Tečaj za vodjo enot v Pekrah

Tečaji, vaje, šola ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Tečaj za vodjo enot v Pekrah

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Priček se je tečaj za GČ v Pekrah. V razredu jih je nekaj čez 30.
Občutek imam da je kar dobra ekipa in če so se prebili preko sprejemcev upam da bodo tudi uspešno končali.

Veliko jim bo k temu cilju pripomogla redna prisotnost.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabniški avatar
janez
dolgoprogaš
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a janez »

Veseli me, da se Pekre prebujajo. Škoda objekta, da bi stal neizkoriščen.

Bravo Oskar za organizacijo.

Tudi sam želim vsem udeležencem, predavteljem in inštruktorjem uspešno delo in dober zaključek.

Janez
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kontakt:

Janez, hvala za vzpodbudo. Glavni organizator tečaja je regijski poveljnik in pomočnik poveljnika GZ za izobraževanje.
Jaz sodelujem kot predavatelj v "najtežjih" predmetih. ( ZIR, Izobraževanje, Ocena ogroženosti, Redovne vaje...) :D :D :D

Še nekaj bi dodal. Na tečaju me je nekdo vprašal kako je z nadomestilom osebnega dohodka , ko je na tečaju ? :?: :shock:
Uporabniški avatar
wolf13

Odgovor Napisal/-a wolf13 »

tudi sam sem slušatelj na predavanjih na tečaju za vodjo enot in moram povedati da vse skupaj poteka zelo "tekoče" - če se lahko tako izrazim. naj pa povem da mi je od vseh predavateljev najboljši prav oskar saj zna v predavanja vključiti toliko zanimivih "dodatkov" da je veselje biti pri njegovih urah. PA UPAM DA DRUGI PREDAVATELJI NE ZAMIRIJO DA GA MALO POHVALIM! :lol: WOLF
Uporabniški avatar
janez
dolgoprogaš
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a janez »

Oskar, res imaš najtežje predmete. Danes je sodelavec poiskušal postaviti v dve vrsti celih 23 (bodočih poklicnih) gasilcev. Katasrofa. Mirno ne zna stati nihče, poravnavanje na desno - obup.

Nadomestilo dohodka naj si pa tečajniki preberejo v naslovu svojega društva: PROSTOVOLJNO gasilsko društvo... Po mojem jim mora biti vse jasno.

Janez
Uporabniški avatar
Marjetica
moderator
moderator
Kraj: Hotinja vas-mariborska regija

Odgovor Napisal/-a Marjetica »

Res zadnji čas, da zopet prebudimo Pekre. :!: :!:

Oskar tebi in ostalim predavateljem ter inštruktorjem želim dobro delo, slušateljem pa uspešen zaključek tečaja :lol:
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Uporabniški avatar
pes
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a pes »

No glede na to da je tečaj predviden tudi v podravski regiji, šer sedaj ni znano kdaj bodo sprejemni, kaj šele kdaj bo tečaj. In tako čakamo....

No hvala bogu da se je v Pekrah začelo spet nekaj dogajat.
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kontakt:

Moram napisat , da se v Pekrah marsikaj dogaja. Tu so različne službe , ZIR, Gorska reševalna ...

Ja včasih pa tudi gasilci. :D :wink:
Uporabniški avatar
wolf13

Odgovor Napisal/-a wolf13 »

Včeraj v petek 29.1.2005, smo v Pekrah slušatelji opravljali prvi del izpita za vodjo enot. moje mnenje o izpitu, vsaj tem je da je bil v sorazmerju s sprejemnimi izpiti dokaj enostaven, ali pa smo se tako zelo dobro pripravili :lol: , seveda lahko govorim v svojem imenu. sedaj pa do konca na pot do zaključnih izpitov in izdelavi taktične naloge. Vsem "sotrpinom" pa veliko uspeha¸ wolf
Uporabniški avatar
pbb

Odgovor Napisal/-a pbb »

:oops: Oskar imaš prav v Pekrah oz. njeni okolici se marsikaj dogaja.

Slišal sem da so bili zelo "strogi " kriteriji na sprejemnih. Če nisi imel zadostno število točk, si lahko kljub temu pristopil na tečaj. Privilegij so menda imeli poveljniki PGD ? :cry:

Kakšni, zakaj, a lahko, mogoče poveljniki !
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kontakt:

Pbb , zelo težka obtožba , ki jo boš moral malo bolj potanko razložit.
Oglasil sem se zato , da še enkrat povem ,da že leto dni nisem več pomočnik poveljnika GZ za izobraževanje.
Uporabniški avatar
Tona
Kraj: BREZJE-MB

Odgovor Napisal/-a Tona »

Jaz bi najprej dobro premislil potem pa šele nekaj takšnega napisal - sploh če ni argumentov . Mislim da kar dobro poznam zadeve okrog tečajev in upam si trditi , da se kaj sličnega ne dogaja . Ne rečem za nazaj , ampak sedaj pač ne .
Uporabniški avatar
Tona
Kraj: BREZJE-MB

Odgovor Napisal/-a Tona »

Da me nebi kdo napačno razumel . Sam sem delal tečaj za GČ leta 99 in vem da že takrat ni bilo možno uporabljati sistema - VIP . Tisto kar sem napisal da se je prej dogajalo je pa tako : imamo par veteranov - VGČ in GČ , ki se jim občasno razveže jezik in takrat se zve kaj vse so delali za pridobitev čina , ki ga sedaj nosijo . Na tem področju se je naredil red in prav je tako . Upam , da bo sedanji pomočnik poveljnika za izobraževanje znal ta red obdržat .
Uporabniški avatar
pbb

Odgovor Napisal/-a pbb »

:roll: Jaz sem samo vprašal, niti najmanj obtoževal ali kogar koli žalil.

Tudi na regijski center pokličeš, se javiš in vprašaš, ko ti pozivnik " zapiska", pa nobenega ne otožuješ.

Kdor ne vpraša nič ne ve !!
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

pbb napisal/-a::roll: Jaz sem samo vprašal, niti najmanj obtoževal ali kogar koli žalil.
pbb napisal/-a: Slišal sem da so bili zelo "strogi " kriteriji na sprejemnih. Če nisi imel zadostno število točk, si lahko kljub temu pristopil na tečaj.
Tukaj ne vidim nobenega vprašanja, to je tvoja ugotovitev na podlagi slišanega in mi zveni kot trditev. Se boš moral malo drugače izvleči iz tega, kar si napisal :twisted:

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Odgovori