Nov GV-1 PGD BOHOVA
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Nov GV-1 PGD BOHOVA
Dne 6.6.2008 smo pripeljali v našo garažo novo vozilo in sicer GV-1. Model vozila =Mercedes-Benz Sprinter, tip vozila =518 CDI Furgon, moč motorja =135KW (184Km). nadgradnjo je izvajal tako kot že na GVC16-25 GVPušnik. Z novo pridobitvijo smo zelo zadovoljni , saj smo trdo delali za to vozilo. V 5 letih smo zamenjali oba vozila , pri čem nam je izdatno pomagala tudi naša očina Hoče-Slivnica. V nadaljevanju prilagamše par fotografij
Odg: Nov GV-1 PGD BOHOVA
slike so v galeriji
Super vozilo. Ali lahko ceno po ZS...da lahko primerjam z našim

Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!
Res zelo lepo in dobro opremljeno vozilo, čestitam
naj vam dobro služi 
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
vozilo+nadgradnja+oprema cca 70.000EUR (nekatera oprema že iz prejšnjega vozila)
nimam besed,
z eno bedeso ODLIČNO !
mislim, da se je nadgrajevalec zelo potrudil, sem videl že kar nekaj njegovih nadgradenj, pa je tale ena izmed boljših, sploh kar se tiče manjših vozil. Zelo dobro izkoriščen prostor, verjetno da skorajda ni več prostega prostora za dodatno orodje.
zamimajo me pa še slike notranjosti vozila.
--
LP
z eno bedeso ODLIČNO !
mislim, da se je nadgrajevalec zelo potrudil, sem videl že kar nekaj njegovih nadgradenj, pa je tale ena izmed boljših, sploh kar se tiče manjših vozil. Zelo dobro izkoriščen prostor, verjetno da skorajda ni več prostega prostora za dodatno orodje.
zamimajo me pa še slike notranjosti vozila.
--
LP
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
Res lepo in zelo praktično opremljeno vozilo!
Me pa zanima če ste se kaj zanimali za pogon 4x4 in kakšne ste dobli informacije pri trgovcu vrjetno boste vi ko ste sedaj pred kratkim nabavlali vedeli najbolje. Osebno mislim(glede moje izkušnje na intervencijah) da bi gasilci morali nabavljati vozila 4x4
Me pa zanima če ste se kaj zanimali za pogon 4x4 in kakšne ste dobli informacije pri trgovcu vrjetno boste vi ko ste sedaj pred kratkim nabavlali vedeli najbolje. Osebno mislim(glede moje izkušnje na intervencijah) da bi gasilci morali nabavljati vozila 4x4
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Ne vidim potrebe da bi orodno vozilo imelo 4x4 pogon, vsaj ne za PGD Bohova. Vozila se namreč v občini dopolnjujejo. Sosednje društvo ima vozilo za gozdne požare , terensko cisterno, drugo društvo ima kombinirko 4x4 itd...
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
Kot sem že napisal sem do spoznanja, da bi morali imeti bolj robustna in terensko zmogljiva vozila prišel iz dela na terenu res je da smo pr nas bolj pohorci in nam bregovi niso tuji po drugi strani pa vidimo, da poplave(visoke vode,nanosi blata in kamenja) in potem še zima(poledica,visok sneg...) prizadanejo prav vse in vse to se samo stopnjuje v ekstreme. Varnost in pa sposbnost, da opravimo delo ki nam je dano pa je le prioriteta! Je pa res da je izbira takšnih 4x4 vozil trenutno skopa...škoda 
Malo izven konteksta ampak vseeno. Včeraj sem bil na vaji v Hočah in res je bila odlično izvedena vaja in všeč mi je bila vožnja novih oz. novejših gasilskih vozil GVC 16/25 in GVGP katere si opisalOskar napisal/-a:Ne vidim potrebe da bi orodno vozilo imelo 4x4 pogon, vsaj ne za PGD Bohova. Vozila se namreč v občini dopolnjujejo. Sosednje društvo ima vozilo za gozdne požare , terensko cisterno, drugo društvo ima kombinirko 4x4 itd...
Fantje so se res potrudili
Zanima me, katero društvo je opravilo tehnično reševanje iz vozila
Tehnično reševanje je izvedlo Hotinja vas.
Ampak - to je bila zate ,, dobra vaja,,????
Ampak - to je bila zate ,, dobra vaja,,????
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Kar se tiče gašenja vozila se mi je zdelo vredu, nisem pa videl kaj so delali na tehničnem reševanju
Zelo mi je bil všeč prihod na vajo
Zelo mi je bil všeč prihod na vajo
Prihod na vajo je bil časovno nekako "realen", sama vaja je tudi tekla dokaj gladko, znanje, znanje je pač stvar društvenih poveljnikov. . . mislim, da je to bil en začetek, da se počasi stvari spreminjajo na bolje!
enako za parado pa veselico, nikoli ni dovolj dobro . . .
enako za parado pa veselico, nikoli ni dovolj dobro . . .
PGD Hoče - since 1888
http://www.gasilci-hoce.si/
http://www.gasilci-hoce.si/
-
comendatore
- Kraj: jesenice
mene pa zanima če so bili operativci seznanjeni za kasno vajo gre, ker če so bli se mi zdijo te vaje bedarija saj ne predstavlja realnega stanja
In kaj ste pridobili z vozilom brez vode ali drugih sistemov?
Darko
Darko