Novo gasilsko vozilo PGD PREPOLJE
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
Miha-76
Odg: Novo gasilsko vozilo PGD PREPOLJE
Evo pa vozilo dokaj hitro išče novega lastnika. Kaj je razlog oziroma kaj se obeta? Domnevam, da vsaj lepa kombinirka.
LP Miha
LP Miha
Pozdravljeni. Mi smo 1. kategorija PGD Prepolje.
Trenutni vozni park:
GVV1 iveco (2006)
GVC 16/50 Tam 190 (podvozje 1986, nadgradnja 1997)
Imamo pa v nabavi GVM, placa pa samo za dva avta. In? Prodat bomo morali en avto, ker je to ponavadi najstarejši torej bi to bil GVC. In nam ostane GVM ter GVV1.
Zmenili smo se gremo v prodajo GVV1, ter drugo leto (mogoče 2015, odvisno od financ) v nabavo rabljene kombinirke, ter avtoprikolice za TRODELCA.
LP
Toliko z moje strani.
PS
Avtu nič ne manjka, da si ne bo kdo mislil, gre se v prodajo zgolj iz operativnih razlogov.
Denis
Trenutni vozni park:
GVV1 iveco (2006)
GVC 16/50 Tam 190 (podvozje 1986, nadgradnja 1997)
Imamo pa v nabavi GVM, placa pa samo za dva avta. In? Prodat bomo morali en avto, ker je to ponavadi najstarejši torej bi to bil GVC. In nam ostane GVM ter GVV1.
Zmenili smo se gremo v prodajo GVV1, ter drugo leto (mogoče 2015, odvisno od financ) v nabavo rabljene kombinirke, ter avtoprikolice za TRODELCA.
LP
Toliko z moje strani.
PS
Avtu nič ne manjka, da si ne bo kdo mislil, gre se v prodajo zgolj iz operativnih razlogov.
Denis
-
Napadalec2
Re: Novo gasilsko vozilo PGD PREPOLJE
Gubina spet te favšija daje a?
Drugače pa dobra odločitev:)
Drugače pa dobra odločitev:)
od mene fovšije ne boš doživel.izrazi za vozila kot so kombinirka pa se ne uporabljajo že dolgo tko da ..če se že greste super gasilčke pa še uporabljajte moderne oznake vozil.
di-du-di-du
Oprosti.gubina napisal/-a:od mene fovšije ne boš doživel.izrazi za vozila kot so kombinirka pa se ne uporabljajo že dolgo tko da ..če se že greste super gasilčke pa še uporabljajte moderne oznake vozil.
Torej GVC 16/25... no nekaj takega
LP
In zakaj se naj ne bi uporabljali? Gasilčke pa si nekam....gubina napisal/-a:od mene fovšije ne boš doživel.izrazi za vozila kot so kombinirka pa se ne uporabljajo že dolgo tko da ..če se že greste super gasilčke pa še uporabljajte moderne oznake vozil.
Operativni razlog! Prodati GV V1 in nabaviti GVMdenistop napisal/-a: Imamo pa v nabavi GVM, placa pa samo za dva avta...
... gre se v prodajo zgolj iz operativnih razlogov.
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
pbb napisal/-a:Operativni razlog! Prodati GV V1 in nabaviti GVMdenistop napisal/-a: Imamo pa v nabavi GVM, placa pa samo za dva avta...
... gre se v prodajo zgolj iz operativnih razlogov.? Pri vas se pa resne stvari dogajajo!
To pač naj tebe ne skrbi.... Pač je tak....
LP
-
_grdi_
Denis omenil si trodelca... v kolikor vas zanima ugoden nakup motorne brizgalne Rosenbauer 8/8 me prosim kontaktiraj preko ZS. Če pa jo že imate pa se lahko vseeno odločite za nakup, saj boste potem, če imate več ekip, lahko metali dva trodelca sočasno.denistop napisal/-a: ter avtoprikolice za TRODELCA.
Denis
Prosim kontaktiraj me, da se dogovorimo.
Lp
Bom ti javo ja. V kratkem....
))))
)
lp
lp
-
Mihek
Glede na to da prodajate tudi že AC 16/50 (GVV1 je že prodan?), potem prihaja tudi GVC že letos?
Kapo dol fantje če vam je to uspelo.
Kapo dol fantje če vam je to uspelo.