KOŠARKAŠKI TURNIR GASILSKIH TROJK
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
KOŠARKAŠKI TURNIR GASILSKIH TROJK
PGD Dolenja vas pri Cerknici prirejamo ob otvoritvi košarkaškega igrišča, turnir v ulični košarki gasilskih trojk.
Vsi zainteresirani za udeležbo pošljite mail na: janez@cerknica.net svoj naslov in vam bomo poslali navodila za prijavo.
Po končanem turnirju bo velika vrtna veselica z PLESOM NA VODI,
z ansamblom ČUKI.
Vsi zainteresirani za udeležbo pošljite mail na: janez@cerknica.net svoj naslov in vam bomo poslali navodila za prijavo.
z ansamblom ČUKI.
Datum prireditve 30.07.2005 začetek ob 9h
Prireditev bo v Soboto 30.07.2005 z začetkom ob 9h
Za vse kateri bi želeli ostati tudi na veselici in zaradi kakšnega koli vzroka nebi radi vozili domov, lahko organiziramo kampiranje.
PS: Prijavijo se lahko tudi ženske ekipe ( predvideno 6 ekip )
Za vse kateri bi želeli ostati tudi na veselici in zaradi kakšnega koli vzroka nebi radi vozili domov, lahko organiziramo kampiranje.
PS: Prijavijo se lahko tudi ženske ekipe ( predvideno 6 ekip )
Dolenja vas pri Cerknici je 2 km odaljena od Cerknice-Cerkniško jezero-Slivnica.
Če se peljete po avtocest, proti obali zavijete na izvoz UNEC in desno za Cerknico, ko pridete v Cerknico v glavnem križišču desno in samo naravnos, potem boste pa že videli gasilski dom.
Sem bil natančen?
Vsak kateri bo hotel mu bom poslal zemljevid kako od doma pride do nas.
Postavljeni bodo pa tudi kažipoti od izvoza UNEC.
Če se peljete po avtocest, proti obali zavijete na izvoz UNEC in desno za Cerknico, ko pridete v Cerknico v glavnem križišču desno in samo naravnos, potem boste pa že videli gasilski dom.
Sem bil natančen?
Vsak kateri bo hotel mu bom poslal zemljevid kako od doma pride do nas.
Postavljeni bodo pa tudi kažipoti od izvoza UNEC.
ČUKI -
Ne me vprašat kako se nam bo izšlo
Pridite in pomgajte.
Mislim pa, da je to tekmovanje nekaj novega, no vsaj jaz nisem še slišal za gasilske košarkaške trojke in upam da bomo nabrali 32 ekip.
Za zabavo bo poskrbeno za pijačo in hrano tudi dobro voljo s seboj prinesite in bomo speljali.
zato NA POMOČ
Pridite in pomgajte.
Mislim pa, da je to tekmovanje nekaj novega, no vsaj jaz nisem še slišal za gasilske košarkaške trojke in upam da bomo nabrali 32 ekip.
Za zabavo bo poskrbeno za pijačo in hrano tudi dobro voljo s seboj prinesite in bomo speljali.
zato NA POMOČ
Košarkaški turnir
Štartnina znaša 6000 sit za ekipo,vsak sodelujoči dobi porcijo golaža ali porcijo bograča ( kuhar se še ni odločil kaj bo skuhal ) in pijačo.maxcar napisal/-a:Kolk pa znaša štartnina in do kdaj se je potrebno prijavit.?
Sodelujočih ekip je lahko max 32, zato priporočam, da se prijavite čim hitreje ne čakajte do zadnjega.
Bolj natačna navodila in pravila za tekmovanje vam lahko pošljem na mail.
Javite vaš internet naslov na: janez@cerknica.net
- Priponke
-
- razpis za košarko.doc
- Navodila in pravila za turnir v košarki
- (25 KiB) Prenešeno 189 krat
Re: KOŠARKAŠKI TURNIR GASILSKIH TROJK
Je kakšna ekipa že pripravljena,da pride?
-
Feliks
Ali se lahko prijavimo na dan turnirja?Kostrunc napisal/-a:PGD Dolenja vas pri Cerknici prirejamo ob otvoritvi košarkaškega igrišča, turnir v ulični košarki gasilskih trojk.
z ansamblom ČUKI.
Načeloma se lahko, vendar je bolje da se vsaj 2 dni pred turnirjem.Feliks napisal/-a:Ali se lahko prijavimo na dan turnirja?Kostrunc napisal/-a:PGD Dolenja vas pri Cerknici prirejamo ob otvoritvi košarkaškega igrišča, turnir v ulični košarki gasilskih trojk.
z ansamblom ČUKI.
Včasih si mora tudi gasilec vzeti dopust in kam peljati svojo boljšo polovico.
Od 18 do 25 Julija me ni, morje!
Za vprašanja glede turnirja ali veselice se lahko obrnete na Tomaža GSM:041-251-497, mail: tomo_ribl@siol.net!
Lep delovni teden vam želi!
Od 18 do 25 Julija me ni, morje!
Za vprašanja glede turnirja ali veselice se lahko obrnete na Tomaža GSM:041-251-497, mail: tomo_ribl@siol.net!
Lep delovni teden vam želi!