lp.katja se vidimo v slovenski bistrici
Pokalno tekmovanje 2008
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Pokalno tekmovanje 2008
v kamniku je bila liga tudi pred dvema letoma.
strinjam se glede razglasitve in glede ozvočenja ker se na tribune in okrog ni slialo skoraj nič
-
W
Tudi jaz imam nekaj kritik in pohval iz Kamnika. Najprej glede samega tekmovanja imam kritike na orodje sesalne cevi so se teško zapenale, c cevi so bile slabe
, pohvalo pa dam da so kot prvi letos na pokalnem tekmovanju pripravili tepih
. Zdaj pa še organizacija, kritiko imam na ozvočenje ki je bilo grozno pa še DJ je biv v zlo poznih veteranskih letih, postrežba z pijačo in hrano tudi slaba hrane je zmankalo že eno uro pred koncem, pohvale pa nimam
.
Mislim da glede kvalitete orodja bi se morali zgledovat po Hajdošah!
Lep pozdrav!
Mislim da glede kvalitete orodja bi se morali zgledovat po Hajdošah!
Lep pozdrav!
Dragi "W"!
Sam sem že napisal da je organizacija na nekaterih področjih šepala. To drži. Kar se pa tiče samega orodja bi te pa prosil, če mi poveš na kateri progi ste izvajali vajo? Tudi naše društvo je posodilo orodje za izvedbo tekmovanja, vendar je bilo locirano na progo št. 4.
Dejstvo je, da je bilo orodje na progi št. 3 slabo, ker smo mi delali na tej progi, za 1 in 2 pa težko rečem, vendar bi moralo biti uredu. Odvisno je tudi kako društvo skrbi za to opremo in kaj dela z njo. Ali jo imajo samo za vaje ali tudi za kakšne druge dejavnosti.
Pred približmo petimi leti je zveza nabavila novo odrodje in sicer 4 komplete ter jih razdelila po društvih. Kaj se potem dela in kako se skrbi za to orodje je pa druga.
Ne opravičujem nikogar ker orodje mora biti res izpravno.
In naslednjič bo potreben bolj temeljit pregled orodja pred tekmovanjem.
LP
Sam sem že napisal da je organizacija na nekaterih področjih šepala. To drži. Kar se pa tiče samega orodja bi te pa prosil, če mi poveš na kateri progi ste izvajali vajo? Tudi naše društvo je posodilo orodje za izvedbo tekmovanja, vendar je bilo locirano na progo št. 4.
Dejstvo je, da je bilo orodje na progi št. 3 slabo, ker smo mi delali na tej progi, za 1 in 2 pa težko rečem, vendar bi moralo biti uredu. Odvisno je tudi kako društvo skrbi za to opremo in kaj dela z njo. Ali jo imajo samo za vaje ali tudi za kakšne druge dejavnosti.
Pred približmo petimi leti je zveza nabavila novo odrodje in sicer 4 komplete ter jih razdelila po društvih. Kaj se potem dela in kako se skrbi za to orodje je pa druga.
Ne opravičujem nikogar ker orodje mora biti res izpravno.
In naslednjič bo potreben bolj temeljit pregled orodja pred tekmovanjem.
LP
Še naprej vam želim lep dan!
na progi 1 je bilo orodje brezhibno! Edino C cevi so bile malenkost trše in vrv malenkost debelejša, drugače pa OK orodje...
-
tsinko
Mi smo delal na 3. orodju. Kar se tiče sesalnih cevi nimam pripomb in so bile dobre. Mogoče so bile le sesalne nekoliko trše in težje. Drugač pa dost uredu orodje. Isti dan smo delal na slabšem nekje drugje.
LP
LP
-
Tekmovalka__
Zanima me če kdo ve kaj je bilo s torbicami na progi 2, ker je imelo z njimi težave kar nekaj ekip? 
torbice na 2. progi so bile precej zavozlane ter majhna odprtina kjer je vrv šla ven. res je da je veliko ekip imelo z tem težave.. tudi naša edini problem pri vrvicah je pmoje bla hitrost in sila ki so jo imeli tekmovalci tež živčnost.
na žalost spet ni šlo
l. katja
l. katja
upam da bo v Bistrici tepih (čeprav ni obvestila), ker je napovedano slabo vreme, predvsem zaradi varnosti tekmovalcev, če se spomnimo koliko padcev je bilo na državnem, ker je bilo mokro!!!!
V primeru tega pa lepo potegneš celo vrv ven jo "nategneš" in potem daš lepo nazaj notri in ni težav z njim. Kaj potem če vzame to par min več pri pripravljanju ko pa potem pridobiš sekundo dve pa še nobene kazenskekatja-1 napisal/-a:torbice na 2. progi so bile precej zavozlane ter majhna odprtina kjer je vrv šla ven. res je da je veliko ekip imelo z tem težave.. tudi naša edini problem pri vrvicah je pmoje bla hitrost in sila ki so jo imeli tekmovalci tež živčnost.na žalost spet ni šlo
![]()
![]()
l. katja
PS mi to delamo na vsakemu tekmovanje v nedeljo smo čeprav je bil hud naliv vseeno to naredili čeprav so nas sodniki malo postrani gledali
kmhslo napisal/-a: V primeru tega pa lepo potegneš celo vrv ven jo "nategneš" in potem daš lepo nazaj notri in ni težav z njim. Kaj potem če vzame to par min več pri pripravljanju ko pa potem pridobiš sekundo dve pa še nobene kazenske
PS mi to delamo na vsakemu tekmovanje v nedeljo smo čeprav je bil hud naliv vseeno to naredili čeprav so nas sodniki malo postrani gledali
bolše da pustiš kot pa da vrvico vlačiš ven... ker zgubiš več časa kot pa da dobiš 10 kaznskih in greš dalje, ker sigurno to počneš več kot 10 s
vidim da se nihče nima tekmovanja v Bistrici v najlepšem spominu
(razen mogoče zmagovalnih ekip
)... drugače je pa Vreme zmagovacel tistega vikenda, rahel dež cel dan, ni slabšega. Edina stvar ki nam jo je uspelo prinest iz Bistrice je prehlad polovice ekipe
... Še ko smo se na Tinje zapeljali, ni bilo nič bolše. Smo bili pa potem kar malo razočarani ker je zaradi dežja veselica odpadla! Upajmo vsi skupaj da bo nasednji vikend boljše
...
Aja, punce iz Žažarja! Naslednjič vzemite svojim fantom malo medice in jo prišparajte še za mene malo (tam, kake tri deci)
...
Aja, punce iz Žažarja! Naslednjič vzemite svojim fantom malo medice in jo prišparajte še za mene malo (tam, kake tri deci)
tekmovanje v bistrici je bilo vrhunsko pripravljeno
tako da organizaturju čestitke
nažalost pa je organizacijo pokvarilo slabo vreme ki je povzročalo veliko težav
upam da bo 2. leto in nasledno ligo bolše vreme 
katja
nažalost pa je organizacijo pokvarilo slabo vreme ki je povzročalo veliko težav
katja
1:0
! Stranci, naslednji vikend se bomo pa pri vas potrudli da bo 2:0

pa je prvi del lige končan, juhuhu...
Se mi prav dopade tekma na Štreljevcu, ker se ne rabimo vozit 3 ure na tekmo (ostali se verjetno ne strinjate z mano
). Pa še veselica, pa pečenka, eee, kako je lepo v Beli krajini
. Bližina nam dobro dene, ker bližje kot smo domu, boljšo vajo naredimo. 5.mesto v Kamencah in 4. na Štrekljevcu, vse ostalo bomo pa probali čim prej pozabit, ker smo pogoreli na celi črti. Tak slabih časov vaj nismo pričakovali
.
Bomo probali v Belokranjski ligi, ki se nam začne ta vikend, popravit vtis...
Stranci, be afraid, be very afraid 
Se mi prav dopade tekma na Štreljevcu, ker se ne rabimo vozit 3 ure na tekmo (ostali se verjetno ne strinjate z mano
Bomo probali v Belokranjski ligi, ki se nam začne ta vikend, popravit vtis...