Tudi jaz sem si ogledal oddajo. Spremljam jo že nekaj časa in moram reči, da je ena boljših oddaj na Discovery Channelu.
Glede eksplozivnega bonbona sem bil pa tudi jaz precej presenečen.
Ja oddaja je zanimiva in mislim da lahko slišiš marsikatero zanimivost. Seveda se pa strinjam z lipetom. Navsezadnje je to še vedno šov. Gledam jo že nekaj časa im moram rečt da imata zelo izvirne ideje
Izkušnja je najboljši učitelj, ampak šolnina je visoka.
Delno se strinjam, da gre za šov, vendar so nekatere zadeve s katerimi se Adam in Jamie ukvarjata kdaj precej resne.
Mene malce spominjata na MacGyverja.
Zadnja epizoda je bila precej zanimiva namreč tokrat sta potopila 6 metrsko jadrnico (do globine 10 metrov) in jo nato dvignila na površje tako, da sta v njo načrpala cca. 27000 žogic za pink-ponk oz. namizni tenis.
Izvirnost ne pozna meja!
V tokratni oddaji sta Jamie in Adam s pomočjo pesticidov v spreju in iskre sporožila eksplozijo v zato pripravljeni hiši. Dejstvo je, da v ZDA kar nekajkrat na leto pride do eksplozij zaradi prekomerne uporabe pesticidov. Upam, da oddaje ni gledal kak potencialen bombaš, ker tako "bombo" lahko naredi že skoraj vsak.
LP, Laik
P.S. Če si oddaje niste ogledali, vam ogled priporočam!
Tudi sam sem bil presenečen, da imajo v USA kar nekaj intervencij zaradi "prekomerne" uporabe sredstev proti mrčesu.
Nisem si predstavljal, da je koncentracija tega pršila lahko tako usodna v zaprtih prostorih...
Tudi jaz sem gledal! In se čudil!
Zanimiv vzrok požara, ni kaj.
Fanta imata res zanimive ideje in izvedbo poizkusov.
Mimogrede ta je sicer že nekoliko starejša, dokazovala st namreč da uporaba mobilnih telefonov na bencinski črpalki ni vzrok za požar in to tudi dokazala. (Vzrok je statična elektrika - iskra)
LP iz Celja Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)