gapi je napisal:Gregor K. je napisal:Se mi pa poraja vprašanje kako bo s povračili stroškov posredovanja, ki so po nekaterih enotah zagotovo enormni...
Kaj se nisi ti en dan "sprehajal" z celotno vladno delegacijo? Takrat bi lahko pridobil te informacije, ki bi bile koristen za vse.
Glede na to, da pa je bil aktivira državni načrt ZiR, potem mislim da se ve kdo potem krije stroške..... No bomo videl kako bo..., verjeto bo tako kot ob vsaki večji naravni nesreči, takrat nas vsi hvalijo, ...., potem pa tudi kmalu pozabijo na nas. Naj samo spomnim kaj se je dogajalo ob sprejemanju rebalansa državnega proračuna za letošnje leto.
Gapi seveda sem se sprehajal, posebej za to priložnost smo pa še umeten sneg in žled naredili, a nisi videl?...

Premierki in ministru sem izpostavil določene zadeve, kolikor je za to ob tejh priložnosti sploh bilo časa. Me pa preseneča, da je v izjavi za javnost nato dejansko pozvala delodajalce, da naj pustijo vendar gasilce na teren. Potrebno je vedeti, da so tudi nekateri naši fantje dobili prepoved odhoda iz dela, kljub temu da pri nas občina vzorno poskrbi za refundacije, ki so resnično potrebne, saj sicer fantje to rešujejo z dopusti ali nadomeščanji.
Bodo pa za te stvari morali poskrbeti tisti, katere smo izvozili na določene funkcije.