Drago, najprej se ti opravičujem, ker bom s tole objavo verjetno malo zašel s smeri tega foruma, ampak zdi se mi potrebno pokomentirati par stvari, predvsem objave TomažaB, saj kot sam pravi, ni lepo zavajati širše javnosti tle gor
Tomaž......sam zagotavljaš da nimaš ambici za poveljnika PGD Kamnik, ampak če me moj kratkoročni spomin ne vara, si še lansko leto v pričo mene in še par prisotnih veselo razlagal, kako je zdajšnje delovanje poveljnika PGD neskladno z zakoni, da krši pravila gasilske službe, in celo izjavil si, da ko boš ti poveljnik PGD, da se bo stvar odvijala drugače

(no, vsaj tle se moram strinjati s teboj...verjetno bi sledil razpad sistema)
In še druga stvar....glede občnega zbora PGD, za katerega sedaj veselo razlagaš okoli, da ti je bila odvzeta beseda itd.
Naj ti malo osvežim spomin:
ko je bilo na vrsi branje poročila nadzornega odbora, je predsednica prebrala poročilta, hkrati pa je tudi povedala,da sta imela ostala člana imela ''željo'' po preverjanju še nekaterih stvari, za katere je pa visoki predstavnik GZ Slovenije v pričo vseh prisotnih na občnem zboru povedal, da to ni stvar občnega zbora, prav tako to ni predmet obravnave nadzornega sveta. Tomaž, pojdi v gasilski dom in si preberi statut, pa boš videl, kakšne pravice glede preverjanja ima nadzorni svet.
Kar pa se tiče odvzete besede...hm....kot edini si nasprotoval poročilu nadzornega sveta, ker naj bi imel ti drugo poročilo, ki sta ga podpisala še s tretjo članico

......nej te spomnim, da je predsednik občnega zbora dal na glasovanje, da bi se prebralo še vajino poročilo, pa sta po domače povedano(oprosti na izrazu) izvisela.....za to, da bi se prebralo vajino poročilo, je glasovalo vsega 5

članov društva, tako da ti beseda ni bila odvzeta, ampak je bilo izglasovano tako, da se nam pač res ni zdelo potrebno, da bi poslušali še vajino poročilo. sicer pa je prišel predlog za glasovanje iz vaše strani, tako da ne zavajati javnosti s tem, da ti nismo dali besede.
Glede točke razno pa še to.......že med branjem poročil je prišlo do tega, da je tvoj oče začel s temo, ki se vleče že dolgo časa na tem forumu, in temu je sledila pač vsesplošna diskusija o tem, ker pa verjetno res ne sodi na dnevni red vzporedno z branjem poročil, tako da točko razno smo imeli že vmes, po vaši krivdi, ne naši, (a je mogoče to tudi kršitev pravil gasilske službe??? )

, prav tako pa je na koncu predsedujoči občnemu zboru vprašal, ali ima kdo še kaj za povedat, takrat si pa modro molčal
Tomaž, sam si slišal, po besedah predsednika GZ Slovenija, da je PGD Kamnik eno od najbolj uspešnih društev na področju Slovenije, da deluje dobro. Zato mi nikakor ni jasno, zakaj se vseskozi trudiš\trudite, da bi spodkopali vodstvo. Tomaž, pozabljate, da za zdajšnjim vodstvom stoji velik del operative, kar se je tudi izkazalo na občnem zboru pri glasovanju. Sicer pa...sam praviš, da kot član nadzornega sveta imaš dolžnost in željo po preverjanju delovanja društva????Pridi večkrat v gasilski dom, pa boš mogoče lahko še z večjo vnemo preverjal delovanje društva,

ne samo takrat, ko imaš naštimana nova polena za pod noge.
Kar pa se tiče tistega famoznega preimenovanja...sam praviš, da mu pač takrat ni bilo podeljeno, ko bi ga moral dobiti?????

ja, potem pa preglejmo papirje za 100 let nazaj, pa podelimo priznanja vsem tistim, ki so si ga zaslužili, pa ga iz tega ali onega razloga niso dobili........
Res, z vsem spoštovanjem do tvojega starega očeta, ampak ne zdi se mi smiselno, da je vsa stvar prešla v obračunavanje s zdajšnjim vodstvom PGD.
Drago, še enkrat opravičilo za tole objavo, ampak res je ni pošteno, da nekdo obtužuje, da se na tem forumu predstavlja samo del resnice, hkrati pa sam počne prav to.
ja, mogoče nam bo skupaj uspelo spremeniti stvari na bolje