Vulkan II

Uporaba informatike v gasilstvu

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Ndrej
GE: PGD Prečna
Kraj: Prečna, Novo mesto
Kontakt:

Odg: Vulkan II

Odgovor Napisal/-a Ndrej »

hehe Bobby, sem te prehitel z objavo :)

Mimogrede imam še jaz eno vprašanje. A je že kdo izpolnjeval statistično poročilo za obdobje 2003-2007, ki bo predstavljeno na kongresu? Imam zanj nekaj vprašanj...

LP, Andrej
MarkoŠ
Kraj: Boh. Bistrica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MarkoŠ »

Ndrej napisal/-a:Mimogrede imam še jaz eno vprašanje. A je že kdo izpolnjeval statistično poročilo za obdobje 2003-2007, ki bo predstavljeno na kongresu? Imam zanj nekaj vprašanj...
Kar na dan z vprašanji :?: :!: :?:
Uporabniški avatar
Ndrej
GE: PGD Prečna
Kraj: Prečna, Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Ndrej »

imaš ZS
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

Ndrej napisal/-a: ... Samo boš moral na roke šteti :) ...
No ta poravek sem predlagal na enem posvetu, ko smo štartali z novim Vulkanom, pa se ni zgodilo nič. #-o
Isto recimo ko odpreš članstvo in OS ali pa DI in se ti izpišejo na listih brez zaporednih številk.
Menim da bi bilo bolje z zaporednimi številkami, ob strani drsnik in je zadeva tudi bolj pregledna. 8)
Stati inu obstati. /Trubar/
Uporabniški avatar
Gorazd
Kraj: Stoperce

statistično poročilo

Odgovor Napisal/-a Gorazd »

Zdravo

Imam vprašanje glede izpolnjevanja statističnega poročila. Pri rubriki OPREMA: Kakšna je razlika med gasilskim domom z orodiščem in gasilskim orodiščem.
Pa da bom bolj jasen. Mi smo prenovili celotno notranjost v 2007. Hkrati pa smo 2007 dogradili še eno garažo.
Ali mi lahko, prosim, kdo pove, kako naj izpolnim rubrike.
Pa bi prosil za odgovor tistega, ki to ve. Ker raznorazna ugibanja mi ne pridejo čisto nič v poštev 8)

Vnaprej hvala
Uporabniški avatar
Pero

Odgovor Napisal/-a Pero »

ok čeprav nisem stokovnjak za to , in si napisal da nebi smel odgovorit bom vseeno, pa če je prav al pa ne :|
Za mene je orodišče garaža oz prostor v kateri je oprema-orodje. Če imate zraven še druge prostore, recimo sobo operative, sejno sobo,druge prostore društva itd.. je potem to gasilski dom z orodiščem.
Don't raise your voice, Improve your argument!
Uporabniški avatar
BAČO
moderator
moderator
Kraj: Dol pri Hrastniku
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BAČO »

Mislim, da je tukaj mišljeno gasilsko orodišče kot dislocirana stavba, ki se nahaja na našem operativnem območju, a je oddaljena od "pravega" gasilskega doma. V njej pa je najnujnejša gasilsko reševalna oprema, ki jo lahko uporabijo domačini-gasilci v kraju za "prvi" napad in tako počakajo na pomoč iz ostalih gasilskih društev, ki zaradi oddaljenosti tega kraja potrebujejo za prihod nekoliko več časa.
Če se drugače izrazim, je to pomožna orodjarna, v našem operativnem območju, ki omogoča "zasilno" gašenje in reševanje na bolj oddaljenih območjih, do koder se z večjimi vozili bolj težko prebijemo, oz. za pot do tam, potrebujemo veliko časa.

LP BAČO :wink:
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Uporabniški avatar
Gorazd

Bačo, tudi jaz sem se zelo nagibal v to smer. Samo siguren pa nisem bil. Verjetno bom tako tudi izpolnil, če me ne bo kdo drug "prepričal" drugače.
tomas_

Odgovor Napisal/-a tomas_ »

Zdravo!
Sem iz manjšega pgd in po novem zadolžen za vuklan... tako, da imam ogromno vprašanj:) malo sem gledal tisto statistično poročilo samo nevem kaj bi, večino kar je tam našteto sploh nimamo. Morajo to poročilo izpolniti vsa društva?
Poleti smo zazidali ena vrata in popravili steno ker je počila.. se to šteje v aktivnosti na gradbenih objektih kot adaptacija ali to ni nič?

Imam pa še eno vprašanje glede vodenja opreme, imam možnost da prenesem iz prejšnjega vulkana npr osnovna sredstva ampak mi ponudi bolj ali manj brezvezne podatke npr sesalna cev 1kos (imamo 4). Ali to pomeni, da pred menoj niso tega nič vnesli...? Kako naj se lotim tega, da bi bilo to okoli opreme urejeno?
Uporabniški avatar
hec

Odgovor Napisal/-a hec »

Imam eno vprašanje, glede statističnega poročila. V temi organizacija mi ga sploh ne prikeže, zato ga ne morem izpolnit??
Uporabniški avatar
Gorazd

Hec, mogoče smešno vprašanje. Ali si kliknil na zadnji zavihek: STATISTIKA ROČNO? Oz, če sploh imaš možnost kliknit nanj?
Uporabniški avatar
hec

Odgovor Napisal/-a hec »

Ravno v tem je problem, ker zavihka "statistika ročno" SPLOH NI!!! Ko odprem Organizacijo se mi "statistika ročno" ne prikaže!!!
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

hec napisal/-a:Ravno v tem je problem, ker zavihka "statistika ročno" SPLOH NI!!! Ko odprem Organizacijo se mi "statistika ročno" ne prikaže!!!
Priponke
vulkan.jpg
Stati inu obstati. /Trubar/
Uporabniški avatar
hec

Odgovor Napisal/-a hec »

Franci napisal/-a:
hec napisal/-a:Ravno v tem je problem, ker zavihka "statistika ročno" SPLOH NI!!! Ko odprem Organizacijo se mi "statistika ročno" ne prikaže!!!
Ja vse jasno..... :lol:
Ampak tega zavihka, ki si ga označil z rdečo puščico preprosti ni, oziroma se mi ne prikaže! Kakšen je lahko razlog????
Uporabniški avatar
pes
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a pes »

Ali si administrator društva?
Odgovori