POKLICNIH GASILCEV NA RAVNAH NE BODO UKINILI

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Ljubo
Kraj: Kranj GTS - Aerodrom Ljubljana

POKLICNIH GASILCEV NA RAVNAH NE BODO UKINILI

Odgovor Napisal/-a Ljubo »

Pozdrav :lol:
Kot mi je sporočil , kolega iz poklicne enote Ravne na Koroškem, jih birokracija ne bo ukinila, in bodo še naprej skupaj s prostovoljnimi gasilci skrbeli za varno življenje in pomoč po Koroški :lol:
Čestitke fantje :!:
Ljubo
Uporabniški avatar
matjaž
GE: Kostanjevica na Krki
Kraj: Kostanjevica na Krki

Re: POKLICNIH GASILCEV NA RAVNAH NE BODO UKINILI

Odgovor Napisal/-a matjaž »

Ljubo napisal/-a:Pozdrav :lol:
Kot mi je sporočil , kolega iz poklicne enote Ravne na Koroškem, jih birokracija ne bo ukinila, in bodo še naprej skupaj s prostovoljnimi gasilci skrbeli za varno življenje in pomoč po Koroški :lol:
Čestitke fantje :!:
Ljubo
Slovenski gasilci smo spet zmagal, tokrat ne proti ognju, ampak proti BIROKRACIJI! :twisted:

LP!

Matjaž
"Isti način mišljenja s katerim smo reševali stvari v preteklosti, ne učinkuje za reševanje problemov v prihodnosti!"

Albert E.
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Hurrrraaaaa....!!!

:P :P :P
:P :P
:lol:
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Bravo Korošci! 8)
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org
Kraj: smokuč

Odgovor Napisal/-a Milan Dubravac »

Osebno sem izredno vesel zaradi te odločitve, ki je dejstvo mislim da že kar en čas. Veseli me tudi podpora ostalih gasilcev, ki so v teh mesecih izražali podporo fantom iz Raven. Zanimivo, malo smo ob tem celo pozabili na razprtije celo v lastni organizaci -ji -ah!?
To, da iz praktično nobenega segmenta naše operativne dejavnosti ni prišlo do kakega dvoma o upravičenosti prizadevanj fantov iz Raven pa govori, da smo konec koncev le vsi gasilci. Prepričan sem, da je tudi večina občanov v Ravnah in okolici prepričana,da bodo mnogo varneje živeli sedaj. Ali se motim?
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Uporabniški avatar
Atron
Kraj: Šempeter Pri Gorici
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Atron »

Ne glede na to al je enota prostovoljna al poklicna je zmeram odlično videt da jih je vedno več ter, da jih nobeden ne morem ukinit, ker gasilstvo je eno izmed najbolj pomembnih stvari kar jih je na svetu, pa ČESTITKE :D :twisted: :wink:
Kot mi je nekoč zelo moder gasilec reku.....Atron...daj času čas :twisted:

V službi ljudstva

Aleš Lazar...GSM: 041 604 851 LP
andri

POKLICNI GASILCI NA RAVNAH???

Odgovor Napisal/-a andri »

Lep pozdrav! Če bi vi vsi vedeli kakšno je stanje v zvezi z gasilstvom na Ravnah se bi najverjetneje večkrat vprašali kaj je tu sploh prav in kaj ne.
Naši birokrati na ravnah sploh ne vejo kaj sploh pomeni gasilstvo, če bi vedeli bi verjetneje drugače ukrepali in se drugače odločali.Naj mi nekdo razloži če ve, :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :roll: :roll: kako bi izgledala intervencija poklicnih gasilcev na Ravnah, če bi se zgodil požar v enem od obratov v negdanji železarni Ravne s katero imajo pogodbo in morajo iti na intervencijo, v istem času pa se zgodi prometna nesreča in morajo iti reševati življenje na cesti.S tem da moramo vedeti da premorejo poklicni gasilci na Ravnah samo 2 poklicna gasilca na izmeni, s tem da si prizadevajo da bi nudili še požarno varnost krajanom v širši občini Ravne in njenih sosednjih občinah.
gajo

odgovor

Odgovor Napisal/-a gajo »

halooo andri na ravnah so na izmeni trije gasilci in ne smo dva kot si napisal prosim če preveriš informacije preden kaj napišeš !!!!!! Hvala za razumevanje :)
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kraj: Nekje na poti...
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gregor K. »

No, od poklicnih iz Raven mislim da ni nikogar na forumu, tako da se dajte prijavit, pa kako konstruktivno povedat 8) :wink:
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)

In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...

http://www.facebook.com/pgdokonina
Uporabniški avatar
Bošta71
Kraj: Koroška Dravograd

Odgovor Napisal/-a Bošta71 »

GregorK slabo misliš :wink: , so prijavljeni pa jih ne poznaš :lol:
Dolg jezik ima kratek spomin.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
L.p. Bošta71
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kontakt:

Jah Bošta kako pa naj vem? :shock: :lol:

Uporabniški avatar
Miran 70
Kraj: Dravograd Koroška

Odgovor Napisal/-a Miran 70 »

Gregor K.
Na forumu sem prijavljen,vendar sem zaposlen tudi v Poklicni Gasilski Enoti Ravne na koroškem.Tvoje izjave spremljam že nekaj časa in se mi zdi da si resnično pravi začetnik in da si zaenkrat,zelo malo seznanjen z gasilstvom,ker se ti venomer dogajajo stvari za katere pojma nimaš in ko pride do tega da se izjasniš, vedno preobrneš pogovor.Zato te lepo prosim preden podaš kakšnen odgovor ,da dvakrat premisliš.ker resnično vidim da ti je zaenkrat še gasilstvo in z njo povezana taktika zelo tuja in da rabiš še kar nekaj časa preden boš to osvojil.Kar se poklicnih gasilcev zadeva, pa ti naj povem,da smo na izmeni trije gasilci in da smo zelo operativno usposobljeni in da moramo včasih opraviti delo,katero bi druge poklicne enote opravile z sedmimi in več gasilci.Če pa boš rabil kakšen nasvet pa se le obrni na določene forumovce,ki to zadevo zelo obvladajo.
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kontakt:

Miran res je, blage veze nimam in v življenju še nisem držal niti cevi v rokah. :shock: :lol: No, saj niti ni problema, ker je veliko strokovnjakov in "strokovnjakov". Žal zadnje čase v praksi videvam vse več slednjih.
Te pa lepo prosim da mi poveš, kje sem preobrnil temo pogovora, to me pa res zanima :!:

faca

Odgovor Napisal/-a faca »

Miran 70 napisal/-a:vendar sem zaposlen tudi v Poklicni Gasilski Enoti Ravne na koroškem
Si mislil napisati Gasilskem zavodu!
Po mojem je razlika med Poklicno enoto in med Zavodom?!
Uporabniški avatar
binep
Kraj: Podnart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a binep »

faca napisal/-a:
Miran 70 napisal/-a:vendar sem zaposlen tudi v Poklicni Gasilski Enoti Ravne na koroškem
Si mislil napisati Gasilskem zavodu!
Po mojem je razlika med Poklicno enoto in med Zavodom?!
Faca ti pa nimaš ravno razčiščene pojme glede zavodov in PGE. Si že mogoče kdaj slišal za npr: Zavod za gasilno in reševalno službo Sežana, Javni zavod za zaščito in požarno reševanje Maribor, Javni zavod Gasilsko reševalna služba Kranj. In kakšna je potem po tvoje razlika v teh primerih, če bi jih navedel kot Poklicna gasilska enota Sežana, Maribor, Kranj... Večinoma jih pomoje razume da so to ene in iste enote, ti si tukaj iskal samo dlako v jajcih.

LP

Bine
Zaklenjeno