Če pogledamo na internet ima že veliko prostovoljnih gasilskih društev narejena predstavitvene filme o svoji dejavnosti in intervencijah, tekmovanjih in tako naprej. Zato sem odprl to temo, kjer bi lahko vsi tisti, ki imate narejeno tako predstavitev in objavlljeno na youtubi, jo tudi tukaj gor pripopali
Pa bom pač jaz prvi, ki bom pripopal našo predstavitev, ki sem jo naredil jaz za naš PGD.
Tomaž , lepo si se potrudil. Ker pa si odprl temo verjetno pričakuješ tudi kakšno sugestijo.
Mislim , da bi moral tisti filmček ko izvozijo tri vozila malenkost skrajšat saj se vidi kako civil odpira vrata vozila med vožnjo.
Pa če se da malo zmajnšat število fotk prometnih nesreč in dodat še nekaj iz življenja operativcev med vajami, mogoče kanček mladine, žensk...
Lp oskar
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Tisto ni civil, ampak če podrobno pogledaš je operativec, ki ima spodaj oblečeno intervencijsko, zgornji del pa drži v rokah...
Glede ostalega ( slike vaj, mladine in to ) pa bo nastal ozrioma je v nastajanju nov film. Ta je posvečen bolj operativnemu sestavu in intervencijam.
Hvala pa za vsako sugestijo
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
Tudi pri PGD Ptuj, smo se mladi in starejši gasilci in gasilke odločili da bomo posneli kratek filmček o samem prihodu gasilcev na intervencijo, ter izvoz.
Film je bil predvajan tudi na 140. občnem zboru. Pripravljamo pa tudi nov projekt (film), ki bo posnet v sklopu 140. letnice društva.
No podobnega projekta smo se lotili tudi pri nas, oziroma bolje rečeno se ga je lotil Jure Čokl.
Končno smo ga uspeli naložiti na You Tube in je zdaj na voljo vsem, ki jim je blizu naše poslanstvo. Prvič smo ga predvajali na občnem zboru, zdaj pa je na voljo tudi vsem tistim, ki ga še niste videli. Prvi odzivi so bili dobri, kaj pa menite vi, lahko zapišete med komentarje pod posnetkom.