Tekmovanje v spajanju sesalnega voda
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- alenka.pipan
- Kraj: Prebačevo
Odg: Tekmovanje v spajanju sesalnega voda
Super smo se imel na memorialu Tomaža Plevela v Cerkljah. Zelo poučno tekmovanje in vsa pohvala organizatorjem za super izpeljano tekmovanje. Tudi gledalci smo bili preko projekcije na tekočem s časi in kazenskimi točkami (razsvetljava z reflektorji je bila dovolj močna, če mene prašate). Nasvidenje drugo leto.
Lep pozdrav vsem skupaj!
Tako, tekmovanje je mimo, upam da ste vsi udeleženci in gledalci uživali, prilagam pa rezultate po posameznih krogih (izpis iz programa za meritve)
Popoldne si bom vzel še čas da vam posredujem še urejene rezultate tekmovanja.
LP, Jure
Tako, tekmovanje je mimo, upam da ste vsi udeleženci in gledalci uživali, prilagam pa rezultate po posameznih krogih (izpis iz programa za meritve)
Popoldne si bom vzel še čas da vam posredujem še urejene rezultate tekmovanja.
LP, Jure
- Priponke
-
- CETRTFINALE_CLANICE.txt
- (603 bajtov) Prenešeno 91 krat
-
- 1_krog_CLANICE.txt
- (779 bajtov) Prenešeno 82 krat
-
- CETRTFINALE_CLANI.txt
- (635 bajtov) Prenešeno 116 krat
-
- 2_krog_CLANI.txt
- (1.25 KiB) Prenešeno 87 krat
-
- 1_krog_CLANI.txt
- (1.54 KiB) Prenešeno 119 krat
F9
Pa še od polfinala naprej
LP, Jure
LP, Jure
- Priponke
-
- FINALE.txt
- (286 bajtov) Prenešeno 165 krat
-
- MALI FINALE.txt
- (295 bajtov) Prenešeno 83 krat
-
- POLFINALE.txt
- (582 bajtov) Prenešeno 99 krat
F9
Pa je še eno tekmovanje pod streho. Iskrene čestitke organizatorjem (fantastičnih 9), organizacija je bila speljana v nulo.... dečki, kar tako naprej

-
Gost
Čestike organizatorju za tako izvrstno izpeljano tekmovanje, tako da trud ki ste ga vložili v organizacijo tekmovanja ni bil zaman! Prav tako čestitke vsem ekipam, posebej pa še zmagovalcem Tinju in Hajdošam, kateri so pokazali največ Bravo!
Tako, še končni rezultati tekmovanja.
ČLANICE
EKIPA ČAS
1. PGD HAJDOŠE 21,74
2. PGD ŽAŽAR 22,33
3. PGD KEBELJ 21,26
4. PGD TINJE 33,52
5. PGD CERKLJE NA GOR. 21,22
6. PGD BEGUNJE 25,47
ČLANI
EKIPA ČAS
1. PGD TINJE 17,03
2. PGD KEBELJ 2 17,32
3. PGD ŽAŽAR 2 17,45
4. PGD ŠINKOV TURN 17,83
5. PGD ŽETALE 18,22
6. PGD ZALOG PRI CERKLJAH 20,08
Naj še povem, da je bil najboljši čas na tekmovanju pri članih PGD Šmartno na Pohorju 16,18, pri članicah pa PGD ŽAŽAR 19,37
Treba pa je omeniti še čas 15,93 fantov iz Tinj, vendar so žal dobili 10 sekund pribitka.
Čestitke vsem ekipam, in upam da se prihodnje leto spet dobimo v naših koncih
LP, Jure
ČLANICE
EKIPA ČAS
1. PGD HAJDOŠE 21,74
2. PGD ŽAŽAR 22,33
3. PGD KEBELJ 21,26
4. PGD TINJE 33,52
5. PGD CERKLJE NA GOR. 21,22
6. PGD BEGUNJE 25,47
ČLANI
EKIPA ČAS
1. PGD TINJE 17,03
2. PGD KEBELJ 2 17,32
3. PGD ŽAŽAR 2 17,45
4. PGD ŠINKOV TURN 17,83
5. PGD ŽETALE 18,22
6. PGD ZALOG PRI CERKLJAH 20,08
Naj še povem, da je bil najboljši čas na tekmovanju pri članih PGD Šmartno na Pohorju 16,18, pri članicah pa PGD ŽAŽAR 19,37
Treba pa je omeniti še čas 15,93 fantov iz Tinj, vendar so žal dobili 10 sekund pribitka.
Čestitke vsem ekipam, in upam da se prihodnje leto spet dobimo v naših koncih
LP, Jure
- Priponke
-
- SSV2010 ZALOG_rezultati.xls
- Rezultati tekmovanja SSV2010 Zalog pri Cerkljah
- (62 KiB) Prenešeno 153 krat
F9
Pa še nekaj posnetkov iz tekmovanja
Super organizacija in izvedba tekmovanja.
Super organizacija in izvedba tekmovanja.
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje za dobre poznavalce pravil vaje.. Če pogledate zadnji posnetek, trenutno objavljen tu na forumu..in delo C2 po komandi "v vodo".. ali je dovoljeno po komandi v vodo spustiti spojko ter navzgor preprijeti cev? Do sedaj sem mislil, da mora C2 stalno držati spojko pri prenosu v vodo.. Tukaj pa jo po komandi izpusti in cev preprime višje ter tako omogoči dvig cevi V2, kateremu se potem ni potrebno toliko sklanjati in pobirati cev iz tal oz. strojniku cev riniti nazaj po tleh (cev ostane v zraku). To še posebej pride super, če imaš majhnega C2.. Doslej sem to tehniko videl le pri WEEG-u, zanima pa me, če je pri nas to dovoljeno, oz. kakšna so pravila.. Če lahko kak sodnik odgovori, lepo prosim.
Hvala ter LP David
Imam eno vprašanje za dobre poznavalce pravil vaje.. Če pogledate zadnji posnetek, trenutno objavljen tu na forumu..in delo C2 po komandi "v vodo".. ali je dovoljeno po komandi v vodo spustiti spojko ter navzgor preprijeti cev? Do sedaj sem mislil, da mora C2 stalno držati spojko pri prenosu v vodo.. Tukaj pa jo po komandi izpusti in cev preprime višje ter tako omogoči dvig cevi V2, kateremu se potem ni potrebno toliko sklanjati in pobirati cev iz tal oz. strojniku cev riniti nazaj po tleh (cev ostane v zraku). To še posebej pride super, če imaš majhnega C2.. Doslej sem to tehniko videl le pri WEEG-u, zanima pa me, če je pri nas to dovoljeno, oz. kakšna so pravila.. Če lahko kak sodnik odgovori, lepo prosim.
Hvala ter LP David
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Vse, kar ni prepovedano, je dovoljenoDave D napisal/-a:Pozdravljeni!
Doslej sem to tehniko videl le pri WEEG-u, zanima pa me, če je pri nas to dovoljeno, oz. kakšna so pravila.. Če lahko kak sodnik odgovori, lepo prosim.
Hvala ter LP David
Se pa zna zgoditi, da na kakšni lokalni tekmo pokasiraš pike, ker bo sodnik rekel, da se je sesalni vod še premikal, oziroma ni bil položen v vodo. Z novo knjižico naj bi bilo sicer marsikaj bolj jasnega (in dovoljenega), problem bo bolj z glavami tistih sodnikov, ki se težko "adaptirajo". Če se namreč nič ne spremeni, bomo še dolgo capljali za Avstrijcem in se čudili, kako z lahkoto zmagujejo (v A seveda, v B že nekaj časa gledajo v hrbet
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Ali lahko kdo poda informacije za naslednje tekmovanja v spajanju???
Lep pozdrav!
Posnetki s tekmovanja v spajanju sesalnega voda Zalog pri Cerkljah 27.2.2010 so že v obdelavi in bodo kmalu tudi objavljeni, količina posnetega materiala pa je kar ogromna (2 stacionarni kameri + premična)
LP, Jure
Posnetki s tekmovanja v spajanju sesalnega voda Zalog pri Cerkljah 27.2.2010 so že v obdelavi in bodo kmalu tudi objavljeni, količina posnetega materiala pa je kar ogromna (2 stacionarni kameri + premična)
LP, Jure
F9
-
konkurent
Lep pozdrav! Tudi z moje strani vsaka čast fantom za organizacijo tekmovanja, izpostavil bi predvsem meritve in vodenje le teh, vse skupaj je potekalo izredno tekoče. Po pogovoru z enim od fantov, smo predebatirali idejo o dveh tipkah (ena na levi, druga na desni) s tem bi zmanjšali prednost desničarskih strojnikov, a je menda fantom zmanjkalo časa. Je pa vredno omembe, da so o tem premišljevali in na to tudi mislili. Še enkrat čestitke. Da ne pozabim omeniti, je bilo to tekmovanje eno prvih, kjer sem opazil reševalno ekipo. Fantje kar tako naprej, o vas se bo še govorilo NA POMOČ
Vse podatke o naslednjem tekmovanju najdete na spodnjem naslovu.mitja1981 napisal/-a:Ali lahko kdo poda informacije za naslednje tekmovanja v spajanju???
Potrudili se bomo po najboljših močeh, da Vam tudi naše tekmovanje ostane v tako lepem spominu, kot zadnje v Cerkljah na Gorenjskem.
Se vidimo 13.03.2010 v Novi Cerkvi
Na pomoč
http://www.pgdnovacerkev.si/
čestitke Tinčanom za zmago
...so fanti specializirani za sesalne vode
... časi so bli res vrhunski in ni vrag da ne bo naslednjič nekaj ekip letelo izpod 16s...
so lahko napadalci kr v strahu da jih vodarji ne bodo konkretno prehitevali v celi vaji, hehehe. Se obetajo hudi "boji" v Pokalnem tekmovanju. Lani je blo 35 dovolj za pokal, letos pa zgleda da se bo treba spustit pod 33s za prva mesta... vsaj taka je moja napoved
za nas pa upam da pridemo še na kakšno tekmo v sesalnem vodu, malo gužvo delat
so lahko napadalci kr v strahu da jih vodarji ne bodo konkretno prehitevali v celi vaji, hehehe. Se obetajo hudi "boji" v Pokalnem tekmovanju. Lani je blo 35 dovolj za pokal, letos pa zgleda da se bo treba spustit pod 33s za prva mesta... vsaj taka je moja napoved
za nas pa upam da pridemo še na kakšno tekmo v sesalnem vodu, malo gužvo delat
-
ssv
Termini za nasledja tekmovanja v ssv:
- 13.3.10 PGD Nova Cerkev (športna dvorana Nova Cerkev)
- 27.3.10 PGD Žažar (športna dvorana pri o.š. Horjul)
- 10.4.10 PGD Kebelj (športna dvorana Kebelj)
Potem pa so na vrsti pokalna tekmovanja,prvo naj bi bilo zagotovo na Vrhniki datum še ne vem točno...
l.p.
- 13.3.10 PGD Nova Cerkev (športna dvorana Nova Cerkev)
- 27.3.10 PGD Žažar (športna dvorana pri o.š. Horjul)
- 10.4.10 PGD Kebelj (športna dvorana Kebelj)
Potem pa so na vrsti pokalna tekmovanja,prvo naj bi bilo zagotovo na Vrhniki datum še ne vem točno...
l.p.