Šmarčan napisal/-a:Jes nebi grajal organizacije, ker ni bila tako slaba!
Bi pa sodnike, če bi jih lahko! Pa ne zaradi sojenja, ki je po moje bilo korektno, ampak 2 minuti za pripravo-halooo. Kebeljčani so meli pa 5 minut! Sem štopal, pa še posneto mam!!!!!!Pa ne samo oni! Točno se je vidlo kdo je štet za faborita!
Lp!
Je lepo tud mirank napiso, da so imeli tud dost casa. Nam so isto gnjavli, da mormo hitro pospravit. Mi smo cakali na društvo iz Dob-a, da so pospravli (pa se tud nena zaj pritozujemo, al pa kaj...pac je prislo tak).
Naj se omenim, da je nas napadalec padel na podobn nacin, razlika je bila samo v tem, da je nas tekmovalec z roko padel na trojak. Med tem, ko je po mojih podatkih tekmovalec iz PGD Tinje padel s hrbtom padel na trojak. Naj me kdo popravi, ce se motim.
IN SE ENKRAT...da ne bos mislil, da smo mi izjema, tudi nas so preganjali, da naj pohitimo s pospravljanjem.
Mi je pa zalostno, da nisi rajsi tistih 5 min, al kolk si reku da je blo, snemal rajsi kaksno vajo kot pa nas, kako smo cakali na zacetek vaje. Vrjemi, da bi mel vec od tega!
Pa da se komentiram tvoj zadnji stavek. Vsak je mel moznost zmagat...casi vaj so bli bolj kot ne slabi. Res pa je, da je k temu najbolj botrovalo slabo vreme, ter moker teren (smo pa skor vsi imeli iste pogoje, kar pa je tud posteno). Ni pa blo krivo zaj to, da so bili tisti boljsi, keri so imeli vec casa za pripravo orodja
Je pa zanimivo, da locis favorite po tem, kolko casa jim je dano, da pospravijo orodje.
Tolk z moje strani, pa brez zamere.
P.S. Rad bi se se enkrat vsem zahvalil, kateri ste nam cestitali in tistim, ki so nam pomagali praznit pokale...sami nebi zmogli
NA POMOČ!
Pozdrav iz Keblja