malo starejša izpeljanka...
viewtopic.php?t=439&postdays=0&postorde ... o&start=30
Pamet v roke....
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
-
Dejči
Drugačen pogled...
Moj pogled je malo drugačen.
Na cestah (predvsem tudi naših) je vse preveč divjakov, ki svoj adrenalin in frustracije sproščajo na napačen način na nepravih mestih.
To, da tak človek, konča na tak način (razmazan ob drevo) je edino pravično (in pravilno!!!)
Veste kaj bi bil resnično "žalosten pogled"? Res žalosten pogled bi bil, če da bi se ta kreten namesto v drevo zabil v skupino otrok na sprehodu, ali pa v kogar koli drugega, ki bi se po nesrečnem naključju znašel na nepravem mestu v napačnem trenutku.
Za takšne divjake je edino zdravilo to, kar je na slikah. Tako naredijo najmanj škode vsem ostalim udeležencem.
Kdor se ima željo ubiti, naj se ubije sam, ne pa da s sabo potegne še koga, ki si tega ne želi.
Na cestah (predvsem tudi naših) je vse preveč divjakov, ki svoj adrenalin in frustracije sproščajo na napačen način na nepravih mestih.
To, da tak človek, konča na tak način (razmazan ob drevo) je edino pravično (in pravilno!!!)
Veste kaj bi bil resnično "žalosten pogled"? Res žalosten pogled bi bil, če da bi se ta kreten namesto v drevo zabil v skupino otrok na sprehodu, ali pa v kogar koli drugega, ki bi se po nesrečnem naključju znašel na nepravem mestu v napačnem trenutku.
Za takšne divjake je edino zdravilo to, kar je na slikah. Tako naredijo najmanj škode vsem ostalim udeležencem.
Kdor se ima željo ubiti, naj se ubije sam, ne pa da s sabo potegne še koga, ki si tega ne želi.
Re: Drugačen pogled...
Morda bi pa morali izven večjih mest narediti kake steze ali poligone, pa naj tam divjajo po mili volji na tisti stezi--če že glih morajo spustiti iz sebe adrenalin.Dejči napisal/-a:Moj pogled je malo drugačen.
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Je že res mogoče, da bi kakšen poligon prišel prav, ampak v Ljubljani bi bila po mojem mnenju obvoznica še vedno oblegana isto kot sedaj, kjer se vrtijo dosti večje vsote denarja in adrenalina, sploh ko se vozijo po nasprotnem pasu.
Glede na stanje Audija, so pa potniki vseeno imeli nekaj sreče -
Audi : potniki 5 : 2
Glede na stanje Audija, so pa potniki vseeno imeli nekaj sreče -
Audi : potniki 5 : 2
Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
Bivši član povžarske konjenice
Ja no samo dajte se predstavljati kako je ko na avtocesti srečaš nasproti vozečega voznika!?? Meni se je to že pripetilo ko mi je nori general soraj odnesl del avtomobila.... Sicer moram rečti da je precej ljudji pametno odreagiralo samo ena gospa pa je nastradala....Sam sem bil pošteno povem kar močno cviknil moram priznati! Sicer pa slava mu samo za tako dejanje je štrik bolj pametna rešitev....
Drugo pa ja no glede dirkanja po cestah saj nič ne rečem hitrost je adrenalin in nekako zastopim da kdaj pa kdaj človek tudi malo hitreje pelje! Sicer te slike so res ekstraktni primeri katerih pa na naših cestah ne manka.... Kdor ima željo naj gre na karting stezo si sposodi kart in naj se tam izživi! Preverjeno dobro varno....
LP Marolt
Drugo pa ja no glede dirkanja po cestah saj nič ne rečem hitrost je adrenalin in nekako zastopim da kdaj pa kdaj človek tudi malo hitreje pelje! Sicer te slike so res ekstraktni primeri katerih pa na naših cestah ne manka.... Kdor ima željo naj gre na karting stezo si sposodi kart in naj se tam izživi! Preverjeno dobro varno....
LP Marolt
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!
Tega se po mojem ne bo dalo nikoli spremeniti, z nobenim zakonom niti stezo ali čem podobnim. Je pa res da v večini primerov postane žrtev takih neumnosti tisti ki si to najmanj želi. Najbolj pomaga če sam doživiš kaj takega, potem pa te "pamet sreča". Povem vam lahko iz lastnih izkušenj, tudi sam sem včasih rad pritisnil na gas toda na gozdnih cestah ter seveda sam. No pa je le prišel trenutek ko smo se bližnje srečali z neko smreko. Od takrat je noga malo lažja verjemite.
LP,
Gasilčk
LP,
Gasilčk
-
tirolc
Meni se zdi da danes vse preveč ljubljenčkov staršev z globokimi denarnicami posega po premočnih avtomobilih, zato so posledice take kot so razvidne iz fotk. Mislim da bi bilo drugače če bi si moral vsak kupiti avto sam ne pa da dobi mlad voznik v dar avto z sto konji ali pa več zato ker je uspešno opravil vozniški izpit. Sam poznam kar nekaj takih.