Kaj menite o tem?
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
krnekdo
Kaj menite o tem?
pojavil se je komad od skupine Langa. Leta se borimo da operemo ime gasilcev in oni s takšnim komadom. Sem jim pisal pa me ignorirajo. kaj pa ostali menite?
Še povezava do komada
http://www.youtube.com/watch?v=WbmftLG3 ... e=youtu.be
Še povezava do komada
http://www.youtube.com/watch?v=WbmftLG3 ... e=youtu.be
-
jeny
Odg: Kaj menite o tem?
Jej pa tak komad, prvič za slišat obup, drugič pa jih je lahko sram da pojejo take bedarije o nas gasilcih, to jih je za skenslat in na vsakem nastopu z odra spodit in pa v rit brcnit. Če se pojavijo na primorskem naj se pripravijo na to....
naj bi bilo tole namensko samo za Bratonske gasilce.vendar dobro vemo, da na splošno ljudje skup potegnejo črto pod vse.če bi pesem vsaj omenjala delo gasilcev in ne pijančevanje le teh.
di-du-di-du
Re: Kaj menite o tem?
Skupina Langa se sklicuje na to, da so ustvarili tako pesem po navodilih naročnika, beri PGD Bratonci. Če je to res, je to še bolj zaskrbljujoče. Če se omenjeno gasilsko društvo samo tako vidi kot prepeva besedilo, pol pa je boljše da zaprejo vrata, ker očitno niso za opravljanje tega poslanstva in nam kvarijo ugled vsem ostalim.

-
mko
Evo dokaz več da imamo v Sloveniji res gasilsko-folklorna društva, še največ na vzhodu države, pesem pa zgovorno pove vse v besedilu. Sramota za to omenjeno društvo, če so res naročili tako pesem.
-
Matjaž Zupan
Očitno se kljub vsemu trudu, da bi razbili povezavo gasilci-pijanci, še ni kaj dosti spremenilo...
In se tudi ne bo, dokler je za zadosti velik odstotek gasilcev in tudi ljudi, ki niso gasilci, tako obnašanje sprejemljivo.
Re: Kaj menite o tem?
Torej, na youtubu sem prebral da se gospod Kontrec večkrat sklicuje na dejstvo, da je komad posnet zgolj in samo za potrebe PGD Bratonci. Ne razumem torej zakaj je stvar objavljena na tako javnem portalu kot je youtube. Rajši bi jo na kakšnem spominskem mediju dal samo članom tega PGD. Prav tako ne razumem kako lahko člani dotičnega PGD dopustijo, da skupina prepeva take zadeve o njih.
Ne vem za vas ostale, ampak če bi se za moje PGD pojavila podobna zadeva bi vodstvo verjetno že razmišljalo o štriku.
Kam gre ta svet...
Ne vem za vas ostale, ampak če bi se za moje PGD pojavila podobna zadeva bi vodstvo verjetno že razmišljalo o štriku.
Kam gre ta svet...
najbol relavantno bi bilo če bi se oglasil kak član PGD Bratonci pa da vidimo kaj je zdaj tu res 
Vijolčno sveti se nebo !
-
opazovalecB
Člani PGD Bartonici vrjetno pijejo mezlega Uniona pa nimajo časa spremljati forum.
enostavno: smeti....
Temo lahko nadaljujemo z ostalimi ''gasilskimi videospoti'', malo sem iskal in našel tole, kar 'nas' predstavlja na youtubu
Obstaja celo otroški ansambel tapravi gasilci
vsem poznane
ni videospot ampak ga enostavno moram objavit
Še iz bivše države
Obstaja celo otroški ansambel tapravi gasilci
vsem poznane
ni videospot ampak ga enostavno moram objavit
Še iz bivše države
Zagotovo se stanje izbolšuje. Vendar nekih dogodkov/dejanj po katerih najbrš slovimo že stoletje ne moremo popraviti v parih letih, potreben je čas, in seveda prizadevanje nas samih se pa najdejo tudi izjeme - tudi med nami katerim še ni čisto jasno da ni ničveč tako, kot še pred 30 ali več leti, ko je bil cilj politi čimveč vode na kozolec, in šprical je skorajda vsak kateri je takrat prišel mimo. Sami vemo, da gasilstvo postaja zelo širok pojem in ne več dobri stari *trodelc* z motorko. To je moje mnejne in verjamem, da marsikateremu, od vas ne-bo všeč.
NA POMOČ!
NA POMOČ!
Osebno sem klical na številko, ki naj bi bila od nekoga v vodstvu PGD Bratonci (na koncu se je sicer izkazalo, da je to nek bivši član njihovega UO). Vprašal sem ga, če so res oni naročili to sramoto, pa mi je odgovoril, da so člani skupine Langa in nekateri njihovi gasilci prijatelji, ter so se odločili, da bodo tako pesem sestavili. ŽALOSTNO!
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
sploh mi ne omenjat tega "gasilca Sašota" iz oddaje "na zdravje"...jao 
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
se nevem neki je že blo povedano kje je član ta sašo ?
glede onih videospotov se vsi nas ne prikazujejo v slabi luči eni so pa katastrofa
glede onih videospotov se vsi nas ne prikazujejo v slabi luči eni so pa katastrofa
Vijolčno sveti se nebo !