Madona, smo že redno off topic
Zadeva je takšna...upam da nebom pozabil kaj napisat...
Ker v tistem trenutku nobenemu ni bilo nič, je policist napisal kazen in to je bilo to. Pol proti večeru je mene začelo boleti zapestje pune hakle in sem šel k zdravniku. Tudi mojega sopotnika je malo popustil šok in ga je začelo boleti tudi vse po spisku. Če bi to najudva že bolelo ko je bil policist tam, mi nebi napisal kazni, ampak kar predlog za sodnika za prekrške - kazen: odvzem vozniške od 1 meseca do 1 leta!
Po posvetovanju s kolegi policisti, je bilo najbolj pametno plačati kazen in se s tem stvar zaključi. V kolikor bi se pritoževal, bi še to prišlo pred sodnika da sma bila oba poškodovana ( sicer samo lažje ) in bi v kolikor bi izgubil še res izgubil vozniško. Zaradi moje službe si jaz tega ne morem privoščiti.
Lahko bi šel v tožbo, lahko bi dobil - lahkoo bi izgubil. V našem sodnem sistemu nikoli ne več! Plačal sem kazen ( polovičko ), šel bom na trening varne vožnje

in mi bodo točke ( 3 ali 4 ) odpisali. In vse bo nazaj kot je bilo.
Meni je v tem trenutku glavno da se nobenemu ni zgodilo kaj hujšega, problem avta smo v PGD rešili na zelo ugoden način

...za mene je zadeva zaključena.
Glede policista, ki mi je dal kazen pa je pač tak, da pač sem naletel na nekoga ki je očitno najbolj srečen, da lahko napiše kazen! Saj sem mu povedal svoje tam, ko mi je kazen dal. Kar konkretno sem si ga privoščil.
Če bi to bilo pač 50 metrov prej, bi prišli policisti iz PP Gornja Radgona in ne iz PP Lenart, ki jim pač dolj visi za Radgonske gasilce...
Zadeva je kaka je in je tudi za mene zaključena....

PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva