U to ne dvomim. Bo lahko mirno prebavil zadevo?sam tole pa bo jba...mu bo čist statistiko porušilo...
Gubina,a admin še veselo počiva???
U to ne dvomim. Bo lahko mirno prebavil zadevo?sam tole pa bo jba...mu bo čist statistiko porušilo...
90% sporočil je tam podobno, kot bi spremljal neko debato na FB. Sploh ne vem, zakaj to pustijo, da se takšna sporočila pošiljajo. Sicer pa boli me...mad_milkman napisal/-a: ↑28. November 2021, 20:56Verjamem,da si želiš,da bi bilo to tako,a nikoli ne bo!;)@mad_milkman , tisti RIC-i, ki si mi jih poslal za skoraj celotno Slovenijo še delujejoPostaja sploh več ni potrebna
A admin sploh še obstaja haha...mad_milkman napisal/-a: ↑28. November 2021, 21:07U to ne dvomim. Bo lahko mirno prebavil zadevo?sam tole pa bo jba...mu bo čist statistiko porušilo...
Gubina,a admin še veselo počiva???
Prekršil sem pravilo, da se ne javim dokler @gubina ne dobi več informacij. Očtno nima časa, razumljivo.
Problem ni moj čas ampak tvoje razumevanje kodeksa ARON, katerega uporabljajo / mo radioamaterji v primeru nesreč večjih razsežnosti pri katerih odpovejo delno ali v celoti komunikacije za delovanje reševanj in medsebojno komunikacijo sil za reševanje in pomoč.polo98 napisal/-a: ↑11. December 2021, 15:57Prekršil sem pravilo, da se ne javim dokler @gubina ne dobi več informacij. Očtno nima časa, razumljivo.
Tu je malo bolj opisano.
http://www.homemade.net/ra/prirocnik_novi.pdf stran 65-66
Imam dobre živce in psiho...ampak tole tvoje pa presega marsikaj...ne bom več...piši in delaj kaj te je volja...dobro da ne živiš na območju naše gasilske zveze.polo98 napisal/-a: ↑12. December 2021, 0:50 Nikoli nisem kritiziral gasilcev, NIKOLI!
Ampak ne razumeš ali nočeš razumet kaj piše.
Nekako imam občutek, ker nekatere občane pohvalijo za hrabrost in to javno, če rešijo komu življenje, gasilci ste pa imenovani samo kot društvo.
Mislim, da smo sedaj na pravi frekvenci![]()