Nisem mislil da je vozilo kot samo previsoko, nadgradnja je previsoka, in dolžina tud ni obrnjena v njegovo prid, smo opazili na testni vožnji... drgač pa ... kar se zadnjega dela tiče... zadn odbijač je pa res prenizek..LESCE2 napisal/-a:Čeprav smo ga dokaj šparali, smo pa zaradi višine nadgradnje testirali nagib in lahko ovržem če se ne motim Atronove trditve da je previsok.Vozne lastnosti so odlične. Za dolžino bi rekel isto...le zadnji del bi moral biti postavljen višje.
Nova SCAM-a v Postojni
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Kot mi je nekoč zelo moder gasilec reku.....Atron...daj času čas 
V službi ljudstva
Aleš Lazar...GSM: 041 604 851 LP
V službi ljudstva
Aleš Lazar...GSM: 041 604 851 LP
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
Majkel, pa ne, da te fovšija daje???majkel napisal/-a:Ja očitno bo država financirala nakup teh vozil-vsaj po moje.
Ker drugače nebi kupila dveh vozil in jih dala na testiranje po Sloveniji.
Pomoje si bo spet nekdo polnil žepe tam zgoraj na sedežu GZS v Ljubljani.
mogoče pa se je g. Karner odločil, da vas bo vse na novo motoriziral in so oni pač prej na vrsti?
Rafter Objavljeno: 16. marec 2005, 11:51 Naslov objave:
--------------------------------------------------------------------------------
majkel je napisal:
Ja očitno bo država financirala nakup teh vozil-vsaj po moje.
Majkel, pa ne, da te fovšija daje???
mogoče pa se je g. Karner odločil, da vas bo vse na novo motoriziral in so oni pač prej na vrsti?
No Rafter naj te pomirim , da me ne daje fovšija.
Povem samo dejstva,poleg tega vem kakšno je stanje v Pgd Sp.Kungota in vem da si takšnega avtomobila ne morejo privoščit še posebaj zato ker ga niso nikol vidli kaj šele stestirali.Poleg tega kaj bo ,če bo avtomobil kar naprej v okvari????
Rafter v naši garaži stoji kombinirka(MAN LE14.280 - GVC16/25) ki je bila nabavljena leta 2003 zato se narabim bat komu daje naš župan prednost.Vem tudi kaj bo naš novi avtek
takrat se bom pa smejal pa še slikice ti bom posla Rafter 
--------------------------------------------------------------------------------
majkel je napisal:
Ja očitno bo država financirala nakup teh vozil-vsaj po moje.
Majkel, pa ne, da te fovšija daje???
No Rafter naj te pomirim , da me ne daje fovšija.
Povem samo dejstva,poleg tega vem kakšno je stanje v Pgd Sp.Kungota in vem da si takšnega avtomobila ne morejo privoščit še posebaj zato ker ga niso nikol vidli kaj šele stestirali.Poleg tega kaj bo ,če bo avtomobil kar naprej v okvari????
Rafter v naši garaži stoji kombinirka(MAN LE14.280 - GVC16/25) ki je bila nabavljena leta 2003 zato se narabim bat komu daje naš župan prednost.Vem tudi kaj bo naš novi avtek