Verjetno je že kdo od članov tega foruma videl posnetek, ki danes kroži po Facebooku - dva moška sta enega fesjt pretepla, da je revež končal v bolnici s hudimi telesnimi poškodbami. Posnetek, ki ga je na svojem FB profilu (!) objavil en od osumljenih za storjeno kaznivo dejanje je dolg cca 23 min in na tem posnetku ta fant res zelo slabo zgleda.
Policija je hitre reagirala in na svojem FB profilu objavila sledečo informacijo o tem dogodku: Številni nas opozarjate na posnetek fanta, ki kroži po družbenih omrežjih. Policisti smo s primerom že seznanjeni.
Ker intenzivna kriminalistična preiskava še vedno poteka, podrobnosti v tem trenutku ne moremo pojasnjevati. Lahko pa potrdimo, da smo dvema osumljencema kaznivega dejanja odzveli prostost in ju pridržali. Hudo poškodovana žrtev je v bolnišnici. Za vaša obvestila se vam zahvaljujemo!
in pa še to: Hudo poškodovana žrtev je v bolnišnici, žal v tej fazi ne moremo pojasnjevati podrobnosti.
Zakaj to pišem? Ker iz profila osumljenega zgleda, da je ta moški član enega PGDja - na eni izmed objavljenih fotografij na svojem zidu ima na sebi gasilsko kapo.
Zanima me, kako bo ravnalo vodstvo dotičnega PGDja (če je res član -a ga kdo pozna?) in zanima me, kako vi ravnate v takih primerih (če jih imate seveda). Mi smo v našem društvu pred mnogo leti imeli člana, ki je zagrešil (bil pravnomočno obsojen) za kaznivo dejanje telesnega nasilja. Oseba se je sama po 'nasvetu' odmaknila iz društva in nato smo ga tudi izključili.