih korekcij pri aktualni tipizaciji gasilskih vozil. Vse z namenom. SPREMINJAMO NA BOLJE.
Zadnjič spremenil gobi, dne 10. September 2006, 9:37, skupaj popravljeno 1 krat.