Novo gasilsko vozilo v Bukovcih
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Novo gasilsko vozilo v Bukovcih
V Bukovcih (ok Ptuja) je bilo v nedeljo svojemu namenu predano novo gasilsko vozilo GVC 16/25 znamke Renault Midlum 270dci. Nadgradnjo je izdelalo podjetje GV Pušnik.
Za slike in ostalo pa prosim koga, ki je kaj dokumentiral.
LP
Za slike in ostalo pa prosim koga, ki je kaj dokumentiral.
LP
Res je.Vozilo je kot se šika.Če bi hotel razlagati vse detajle ki sem jih videl in bil ob njih navdušen bi lahko pisal še in še.upam da bo kdo dodal kako slikico gor da se vidi kako vozilo zgleda v resnici.Je pa GVC 16/25 kot blo že omenjeno z vgrajeno rosenbauerjevo črpalko in dvema navijakoma.(1×50 in 1×100 m).Dvižni steber s pnevmatskim vodenjem in pa seveda ostala pripadajoča oprema po standardizaciji za gasilska vozila v republiki Sloveniji.Vozilu se ob odrtju vrat za vstop v kabino zadaj avtomatsko pnevmatsko spustijo stopnice (prvič videl in bil navdušen).Vsa čast podjetju GVP Pušnik za to kar je nardil.V glavnem v občinskem poveljstvu Ptuj in Območni gasilski zvezi Ptuj smo bogatejši za novo sodobno odlično vozilo.Dogodek je potekal 18.6.2006 v vasi Bukovci kjer smo gasilci iz OGZ Ptuj praznovali tudi 10.dan gasilca (10 let OGZ Ptuj) Upam da bo še kdo kaj dodal (tudi slikovno)
lp
lp
V slogi je moč - V službi ljudstva NA POMOČ!!
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Ja, vozilo je res fantastično, za njega so odšteli 38 milijonov SIT. To je prvo novo vozilo težke kategorije v naši občini ( občina Markovci ) po 20 letih. Bravo sosedje upam, da ga boste čim majn potrebovali, ko pa ga že boste pa ga predvsem za vaje in izobraževanje z mladimi, ki jih pri vas ne majnka 
Vozni park PGD Bukovci:
GVM - Marcedes...
GVC 16/40 - TAM 130T11
GVC 16/25 - Renault Midlum 270dci
GVM - TAM...
Slike pa bom probal dobit od kakšnega Bukovčana, samo po mojem bi bilo najboljše, da jih pripne kdo iz Bukovec in kaj več pove o tem vozilu

Vozni park PGD Bukovci:
GVM - Marcedes...
GVC 16/40 - TAM 130T11
GVC 16/25 - Renault Midlum 270dci
GVM - TAM...
Slike pa bom probal dobit od kakšnega Bukovčana, samo po mojem bi bilo najboljše, da jih pripne kdo iz Bukovec in kaj več pove o tem vozilu
-
pgd_bukovci
-
PGD Bukovci
Odg: Novo gasilsko vozilo v Bukovcih
Ma ste pa radodarni s slikami.PGD Bukovci napisal/-a:eto nekaj slik naše nove pridobitve
Stati inu obstati. /Trubar/
-
PGD Bukovci
Odg:
Pa tudi na dopustu so dolgo... še od l. 2006.pgd_bukovci napisal/-a:slike bom dodal ko bom jih dobo od kolega kateri je slikal avto... trenutno pa je na dopustu tak da se zaenkrat opravičujem.. slike pa bom sigurno dodal
Mene zanimajo:
- mere vozila, moč motorja, pogon, koliko vas je stalo podvozje in nadgradnja (vsako zase). Morda še kaj več fotografij notranjosti vozila in pa opreme!
Zadnjič spremenil M-Coki, dne 2. Februar 2008, 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

-
PGD Bukovci
Slike bi dodal že zdavnaj vendar sem včeraj komaj izvedel da smo na forumu! upam da niste jezni! bom pa v kratkem dodal slike vseh vozil našega voznega parka PGD Bukovci!
PGD BUKOVCI 1910-2013
-
PGD Bukovci
-
kumba
Upam da ste od leta 2006 tudi z osebno varovalno opremo prišli na ustrezen nivo.
Mi poveš kje si dobil te slike?PGD Bukovci napisal/-a:nekaj slik iz gasilskih vaj 2007