gasilnik za v avto
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
gasilnik za v avto
Zdravo!
V roke mi je prišel seznam z gasilniki, ki so naprodaj v bližnjem PGD, pa me zanima kakšnega (in koliko kilogramskega) bi bilo pametno vzeti?
Pride v poštev gasilnik na prah, co2? Kaj je to 'gasilni sprej BIOVERSAL'?
LP,
Tony
V roke mi je prišel seznam z gasilniki, ki so naprodaj v bližnjem PGD, pa me zanima kakšnega (in koliko kilogramskega) bi bilo pametno vzeti?
LP,
Tony
Re: gasilnik za v avto
Tudi jaz bi ti priporočil 2 kg na prah za v avto.
Kaj je to gasilni sprej Biversal pa-nisem še slišal.
Kaj je to gasilni sprej Biversal pa-nisem še slišal.
Stati inu obstati. /Trubar/
- matjaž
- GE: Kostanjevica na Krki
- Kraj: Kostanjevica na Krki
http://www.itpp.si/html/biogen.htmltony napisal/-a:Zdravo!
LP,
Tony
"Isti način mišljenja s katerim smo reševali stvari v preteklosti, ne učinkuje za reševanje problemov v prihodnosti!"
Albert E.
Albert E.
Matjaž zelo dobra informacija, pa ima kdo že kaj prakse s temi gasilniki?matjaž napisal/-a: http://www.itpp.si/html/biogen.html
Stati inu obstati. /Trubar/
V bistvu sem imel namen kupiti 4 ali pa 6kg gasilnik Pastor na prah (čeprav nimam najboljšega občutka, kakšne velikosti je...) Tudi cenovno se bolj splača večji gasilnik...
Ta oznaka S3 pomeni 3 kilogramski gasilnik ali kako?
Pa še tole (pozabimo na ceno) - je bolj učinkovito gašenje z dvema gasilnikoma naenkrat (1 izvor ognja, gasita pa 2 osebi naenkrat) kot samo z enim naenkrat (čeprav bi imel ta večjo prostornino)?
Hvala za pomoč!
Ta oznaka S3 pomeni 3 kilogramski gasilnik ali kako?
Pa še tole (pozabimo na ceno) - je bolj učinkovito gašenje z dvema gasilnikoma naenkrat (1 izvor ognja, gasita pa 2 osebi naenkrat) kot samo z enim naenkrat (čeprav bi imel ta večjo prostornino)?
Hvala za pomoč!