novi gasilski domovi
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: novi gasilski domovi
Pozdravljeni!
Kar se tiče obnove in dograditve gasilskega doma na Ptuju je bila planirana otvoritev 17. septembra 2010. Zaradi kasnitev nekaterih del s strani izvajalcev smo otvoritev prestavili na 8. oktober 2010, saj si želimo, da bi bil na dan otvoritve gasilski dom v celoti dokončan. Upamo, da nam bo uspelo. Sveže slike pa bomo prilepili v toku dneva.
Nisem pa vedel, da je širša javnost tako obveščena, kaj se dogaja na Ptuju.
Lep dan še naprej!
Martin
Kar se tiče obnove in dograditve gasilskega doma na Ptuju je bila planirana otvoritev 17. septembra 2010. Zaradi kasnitev nekaterih del s strani izvajalcev smo otvoritev prestavili na 8. oktober 2010, saj si želimo, da bi bil na dan otvoritve gasilski dom v celoti dokončan. Upamo, da nam bo uspelo. Sveže slike pa bomo prilepili v toku dneva.
Nisem pa vedel, da je širša javnost tako obveščena, kaj se dogaja na Ptuju.
Lep dan še naprej!
Martin
Super, iiiiMartinV napisal/-a:Sveže slike pa bomo prilepili v toku dneva.
Ja Martin kaj si pa mislil, nenazadnje je to ena večjih tovrstnih investicij v SLO. Ko pa si mi v zadnjem pogovoru navedel še nekaj dodatnih informacij, pa vsaj jaz osebno še s toliko večjim zanimanjem spremljem kaj se dogaja pri vas.MartinV napisal/-a:Nisem pa vedel, da je širša javnost tako obveščena, kaj se dogaja na Ptuju.
Kot bi rekel Srečko, fantje kapo dol.

To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
BRAVO!!!!! SVAKA ČAST! 
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
NORO

"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Bo treba it na manjši izlet in pogledat v živo.
Drugač pa

Drugač pa
No sem toliko časa "hodil" v Komendo, da so ta čas zadevo že spravili pod streho.gapi napisal/-a: z dozidavo (predvsem garaže) so zečeli tudi v PGD Komenda (GZ Komenda)
Evo slikce.
Kar se tiče slik našega doma ( Stražišče ) sem še vedno neuspešen. Kar se pa tiče vsega ostalega pa lahko rečem da je operativa že nekaj časa pod novo streho. In lahko rečem je občutek naravnost fantastičen....no precej še manjka ( dodelava stopnišča, dvorana, pa še bi se našlo ). Otvoritev pa imamo v planu naslednje leto ko bomo združili 3 v 1 ( otvoritev doma, prevzem novega vozila in 110 letnica ) 
Za notranje prostore pa obiščite našo spletno stran.
http://www.pgd-rimsketoplice.si/gasilski-dom/prostori
http://www.pgd-rimsketoplice.si/gasilski-dom/prostori
Klemen Žagar, Gasilec [IDA, HELI, HTF-A], pom. pov. za IDA
http://www.facebook.com/PGDRimskeToplice
http://www.pgd-rimsketoplice.si/
http://www.facebook.com/PGDRimskeToplice
http://www.pgd-rimsketoplice.si/
Pozdravljeni!
Da malo obudim temo.....
Tudi v PGD Dolič-Šentflorjan smo v letu 2012 začeli z projektom novega gasilskega doma.
Tako smo v začetku leta začeli z deli in najprej porušili večino starega doma, nato pa začeli z dozidavo prizidka in nadzidavo gasilskega doma.
Večino dela smo člani društva opravili v lastni režiji in ob pomoči prijateljev. Tako se je do konca leta na projektu novega gasilskega doma nabralo že preko 6000 prostovoljnih ur.
Največji cilj smo dosegli, ko smo še pred zimo lanskega leta uspeli preseliti nazaj v dom opremo in nove garderobe operativne enote in seveda vozila.
V letošnjem letu imamo za cilj dokončanje spodnjih prostorov, dokončanje fasade in seveda čim več opravljenega dela v nadstropju.
Prilagamo še par slik:
Da malo obudim temo.....
Tudi v PGD Dolič-Šentflorjan smo v letu 2012 začeli z projektom novega gasilskega doma.
Tako smo v začetku leta začeli z deli in najprej porušili večino starega doma, nato pa začeli z dozidavo prizidka in nadzidavo gasilskega doma.
Večino dela smo člani društva opravili v lastni režiji in ob pomoči prijateljev. Tako se je do konca leta na projektu novega gasilskega doma nabralo že preko 6000 prostovoljnih ur.
Največji cilj smo dosegli, ko smo še pred zimo lanskega leta uspeli preseliti nazaj v dom opremo in nove garderobe operativne enote in seveda vozila.
V letošnjem letu imamo za cilj dokončanje spodnjih prostorov, dokončanje fasade in seveda čim več opravljenega dela v nadstropju.
Prilagamo še par slik:
Moje ime Aleš RAKOVNIK
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Čestitke
In kakšne barve bo fasada?
LP
Janez
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
No lepo. Zadnjič ko sem se pelajal tam mimo (mislim da je bilo konec leta 2011) se ni še nič dogajalo oz. se ni še nič videlo. Sem se ravno s tega namena peljal mimo, ker mi je Aleš že dolgo taga zaupal njihove načrte.
Le pogumno naprej.
Le pogumno naprej.
Hvala Janez,Janez Koncilija napisal/-a:Čestitke![]()
LP
Janez
Fasada bo skoraj zagotovo kombinacija sive in rdeče barve. Pripravljajo nam vzorce barvnih shem, da se bomo lažje odločili.
lp,
AleŠ
Moje ime Aleš RAKOVNIK
Gapi, ko boš naslednjič kje v bližini pa se le oglasi...gapi napisal/-a:No lepo. Zadnjič ko sem se pelajal tam mimo (mislim da je bilo konec leta 2011) se ni še nič dogajalo oz. se ni še nič videlo. Sem se ravno s tega namena peljal mimo, ker mi je Aleš že dolgo taga zaupal njihove načrte.
Le pogumno naprej.
Moje ime Aleš RAKOVNIK
Škoda, ker nikoli nihče ne pripne kašne skice (tloris) pritličja in osnovne mer. To bi marsikomu pomagalo pri načrtovanju domačega gasilskega doma.
No so pa vsaj fotografije boljše kot v kakšni gasilski reviji, kjer se ne vidi nič gasilskega doma.
LP
Janez
No so pa vsaj fotografije boljše kot v kakšni gasilski reviji, kjer se ne vidi nič gasilskega doma.
LP
Janez