Pa ne se preveč razburjat, ker škoduje zdravju
NHL - ANŽE KOPITAR
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Mene pa veseli, da nas nekatere razen gasilerije združuje tudi hokej, kulinarika, zbirateljski konjički,... Po mojem je prav, da se odpirajo tudi takšne teme v rubriki splošno. Če pa je problem prostor na disku, se bomo pa dogovorili da bo vsak lahko napisal 10 mnenj na teden ali kaj podobnega
Me zanima če bo šef šole kaj na hokej hodu ko bo v Ameriki? Naj kakšno sliko naredi za na ta forum
LP, Rolf
Me zanima če bo šef šole kaj na hokej hodu ko bo v Ameriki? Naj kakšno sliko naredi za na ta forum
LP, Rolf
Life is a lesson, you learn it when you're through! (by Limp Bizkit)
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
No, čestitke Anžetu. To je samo dokaz, da smo lahko najboljši tudi če smo majhni. To posredno velja tudi za gasilstvo. Kako velik uspeh je to si pa sploh ne predstavljamo. Uspeh mladega človeka, ki je še nekaj let nazaj lepo z lokalnim avtobusom hodil na treninge s Hrušice na Jesenice, no zdej jih bo pa kmalu lahko kupil.
Ni za vleči vzporednic v gasilstvo res ne, ampak je pa uspeh, ki dviga samozavest celi družbi, če jo znamo prav vrednotiti.
A pa jo znamo???
Malo predolgo je bilo vse odvisno od pomembnežev po politični liniji a se vam ne zdi??
Ni za vleči vzporednic v gasilstvo res ne, ampak je pa uspeh, ki dviga samozavest celi družbi, če jo znamo prav vrednotiti.
A pa jo znamo???
Malo predolgo je bilo vse odvisno od pomembnežev po politični liniji a se vam ne zdi??
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Malo pozno na to temo a vseeno!
Ob gledanju
posnetka sem moral večkrat preveriti če gre res za kopitarja, ker mi je sam posnetek deloval tak, kot da delajo dokumentarc za največjo legendo NHL-a (pa čeprav Anže je ).
Na posnetku se dobro vidita prva dva gola ki jih je zabil proti račkom!
Na splošno pa lahko rečem svaka mu čast pa čeprav je treniral v konkurenčnem klubu je CAR!
Ob gledanju
posnetka sem moral večkrat preveriti če gre res za kopitarja, ker mi je sam posnetek deloval tak, kot da delajo dokumentarc za največjo legendo NHL-a (pa čeprav Anže je ).
Na posnetku se dobro vidita prva dva gola ki jih je zabil proti račkom!
Na splošno pa lahko rečem svaka mu čast pa čeprav je treniral v konkurenčnem klubu je CAR!
gasilci smo ljudje katerim največ poneni človeško življenje zato nas velika večina tudi ostaja
LP ognjeni
LP ognjeni
dokaz, da slovenci ne gledamo okoli sebe... svet pozna slovenijo, pozna slovence, pozna vrhunske slovenske športnike... le sami sebe ne poznamo... žalostnoPrevojc napisal/-a:mislim da je Anže dokaz da lahko iz male slovenije nekdo pride v sam vrh vrhunskega športa v ekipnih športih.
Vaja dela mojstra, če mojster dela vaje! 
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Odg: NHL - ANŽE KOPITAR
Anže Kopitar vodi na lestvici strelcev in podajalcev v ligi NHL.
Mislim, da se ne zavedamo kakšen uspeh je to.
In hkrati dokaz, da je tudi kdo iz Slovenije lahko absolutno najboljši na svetu v tako množični in popularni športni panogi.
Neverjetno ob vseh hokejistih iz Rusije, skandinavije, češks, slovaške, kanade, ZDA...
http://www.nhl.com/ice/statshome.htm#?n ... v-sts-main
Hvala bogu, da je v LA, ker pri nas bi na kakšnem glasovanju izglasovali pajaci, da sploh ne zna drsati!
Mislim, da se ne zavedamo kakšen uspeh je to.
In hkrati dokaz, da je tudi kdo iz Slovenije lahko absolutno najboljši na svetu v tako množični in popularni športni panogi.
Neverjetno ob vseh hokejistih iz Rusije, skandinavije, češks, slovaške, kanade, ZDA...
http://www.nhl.com/ice/statshome.htm#?n ... v-sts-main
Hvala bogu, da je v LA, ker pri nas bi na kakšnem glasovanju izglasovali pajaci, da sploh ne zna drsati!
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Tako je, Anže Kopitar je Kralj 
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Letos je v izredni formi samo tako naprej

LP!

Za ogenj nikoli ne reci hvala!

Za ogenj nikoli ne reci hvala!
Gaborik ga je ujel, ampak nima veze...važno da oddela še letos brez kakšne poškodbe, pol bo pa lahko 15 let igral brez problema.