Verjetno sem totaln naivec, če že ne norc
lp DC

V medijih je bilo objavljeno, da so vsi trije gasilci člani Prostovoljnega gasilskega društva Podsreda. Eden izmed njih je bil celo poveljnik. Ostala dva pa sta bila celo v sorodstvenem razmerju (oče in sin), kar pomeni še večjo tragedijo!Anonymous napisal/-a:Zanimivo, da iz nobenih poročil ne zasledim, ali je bilo delo opravljeno kot usluga kolegu ali je šlo za uslugo občanu. Govori se le o treh gasilcih, brez drugih podatkov. Ne vemo niti, ali gre za člane društva, operativne gasilce, ali celo višje izobražene gasilce.
Nevem ali nisi podučen ali kaj?! Izpit za gasilca lahko delaš s šestnajstimi leti. Jaz bi tebe poslal nazaj na temeljno izobraževanje, saj ravno ti očitno nisi seznanjen s predpisi in pogoji za opravljanje izpitov.Anonymous napisal/-a:In še cvetka iz foruma otalo:
Val 202 sredi srede na gasilski brigadi Koper !!!
Objavljeno: 14. avgust 2003, 10:11
Ampak moram v isti sapi pohvalit pozrtvovalne fante iz JZ GB Koper za odlicno delo in sodelovanje z vsemi iz PGD. 72 moz (nekateri se nepolnoletni, a ne, Deni?) je dihalo kot eden.
Pohvaliti nekoga, ker eklatantno krši vse predpise na področju varnosti (nepolnoletni – torej nimajo izpita za gasilca in ne smejo opravljati nalog gasilca, če zanemarimo nepolnoletnost)– ali se lahko potem še računamo, da bomo zlezli na zeleno vejo. Jaz bi vodjo intervencije poslal nazaj na temeljno izobraževanje!