Tehnični poseg - kdo posreduje ...

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
KoMa

Odg: Tehnični poseg - kdo posreduje ...

Odgovor Napisal/-a KoMa »

[quote="kiki75"]Če pogledate stare objave
je kar nekaj aktivnih članov foruma iz GZ Žalec, vendar se ne vključujejo več v debate, ker se jim zdi stvar nesmiselna.[/quote]

=D>
Rok Ušen
GE: Savinjska

Odg: Tehnični poseg - kdo posreduje ...

Odgovor Napisal/-a Rok Ušen »

Glede na to, da sem temo odprl jaz, kaže da jo lahko tudi zaklenem (tako vsaj izgleda - bomo videli, če to dela).

Kiki75 saj si lepo napisal, ampak v tvoji izjavi si malodane pihnil mimo. Temo sem začel z vprašanji z namenom da se nekaj naučim. Kako lahko govoriš, da sem vsemogočen in da vse znam, če v odprtih temah zastavljam vprašanja in zbiram izkušnje? #-o Resda sem včasih malo provokativen, vendar sem se tu naučil, da če vsaj malo ne dregneš ni nobenega pretiranega odziva. Malo si preberi izjave drugih članov foruma (recimo Milana, Dragota, Darkota, Oskarja in še katerih). Kolikokrat komu (upravičeno) solijo pamet in izražajo nestrinjanje. Pa da ne bo pomote - prav je tako. Bolj kot se krešejo mnenja bolje je. V končni fazi se izcimi nekaj pozitivnega.

In če me že na vse pretege prepričujete, da sem hotel govoriti o dotični intervenciji... lahko bi se pogovarjali z vodjo intervencije, ki se je oglasil. Ampak, s kakšnim odnosom pa me je napadel? Na to pa ni nihče reagiral ali kako? Že takrat bi lahko posegel moderator in omejil zadevo. Potem so se oglasili še drugi člani foruma, ki so spet udrihali proti meni. In spet ne duha ne sluha o konstruktivni debati. Da ne govorim o vseh tistih,ki sploh ne veste kje je naša občina, da občina Žalec ni naša sosednja občina, da recimo PGD Žalec ni enota širšega pomena, ki bi naj opravljala tovrstne intervencije po celotni dolini in nasploh planov aktiviranja enot niste videli. S kakšno pravico potem počnete to?

Še nekaj me je zmotilo - če je moje pisanje na forumu mnenje vseh članov našega društva? Nikakor ne - pri nas ima lahko vsak svoje -tudi drugačno - mnenje, ki se mu prisluhne in predebatira. Mislim, da je udejstvovanje na forumu stvar posameznika in sploh ni važno član katerega društva je.

O neudejstvovanju strokovno podkovanih članov pa je moje mnenje, da mogoče je pa ravno zato forum prišel tako daleč kot je. Ne vidim razloga, zakaj se človek kot član foruma ne bi oglasil, če vidiš, da nekoga nekaj zanima/da ene stvari ne pozna ali da je o kateri stvari narobe poučen.

Nikakor ne mislim zapustiti tega foruma, ampak v bodoče pa pričakujem, da bodo tudi moderatorji malo bolj pozorni in objektivni, nenazadnje iztiri skorajda vsaka debata pa ali sem v njo vključen ali pa ne. :oops:

Sicer pa, vi se kar smejte GZ Žalec zaradi občasnih spodrsljajev pri komuniciranju in aktiviranju. Se pa lahko mi kdaj nasmehnemo drugim kar zadeva drugih področij. To pa tudi KOMA ve. :D In na to smo lahko ponosni.
Rok Ušen, GČ I. st.
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Re: Tehnični poseg - kdo posreduje ...

Odgovor Napisal/-a Peter »

Blondi, dovolj je sprenevedanja. Z Gregorjem sva že na začetku pravilno ugotovila kam pes taco moli, kar si mi tudi potrdil v zs-ju. Objavi ga, pa bo tudi ostalim jasno.

Z najine strani je bil odnos korekten in v temi nisva nastopila kot moderatorja, ampak so bile objave osebne. Če nama zaradi drugačnih mnenj očitaš, da sva negativno nastrojena, potem ne piši "Bolj kot se krešejo mnenja bolje je." S tem samo rušiš svojo verodostojnost.
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Re: Tehnični poseg - kdo posreduje ...

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

Hm, navadi se Blondi ,da forum ni peskovnik v katerem se lahko igra samo eno dete...
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Zaklenjeno