Pozdravljeni,
V šoli delam seminarsko nalogo, in bi potreboval čim več informacij.
Na vas se obračam z prošnjo, če je bil kdo izmed uporabnikov tega foruma takrat prisoten kot vodja, če bi mi lahko posredoval podrobnejšo poročilo oz. če kdo ve na koga se lahko obrnem glede tega. Predvsem me zanima poročilo poveljnika (namreč glede ekonomske škode in posledic je dosti materiala), mene pa zanima bolj z tehnične/operativne strani, kako je potekalo gašenje, št. uporabljenih vozil, gasilcev, opreme...
Uporabil sem tudi iskanje na tem forumu, vendar nisem ničesar našel, sem pa "ziher", da je bila morda ta tema že obravnavana, ampak je jaz nisem našel, tako da če jo je kdo mi lahko prosim prilepi link
lepo pozdravljeni in najlepša hvala v naprej
Požar Galvana Gorenje
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Požar Galvana Gorenje
Obrni se direktno na Gorenje, d.d., saj boš verjetno tako dobil še največ informacij.
ps: podjetje ima svojo poklicno enoto.
ps: podjetje ima svojo poklicno enoto.
Odg: Požar Galvana Gorenje
Najboljše je da se obrneš na Poklicno gasilsko enoto Gorenje in pa na ostale enote(PGDje),ki so bila takrat aktivirana za gašenje požara. Največ podatkov poleg PGE Gorenje bi znalo imeti PGD Velenje...Nekaj malega imaš napisano tudi na spletni strani PGD Vinska Gora ( http://www.gasilci-vinskagora.si/index. ... &Itemid=88 )