ČE SI ŠTUDENTKA ALI PA ŠTUDENT GASILEC
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Če si študentka ali študent prostovoljni gasilec, ki študira v Ljubljani in začasno bivaš na območju Trnovega (ali čim bližje), potem vsekakor ne zamudi te priložnosti za sodelovanje.
Prostovoljno gasilsko društvo Ljubljana Trnovo (gasilska enota) te vabi, da se v času bivanja in študija v Ljubljani (Trnovo) vključiš v delovno skupino (pilotni projekt), kjer boš lahko dopolnjeval-a gasilsko strokovno zanje, se udeleževal seminarjev za osebnostno rast in opravljal prakso v sistemu JGS MOL. Poleg strokovnega dela je možnost tudi vključitve v programe gasilskih storitev in študentske prakse. Zajamčena vam je osebnostna obravnava, bonitete in nagrade ter delo v strokovnem timu.
Informacije in dodatna vprašanja po telefonu 059 059 112 (PGD) 031 660 610 (poveljnik) e-mail: pgdtrnovo@volja.net
Prostovoljno gasilsko društvo Ljubljana Trnovo (gasilska enota) te vabi, da se v času bivanja in študija v Ljubljani (Trnovo) vključiš v delovno skupino (pilotni projekt), kjer boš lahko dopolnjeval-a gasilsko strokovno zanje, se udeleževal seminarjev za osebnostno rast in opravljal prakso v sistemu JGS MOL. Poleg strokovnega dela je možnost tudi vključitve v programe gasilskih storitev in študentske prakse. Zajamčena vam je osebnostna obravnava, bonitete in nagrade ter delo v strokovnem timu.
Informacije in dodatna vprašanja po telefonu 059 059 112 (PGD) 031 660 610 (poveljnik) e-mail: pgdtrnovo@volja.net
tom-tom ® je pridn fant sam kej k delat neče, je enkrt reku en zidar
- Ndrej
- GE: PGD Prečna
- Kraj: Prečna, Novo mesto
- Kontakt:
Odg: ČE SI ŠTUDENTKA ALI PA ŠTUDENT GASILEC
Sedaj mi je pa žal, da sem se letos preselil
Upam, da vam projekt uspe!
LP, Andrej
Zanimivo! Potemtakem če prav sklepam bi si malo "ojačali" operativo?Vsekakor pa pohvalno!
Tako je. Na eni strani bomo osvežili operativo, odprli enoto bolj navzven, omogočili druženje študentk-ov na študiju v LJ- upam, da kmalu kot KLJUB ŠTUDENTOV IN ŠTUDENTK GASILCEV... no tako nekako. Bomo vidli, kdo se javi in kaj bo mogoče z idejami narediti.
tom-tom ® je pridn fant sam kej k delat neče, je enkrt reku en zidar
Kje ste bili s tem projektom pet let nazaj...
The only thing that I regret- I didn't take what I could get. (Motörhead)
LP Borut Volk
LP Borut Volk
Ja, ali pa sedem, ...Volkec napisal/-a:Kje ste bili s tem projektom pet let nazaj...
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

ja al pa celo samo 2 leti nazaj...sam ideja pa sploh ni slaba!Tomkat napisal/-a:Ja, ali pa sedem, ...Volkec napisal/-a:Kje ste bili s tem projektom pet let nazaj...
LP!
Tom tom, res škoda da se tega niste lotili pred slabim desetletjem - še sošolca sva bila na fakulteti!
Lep pozdrav z gorenjske!
Tom tom, res škoda da se tega niste lotili pred slabim desetletjem - še sošolca sva bila na fakulteti!
Lep pozdrav z gorenjske!
- Ndrej
- GE: PGD Prečna
- Kraj: Prečna, Novo mesto
- Kontakt:
Pred leti tom-tom še ni bil poveljnik 
Ej folk, prijavite se! Po telefonskem pogovoru s poveljnikom sem ugotovil, da je zadeva sila zanimiva. Sam se bom sigurno vključil...
Rok Ušen, GČ I. st.
No zato pa sem se jaz sam angažiral pa vključil v gasilsko organizacijo v času mojega študija pred dobrim letom dni v Ljubljani. Je pa res da sem se iz domačega društva izpisal in sem prijavljen tukaj. Mogoče malo smešno ampak tukaj se zelo dobro počutim, kot kaže pa bom v Ljubljani tudi ostal tako da ni bila napačna odločitev. Aja, sedaj pripadam PGD Ježica, prej pa sem bil 13 let v PGD Lesično-Pilštanj-Zagorje.
Skupaj rešujemo življenja!!
Sicer nikjer nisem videl tega napisanega ...
Sodelovanje z PGD Trnovo ni pogojeno s tem, da se včlanimo pri vas? Ali pač?
Sodelovanje z PGD Trnovo ni pogojeno s tem, da se včlanimo pri vas? Ali pač?
Rok Ušen, GČ I. st.
-
tudi jaz sem študent
ja a ne moreš biti v dveh društvih hkrati? sej maš lovsko društvo, pa kinološko društvo, pa športno društvo, pa gasilsko društvo... pa si lahko v vseh istočasno član (ne fizično prisoten) ? :)
LP
LP
Ooooo gre gre....Vsaj v Radovljici in na Bledu gre. Kjer imajo eni in isti istega člana. Kako pa bo morda povedal sam.tudi jaz sem študent napisal/-a:ja a ne moreš biti v dveh društvih hkrati? sej maš lovsko društvo, pa kinološko društvo, pa športno društvo, pa gasilsko društvo... pa si lahko v vseh istočasno član (ne fizično prisoten) ?
LP
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Lahko si član v dveh ali več društvih. Pogoji za članstvo so jasno zapisani v statutih.