Požar pri Londonu
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Če se ne bo oglasil kdo od gasilcev Petrola se bom potrudil. Lahko pa prilepim sliko kosilnice-multikultivatorja na katerega so imeli priključeno črpalko za gorivo ! Question Idea Very Happy Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Tole mi nekako ne gre skupaj!!??Miha Gostiša, direktor za investicije pri Petrolu, je prepričan, da je za varnost v slovenskih skladiščih goriv dobro poskrbljeno
Že večkrat se je izkazalo kako je bila zadeva prikazana in kako je potem v realnosti???!!!
Tehnika nam lajša življenje!
Ja sej tako ne poznam kako imajo urejeno v skladišču goriv v Račah!
Samo poznam pa primere kako nekateri vodstveni kadri zagovarjajo, da majo vse porihtano in vse v najlepšem redu, slika potem v realnosti pa je čist drugačna!
Samo zanima me pa še vedno kakšno tehniko imajo na razpolago in koliko jih dela na izmeno?
Glede varnostnih protokolov in predpisov pa tako vedno je to vse lepo napisano na papirju ko pa preidemo v prakso pa je to vse nekak malo poenostavljeno....in smo pri človekovi lastnosti , da je treba zadeve postorit v smeri najmanjšega upora!!
Samo poznam pa primere kako nekateri vodstveni kadri zagovarjajo, da majo vse porihtano in vse v najlepšem redu, slika potem v realnosti pa je čist drugačna!
Samo zanima me pa še vedno kakšno tehniko imajo na razpolago in koliko jih dela na izmeno?
Glede varnostnih protokolov in predpisov pa tako vedno je to vse lepo napisano na papirju ko pa preidemo v prakso pa je to vse nekak malo poenostavljeno....in smo pri človekovi lastnosti , da je treba zadeve postorit v smeri najmanjšega upora!!
Tehnika nam lajša življenje!
En majčken prispevek, da vse pa le ni tako črno kot dim v Londonu.
LP
LP
- Priponke
-
- NAFTNI DERIVATI.doc
- (69 KiB) Prenešeno 139 krat
- gobi
- Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
- Kontakt:
Fireman to bo to
Za PGD Ribnica je bilo nabavljeno novo gasilsko vozilo GVC 24/50 S (MB Actros 1831 AK/39/4x4).
datoteke/euro-gv4.jpg
datoteke/euro-gv4.jpg