Elektronsko merjenje časa
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: Elektronsko merjenje časa
Kje se da dobit rezultate?
Hvala , Kekec14
lp
lp
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Odg: Elektronsko merjenje časa
Mislim, da trojak ni bil problematičen, organizator ti lahko zagotovi, da je bil trojak original AWG, nov, s 4,5 obrata. Tista polovička pa tudi ne sme biti usodna, saj je na ventilu še vedno dovoljena toleranca.mirank napisal/-a:2. sodnik za pripravo orodja- moral bi vedeti koliko obratov je po pravilih zaprt ventil na trojaku. Zaprl ga je kar do konca, kar je bilo na tistem trojaku 5,5 obrata... Sodnik bi moral vedeti da so po pravilih 4 obrati...
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
ko sem preveril koliko je obratov na trojaku, sm naredil več kot 5 obratov... ali pa sm se zmotil v štetju
če je to drugo, se opravičujem za mojo napako... bom drugič štel na prste 
-
Gost
Pozdravljeni!
Me zanima kaj si mislite o sesalnih ceveh na 2. progi v Zrečah, ker se je odpenjal v 90%. Moje mnenje je da take cevi ne sodijo na tako tekmovanje in se bi morale ekipe pred samim nastopom pritožiti ,da sesalne cevi niso primirne za tekmovanje.
Me zanima kaj si mislite o sesalnih ceveh na 2. progi v Zrečah, ker se je odpenjal v 90%. Moje mnenje je da take cevi ne sodijo na tako tekmovanje in se bi morale ekipe pred samim nastopom pritožiti ,da sesalne cevi niso primirne za tekmovanje.
tako, pa sta dve tekmi z elektronskim merjenjem mimo... kakšno je vaše mnenje? Kaj menite kolegi cevarji? Ker v Škofji vasi so Cevarji kar lepo dobivali bonus točke
. In ravno zaradi tega mi tista tipka na levi ni všeč, ker če samo pomislim da bi dobil kazenske v Škofji vasi, bi se še dolgo tolkel po glavi

Nebi se sam tolkel po glavi ampak te bi kdo drugi najverjetneje tolkel po glavi in še kod drugod!!!!!mirank napisal/-a: ker če samo pomislim da bi dobil kazenske v Škofji vasi, bi se še dolgo tolkel po glavi![]()
Kar se pa tiče elektronskega merjenja mislim, da se mogoče pridobi nekaj malega v primerjavi na odštopan sodniški čas, seveda če se vse vredu isteče, lahko se pa kar hitro tudi veliko zgubi! Tako da mislim da bi bilo bolje da se uvde za naslednjo sezono ali samo elektronsko merjenje ali pa po "starem" načinu, ne pa spreminjat od tekme do tekme način merjenja časa. Saj je potrebno tudi elektronsko merjenje "trenirat" (simulirat) na vajah, da vse vredi laufa.
LP
-
Gost
Se popolnoma strinjam z zgoraj napisanim. Naj bodo vse tekme enake..marskikateri ekipi je to merjenje odneslo boljšo uvrstitev na ligi
Jaz spadam med tiste ki so za prehitro ustavljeno štoparico dobili nagrado 10pik. Zgodilo se je pa zato, ker je N2 predolgo "mencal" z metanjem loka. Trenutek za tem, ko sem udaril po tipki je N2 prijel za ročnik, vendar je bilo prepozno. V tem primeru se ne upošteva elektronski čas ampak odmerjen čas sodnikov, ki je bil za sekundo slabši!!!!Iz tega vidika podpiram sistem elektronskega merjenja, sem pa mnenja da bi bilo bolje da štoparico ustavi desetar. V primerjavi z C1, ki opravlja svoje delo vse do konca vaje ima desetar pregled nad celotno vajo in lažje oceni kdaj vsi stojimo mirno.
Vse napisano pa odpade, ČE vaja poteka tekoče...
Strinjam se da se na vseh ligaških tekmah uvede elektronsko merjenje. GZS naj nabavi štoparico in ta naj potuje od organizatorja do organizatorja.
lp
Vse napisano pa odpade, ČE vaja poteka tekoče...
Strinjam se da se na vseh ligaških tekmah uvede elektronsko merjenje. GZS naj nabavi štoparico in ta naj potuje od organizatorja do organizatorja.
lp
Tudi jaz sem raje imel prejšnji sistem, ker sem imel manj dela
. Sedaj mora C1 dobro ocenit, ali bosta V2 in N2 opravila svoje delo pred pred njim, že takrat ko zapustita trojak. Če mora C1 pogledati naprej, če sta že končala svoje delo, potem je čas vaje slabši, kot bi lahko bil. Se strinjam, da če že mora biti el. merjenje, naj uro ustavlja desetar.
Jaz sem v Škofji vasi k sreči pogledal naprej in videl, da V2 še ni končal dela, ter ga počakal in nato udaril po tipki. Če bi tam dobili 10 pik, bi bila naša uvrstitev na tekmi in tudi skupna uvrstitev dosti slabša.
Jaz sem v Škofji vasi k sreči pogledal naprej in videl, da V2 še ni končal dela, ter ga počakal in nato udaril po tipki. Če bi tam dobili 10 pik, bi bila naša uvrstitev na tekmi in tudi skupna uvrstitev dosti slabša.