ORIENTACIJA 2006
Moderator: mailo
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
ORIENTACIJA 2006
Zanima me predvsem to če ima že kdo iz mariborske regije razpis za letošnjo orientacijo ki bi naj bila 17.6.2006 v Staršah????Mi smo pa že 1.6.2006 nekdo pa vseskupaj bremza

Čas bo prinesel svoje.Ali na boljše ali na slabše pa bomo videli!
Re: ORIENTACIJA 2006
Koliko sem uspel sedaj poizvedet je datum prestavljen na 24.6.2006majkel napisal/-a:Zanima me predvsem to če ima že kdo iz mariborske regije razpis za letošnjo orientacijo ki bi naj bila 17.6.2006 v Staršah????![]()
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
USPELO mi je pridobit razpise za tekmovanje v orientaciji.
Pa si jih poglejte...
Pa si jih poglejte...
- Priponke
-
- mladinke- mladinci.doc
- (34 KiB) Prenešeno 159 krat
-
- pionirji- pionirke.doc
- (99.5 KiB) Prenešeno 164 krat
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
orientacija severno primorske regije
Tudi v Severno Primorski gasilski regiji je 24.06.06 potekalo regijsko orientacijsko tekmovanje. Na tekmovanju je sodelovalo 29 ekip naslednjih gasilskih zvez: N.Gorica - Šempeter, Tolmin, Idrija, Bovec, Kobarid. Pridružila se nam je tudi ekipa starejših pionirjev iz Italije. čeprav so tekmovali izven konkurenc je tekmovanje prejelo dodaten naziv mednarodno. Nažalost niso sodelovale ekipe iz GZ Goriška in Cerkno. Prepričan sem da imajo za to tehten razlog.
Ekipe so se v vročem sončnem dopoldnevu morale zelo potruditi za dober rezultat. Vse pa so bile vesele osvežitve ob prihodu na cilj.
Poleg saemga tekmovanja so si otroci pa tudi mentorji z zanimanjem pogledali prikaz reševanja iz višin (PGD Šempeter) in to seveda tudi sami sprovali. Prikazana je bila tudi RKBO oprema s katero rokuje GE Nova Gorica.
Tekmovanje se je ravno zaključilo, ko tik pred podelitvijo pokliče RDEČ PETELIN in mora del operative na pomoč kraškim kolegom.
Neglede na to so ekipe tekmovanje zapuščale veselih obrazov nekatere bolj nekatere pač manj
Rezultate lahko pogledate v nadaljevanju.
To je bilo prva organizacija takšnega tekmovanja za MK iz naše GZ in velika izkušnja za nadalnje delo. Vloženo je bilo zelo veliko napora in prostega časa. Zahvala gre vsem, ki so tako ali drugače sodelovali pri sami organizaciji in pripomogli k uspešnem zaključku.
Ekipe so se v vročem sončnem dopoldnevu morale zelo potruditi za dober rezultat. Vse pa so bile vesele osvežitve ob prihodu na cilj.
Poleg saemga tekmovanja so si otroci pa tudi mentorji z zanimanjem pogledali prikaz reševanja iz višin (PGD Šempeter) in to seveda tudi sami sprovali. Prikazana je bila tudi RKBO oprema s katero rokuje GE Nova Gorica.
Tekmovanje se je ravno zaključilo, ko tik pred podelitvijo pokliče RDEČ PETELIN in mora del operative na pomoč kraškim kolegom.
Neglede na to so ekipe tekmovanje zapuščale veselih obrazov nekatere bolj nekatere pač manj
Rezultate lahko pogledate v nadaljevanju.
To je bilo prva organizacija takšnega tekmovanja za MK iz naše GZ in velika izkušnja za nadalnje delo. Vloženo je bilo zelo veliko napora in prostega časa. Zahvala gre vsem, ki so tako ali drugače sodelovali pri sami organizaciji in pripomogli k uspešnem zaključku.
- Priponke
Na mladih svet stoji !!!
Vec informacij je na mojem foromu http://www.pgdradvanje.mojforum.si Tema je pod ostalo 
Na mladih svet stoji!
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt: