Emergency 4 Ljubljana mod

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
slovenc

Odg: Emergency 4 Ljubljana mod

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Iz moda kot kaže ne bo nič ker mi GBL ni odobrila fotografiranja vozil :x Saj po eni strani jih razumem po drugi pa ne.V vojski npr. sem lahko slikal od orožja,vozil itd. itd.In ne vojašnica tisti dan ni imela odprtih vrat je pa res da tam nekoga poznam.Torej moderator prosim zakleni ali izbriši temo!
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Kdo bi si mislil. :roll:
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Če si pripravljen narediti Jesenice mod, ti lahko jaz poslikam vsa vozila GARS Jesenice. Dovoljenje že imam.
kr en

Odgovor Napisal/-a kr en »

ej slovenc sej am internetno stran od GBL-ja tam so vse slike od voznega parka http://www.gasilskabrigadaljubljana.si/net/garaza.php. lp
Uporabniški avatar
rfireman
Kraj: PGD Velenje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rfireman »

Peter, jaz bi imel slike voznega parka GARS Jesenice, že dolgo čakam da mi jih nekdo od tukaj pošlje pa še nič ni :(
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
slovenc

Na strani od GBL so vsa vozila slikana pod kotom.Vozila morajo biti slikana TOČNO od strani in ne pod kotom(od zadaj od strani in od spredaj).Drugače teksture vozila ne bodo tako dobre in tudi težje je narediti 3D model če imaš "kotne" slike.
slovenc

Če pa kdo ima slike vozil GBL-ja naj mi jih pošlje na ZS.Predno pošlješ preberi moj zgornji vpis.
Emergency4

Odgovor Napisal/-a Emergency4 »

Kako je zdej s tem a si nadaljeval mod Ljubljana, ali ne bi rajši naredil mod Jesenice, Peter ti nudi slike GARS in tudi dovoljenje imaš za to?
Zanimivo bi bilo igrati slovenski mod.
Uporabniški avatar
Timo
GE: Postojna
Kraj: Postojna

Re: Emergency 4 Ljubljana mod

Odgovor Napisal/-a Timo »

Presenečen sem nad tvojo zagnanostjo in te pri tem zelo podpiram, ker so mi igre iz serije emergency zelo všeč, še bolj pa me preseneča odg. GBL, da ti ne pustijo slikat njihovih vozil, česar tudi ne razumem :S (mi lahko kdo razloži kje je ovira?)

Če želiš, ti lahko zrihtam slike vozil PGD-Postojna iz vseh strani. (Mogoče niti ne bi bilo slabo, če bi združil več različnih gasilskih enot zaradi večje pestrosti, predvsem pa bi bilo dobro, da bi za vsako kategorijo skušal najti najmlajše vozilo. - Najmlajšega med TRV, HTV, GVC...).

Glede skript... Pri najnovejši izmed serije emergency, to je pri "Emregency 2012" je nekaj precej zanimivih in uporabnih skript. (Gasilcu s cevjo klikneš samo na goreč objekt in sam najde najbližji priključek, zdravnik sam pristopi do ranjene osebe, indikator gašenja (koliko še manjka, da gasilci pogasijo goreč objekt). Predvsem pa so tudi meni všeč skripte LA moda, tako kar se tiče funkcij vozil, kot tudi kar se tiče, ukazov osebja- policijsko vozilo sledi osumljencu in ga policista ustavita, ko nanj namerita pištoli, za tem pa ga eden izmed njiju aretira. Pa tudi to, da imajo vozila vgrajene luči za preusmerjanje prometa (tukaj bi lahko dodal funkcijo, da civilno vozilo intervencijskega samo prehiti, znak signalnih luči - <<< <<< <<< ali pa se vrne nazaj po svoji poti - <<< < > >>>. Imam še obilo idej in bi vam z njimi lahko pomagal pri razvoju novega moda, poleg tega imam pa tudi celo leto časa, ker letos pavziram. (kontaktiraj me na timotej.cernjac@gmail.com))

Pa veliko volje in sreče ti želim.

Na koncu pa tiste, ki uživate ob igranju iger serije emergency, vabim, da si ogledate temo na forumu z naslovom "Emergency 2012"

lp, Timotej
______
Slika
Slika
junior112

Odgovor Napisal/-a junior112 »

A kdo morda ve kje bi lahko dobil igro Emergency 4?
Uporabniški avatar
Timo
GE: Postojna
Kraj: Postojna

Re: Emergency 4 Ljubljana mod

Odgovor Napisal/-a Timo »

kupil ali downloadal?

Downloadaš si jo lahko skoraj kjerkoli... http://www.partis.si http://www.mojblink.com ... itd. (na t.i. torrent trackerjih)
kupiš pa v kakšni spletni trgovini....
ko sem na hitro pogledal sem najdu TOLE.
______
Slika
Slika
bucman

Odgovor Napisal/-a bucman »

A ste ta Mod potm izdelali ali ne??
Odgovori