BI ZELO RAD IZVEDEL NJIHOVE IZKUŠNJE IN MNENJE.
ALI ŽE IMAMO VOZILO SCAM?!?
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
KUSTICH
ALI ŽE IMAMO VOZILO SCAM?!?
ZANIMA ME ČE IMA V SLOVENIJI ŽE KATERO DRUŠTVO VOZILO SCAM???
ELES ima sploh zelo dober avtopark....Dušan napisal/-a:Glede uporabe v sloveniji pa sem ga videl v lasti ELESA druga pa nič kaj....tud mene zanima marsikaj o tem vozilu!
SCAM, Pick-Up Landroverji, Unimogi... ( No, njihovega SCAMa še nisem videl, zato verjamem Dušanu na besedo
Saj štrom ni poceni, a ne?
Podvozje (šasijo) od SCAM si lahko ogledaš tudi v Ljubljani na Celovški na parkirišču pred trgovino, katere točnega imena ne vem. To je malo naprej od nove Petrolove črpalke v smeri iz Centra proti Šentvidu.
Trgovino ti sporočim jutri ko bom bolj pozoren na ime.
http://users.volja.net/pgdihan
LP Brane
LP Brane
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Rabljeno vozilo (predvidevam da testni) Scam se prodaja v Avtotehni na Celovški 228. Ko bom imel kaj časa ga bom šel pogledat in ga tudi poslikal, je pa oranžne barve, s kesnom in enojno kabino!brankos napisal/-a:Podvozje (šasijo) od SCAM si lahko ogledaš tudi v Ljubljani na Celovški na parkirišču pred trgovino, katere točnega imena ne vem. To je malo naprej od nove Petrolove črpalke v smeri iz Centra proti Šentvidu.
Vrsho mi olajšal delo;Vrsho napisal/-a: Rabljeno vozilo (predvidevam da testni) Scam se prodaja v Avtotehni na Celovški 228. Ko bom imel kaj časa ga bom šel pogledat in ga tudi poslikal, je pa oranžne barve, s kesnom in enojno kabino!
http://users.volja.net/pgdihan
LP Brane
LP Brane
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Sem bil zdele tam. Prodajajo ga v podjetju Avtoniss. Scam ima NDM 3,5 t, medosna pa se mi zdi, da je 2850 mm (nism siguren), motor proizvede 125 konjskih moči, cena pa je 8.790.000 SIT z DDV (spet nism siguren ampak je lahko 100 jurčkov dražji ali cenejši). 
Fotoaparata pa žal nisem mel s sabo. Bom šel mogoče danes še kej mimo pa ga poslikam!
Fotoaparata pa žal nisem mel s sabo. Bom šel mogoče danes še kej mimo pa ga poslikam!
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
- Janez Tratnik
- moderator

- Kontakt:
- Janez Tratnik
- moderator

- Kontakt:
Kot je že Dušan objavil je za SCAM-e (kolikor je meni znano ) izdelal nadgradnjo bivši BMD sedaj EURO GV za hrvaški trg . Vozilo je namenjenu predvsem gašenju gozdnih požarov. Zasnova nadgradnje je podobna kot pri predelavah TAM-a 150 v omenjenem podjetju. Predelav pri ostalih izdelovalcih nadgradenj v Sloveniji še nisem zasledil. Mislim pa da je bila slika enega objavljena v Gasilcu v letu 2002, vendar moram to še preverit. Če se kdo zanima za ta vozila lahko vpraša v EURO GV.
Andrej
Andrej