spodnja kungota dobila novo vozilo 16.4.2005
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Avto je nadgradil SVITmatjazre napisal/-a:Prejmite lepe čestitke za vašo novo pridobitev v društvu!
Mene seveda tudi zanima cena, kdo je izvedel nadgradnjo, mere ter še kakšna slika ne bi bila odveč.
ali mi lahko pošljete na moj e-mail:
--matjaz.rejc@gmail.com--
Najlepša hvala.
Mislim tole pa vse skupaj ni nič
Najprej ti nekdo vrže kost za obiranje, nato pa se celo po treh dneh in po številčno zastavljenih vprašanjih niti ne oglasi
Takšna objava, s katero avtor ni pripravljen nadaljevati in sodelovati, bi zadoščala za v rubriko novice
Tudi jaz bi imel eno vprašanje, vendar očitno nima smisla, hvala za sodelovanje
Najprej ti nekdo vrže kost za obiranje, nato pa se celo po treh dneh in po številčno zastavljenih vprašanjih niti ne oglasi
Takšna objava, s katero avtor ni pripravljen nadaljevati in sodelovati, bi zadoščala za v rubriko novice
Tudi jaz bi imel eno vprašanje, vendar očitno nima smisla, hvala za sodelovanje
IZKORISTI, A NIKDAR NE IZKORIŠČAJ!
Lp
Borut Satler
Lp
Borut Satler
- MarkoSimšič
- Kraj: Planina
Mogoče pa avtor objave čaka, da se bo nabralo zadosti vprašanj in bo nato nanje odgovoril v enem paketu.
Kljub temu imam tudi jaz eno vprašanje. Kako, da ste se odločili za montažo nadgradnje, ki je širša od kabine?
Kot vsi ostali bom tudi jaz upal, da dobim odgovor. Saj veste kdor čaka dočaka...
lp
Kljub temu imam tudi jaz eno vprašanje. Kako, da ste se odločili za montažo nadgradnje, ki je širša od kabine?
Kot vsi ostali bom tudi jaz upal, da dobim odgovor. Saj veste kdor čaka dočaka...
lp
Audiatur et altera pars! (Naj sišimo še drugo mnenje!) latinski
Živjo 233478. Ne vem od kje tebi informacija da imamo v Postojni vozilo znamke SCAM. Vozilo, ki je bilo pri nas, je bilo na testu in je krožilo po vsej Sloveniji. Tudi nikjer na vozilu ni pisalo PGD Postojna, ampak samo PGD in na nadgradnji TESTNO VOZILO.
Bolje preveriti informacije kot pa pisat o nečem kar ni preverjeno.
PA BREZ ZAMERE!
Bolje preveriti informacije kot pa pisat o nečem kar ni preverjeno.
PA BREZ ZAMERE!
LP iz Postojne
Borut Smrdel - Borči
070-314-320
Borut Smrdel - Borči
070-314-320
podatki in cena
nadgradnjo je naredil svit iz Ptujske gore cena nadgradnje je okoli 6.000.000
16. aprila 2006 bo scam star 1.leto
samo problem je to da lahko voziš z izpitom c kategorije
cena samega scam-a je okoli 12.000.000
v nadgradnji ima generator,ročnike,cisterno s prostornino 500l,motorno brizgalno,cevi za gašenje

16. aprila 2006 bo scam star 1.leto
samo problem je to da lahko voziš z izpitom c kategorije
cena samega scam-a je okoli 12.000.000
v nadgradnji ima generator,ročnike,cisterno s prostornino 500l,motorno brizgalno,cevi za gašenje