Požar v Mariboru - Zavod za zdravstveno varstvo.
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Nisem še bral Gasilca , ampak če je po vaše dobro napisano potem sem ponosen.
Ampak moj namen je bil pisati o nekem dogodku-požaru tako da se lepo bere in ni dvoumnosti. Preprosto povedano:- amaterski novinarski prispevek.
Zapisnik analize požara pa ima Štajerc in upam , da ga bo objavil na tem forumu.
Če bo pa še kak honorar pa bom pokril stroške današnjih testiranj z kračami , fižolom in govedino. O tem pa več v učimo se na ABC !
Ampak moj namen je bil pisati o nekem dogodku-požaru tako da se lepo bere in ni dvoumnosti. Preprosto povedano:- amaterski novinarski prispevek.
Zapisnik analize požara pa ima Štajerc in upam , da ga bo objavil na tem forumu.
Če bo pa še kak honorar pa bom pokril stroške današnjih testiranj z kračami , fižolom in govedino. O tem pa več v učimo se na ABC !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Oskar fižol pa si tako dobil od tašče
Nič na suho!
http://www.gasilcidvorjane.com
http://www.gasilcidvorjane.com
ZAPISNIK ANALIZE POŽARA 13032005 V MB
Želel sem predstaviti glavne poudarke zapisnika analize požara, pa ker mi to nikakor ni uspelo in se mi tudi ni zdelo prav, da se predstavi samo določena mnenja, vam v prilogi pošiljam celoten zapisnik analize požara v ZZV MB na Prvomajski ulici v MB-ju 13.3.2005.
lp
bp
lp
bp
- Priponke
-
- ANALIZA_POZAR_JGSMOM_13032005_OK.doc
- (74 KiB) Prenešeno 152 krat
-
- ANALIZA_POZAR_JGSMOM_13032005_OK.doc
- (74 KiB) Prenešeno 301 krat
Zanimivo
In kaj je še posebej zanimivo glede tega požara?!?
Še zdaj ne vemo kateri strupi ter kemične in biološke substance so se nahajale v teh prostorih...
Mogoče bomo kaj izvedeli na naslednji seji JGS MOM...
lp
bp
ps: kak bi se vam zdelo, da ima en vaš član par tednov otečene noge zaradi neznanega razloga... ali pa da je v bolnišnici.... ali pa...
kak bi vi reagirali, ko bi prišli do ene vlke škatle, na kateri piše HIV-AIDS?!?... in jo je treba razdreti... razbiti...
Še zdaj ne vemo kateri strupi ter kemične in biološke substance so se nahajale v teh prostorih...
Mogoče bomo kaj izvedeli na naslednji seji JGS MOM...
lp
bp
ps: kak bi se vam zdelo, da ima en vaš član par tednov otečene noge zaradi neznanega razloga... ali pa da je v bolnišnici.... ali pa...
kak bi vi reagirali, ko bi prišli do ene vlke škatle, na kateri piše HIV-AIDS?!?... in jo je treba razdreti... razbiti...
Štajerc zanima me:
- kako to, da o vseh teh zadevah nisi oz. niste spregovorili na analizi
. Kadar gre za zdravje človeka še posebej, če je to tvoj tovariš nimaš - kaj zatiskati oči - povej iznesi resnico na dan.
- zakaj ste morali te škatle razbijati, s tem bi lahko povzročili še večjo... Prosim, če mi lahko to razložiš zakaj?
- in na koncu iz vseh debat, ki sedaj krožijo po analizi, bi lahko tudi 22. marca zavzeli kakšen sklep, ki bi kasneje vplival na še boljšo delo in odnos do samih MB gasilcev pa naj bodo to poklicni ali prostovoljci.

- kako to, da o vseh teh zadevah nisi oz. niste spregovorili na analizi
- zakaj ste morali te škatle razbijati, s tem bi lahko povzročili še večjo... Prosim, če mi lahko to razložiš zakaj?
- in na koncu iz vseh debat, ki sedaj krožijo po analizi, bi lahko tudi 22. marca zavzeli kakšen sklep, ki bi kasneje vplival na še boljšo delo in odnos do samih MB gasilcev pa naj bodo to poklicni ali prostovoljci.
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
mogoce sem jaz narobe prebral ali pa si ti narobe prebral... mislim da je napisal: kaj ce bi naletel na taksno skatlo, ne pa da je naletel na to in da so razbijali... Mogoce se motim, potem prosim da me kdo popravi!pbb napisal/-a: - zakaj ste morali te škatle razbijati, s tem bi lahko povzročili še večjo... Prosim, če mi lahko to razložiš zakaj?![]()
Re: Zanimivo
Štajerc je zapisal:
"kak bi vi reagirali, ko bi prišli do ene vlke škatle, na kateri piše HIV-AIDS?!?... in jo je treba razdreti... razbiti... "
"kak bi vi reagirali, ko bi prišli do ene vlke škatle, na kateri piše HIV-AIDS?!?... in jo je treba razdreti... razbiti... "
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
- gasilec dejan
- Kraj: Pobrežje-Malečnik
- Kontakt:
Odg: Požar v Mariboru - Zavod za zdravstveno varstvo.
Ponovno se je dogajalo v istem objektu, na srečo se je zadeva pravi čas opazila več v prilogi.
Lep pozdrav Dejan