tarba je kr logična da mora iti s celotnim telesom čez oviro, ker gre lahko z nogami mimo tarabe in ne čez. Glede starta pa so že v zimski ligi sodniki zelo poostrili kriterij in pogosto tudi ustavili ekipe če so se preveč "svobodno" nagibali...gost 1 napisal/-a:Morda me je presenetila na posvetu sodnikov strogost glede štarta na vaji in pa način prehoda tarabe. Tekmovalec mora iti s celim telesom preko višine ovire. To bo za koga kar težko. pri vaji pa bo težek prehod od d.voranske postavitve (bolj svobodne)
Člansko državno tekmovanje 2012
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
mortis
Odg: Člansko državno tekmovanje 2012
Rov pri štafeti, da ali ne?
Re: Člansko državno tekmovanje 2012
Seveda da Ne! Rov se uporablja samo v kvalifikacijah za olimpijado in pa na olimpijadi, seveda če se tam uvrstiš.
LP
LP
Odg: Re: Člansko državno tekmovanje 2012
Sem tudi sam trdil tako, a vendarle nisem nikjer zasledil, da rova ni, pa sem raje vprašal. Hvala na odgovoru!linkotite napisal/-a:Seveda da Ne! Rov se uporablja samo v kvalifikacijah za olimpijado in pa na olimpijadi, seveda če se tam uvrstiš.
LP
Piše v knjižici s pravili.
Odg: Re: Člansko državno tekmovanje 2012
Aja to pa res, moja napaka.zibko napisal/-a:Piše v knjižici s pravili.
Tekmovanje je za nami, za nekatere bolj, za druge manj uspešno. Kar se nas tiče smo zadovoljni, rad pa bi na tem mestu izrazil eno veliko pohvalo organizatorjem, ki so se res potrudili in odlično opravili veliko delo...

Moje ime Aleš RAKOVNIK
-
mortis
organizacija odlična, vse pohvale
Skupni štart je tudi dobra zamisel... Drugo leto pa napad na Francijo

- Alex74
- GE: PGD Ravne na Kor.
- Kraj: Prevalje
- Kontakt:
Bodo na Ptuju tudi tako dolgi govori?
Otroci ne bodo preveč veseli...
Drugače pa je hitro minilo in brez posebnih zapletov.
Otroci ne bodo preveč veseli...
Drugače pa je hitro minilo in brez posebnih zapletov.
Sprejem zmagovalcev v kategoriji članov A v Polhovem Gradcu:
http://www.gasilskazveza-dolomiti.si/ga ... ?cat_id=54
http://www.gasilskazveza-dolomiti.si/ga ... ?cat_id=54
"Na izbirno tekmovanje za olimpijado se v skladu z navodili pokalnega tekmovanja uvrstijo tudi prve tri tekmovalne enote, ki so na pokalnih tekmovanjih v štiriletnem obdobju med olimpijadama dosegle najboljši rezultat (leta: 2009, 2010, 2011, 2012; kategorije: člani A, člani B, članice A, članiceB). "
Tale odstavek je kopiran iz SPREJETO NA SEJI ŠTABA OPERATIVE GZS DNE 11.5.2012 in me sedaj zanima katere enoto se po tem pravilu lahko udeležijo kvalifikacij za gasilsko olimpijado 2013.
a) ali so to enote, ki so v zgoraj navedenem obdobju, vsaj enkrat zmagale v skupnem seštevku pokalnih tekmovanj ("osvojile ligo")
b) ali so to enote ki so vsa štiri leta med olimpijadama bila v končnem seštevku lige mad prvimi tremi ekipami
ali je pa še kakšna druga možnost.
Malo se mi zdi narazumljivo napisano pravilo, pa se sedaj obračam na vas, če je kdo bolj seznanjen o tem.
LP
Tale odstavek je kopiran iz SPREJETO NA SEJI ŠTABA OPERATIVE GZS DNE 11.5.2012 in me sedaj zanima katere enoto se po tem pravilu lahko udeležijo kvalifikacij za gasilsko olimpijado 2013.
a) ali so to enote, ki so v zgoraj navedenem obdobju, vsaj enkrat zmagale v skupnem seštevku pokalnih tekmovanj ("osvojile ligo")
b) ali so to enote ki so vsa štiri leta med olimpijadama bila v končnem seštevku lige mad prvimi tremi ekipami
ali je pa še kakšna druga možnost.
Malo se mi zdi narazumljivo napisano pravilo, pa se sedaj obračam na vas, če je kdo bolj seznanjen o tem.
LP
Kako je tole točno, res ne vem in še nisem srečal nobenega, ki bi mi znal povedat, ampak mi smo si tole interpretirali tako, da se seštejejo točke vseh štirih let, vendar bi pa to pomenilo, da tudi če si bil prva tri leta prvi pa četrto ne tekmuješ, pol odpadeš, ker ima praktično vsak, ki je vsa štiri leta tekmoval, že več točk.