Navodila za IC-F3022T
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Navodila za IC-F3022T
Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo mogoče slovenska navodila za postajo Icom IC-F3022T. Namreč ob nakupu smo prejeli samo angleška navodila, ki pa starejšim članom ne koristjo prav dosti, cela pa se mi tudi neljubi prevesti. Hvala za pomoč!
Aleš
Zanima me, če ima kdo mogoče slovenska navodila za postajo Icom IC-F3022T. Namreč ob nakupu smo prejeli samo angleška navodila, ki pa starejšim članom ne koristjo prav dosti, cela pa se mi tudi neljubi prevesti. Hvala za pomoč!
Aleš
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
-
polo98
Re: Navodila za IC-F3022T
Željena navodila - v Slovenskem jeziku se nahajajo v prilogi. Potrebno je pa poudariti, da prevajanje iz tujega v slovenski jezik ni vedno primerno, zato je nekatera besedila najbolje brati v originalu/izvoru.Aleš-1 napisal/-a:Pozdravljeni!
Aleš
- Priponke
-
- IC-F3022tzare..pdf
- (134 KiB) Prenešeno 192 krat
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

-
Yaesu amater
Re:
Dobiš čez kak dan.Yaesu amater napisal/-a:Lep pozdrav!
Ker vidim, da ste nekaterim že pomagali upam, da boste lahko tudi meni. Potreboval bi namreč slovenska navodila za postajo Yaesu FT - 1802E.
Že v naprej se vam zahvaljujem!
Tilen
LP
Odg: Navodila za IC-F3022T
Hmmm, saj jih ne znam pripet. Kako se pa to naredi?
LP
LP
Pri novi objavi imaš spodaj možnost: nalaganje prilog (desno od možnosti). Nato samo še klikneš in prilepiš... Če je pa datoteka prevelika, jo pa zazip-aj!satelitko napisal/-a:Hmmm, saj jih ne znam pripet. Kako se pa to naredi?
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

Uh, obljuba dela dolg (ega...)
Hmja, z 256KB, kolikor je limit, si pač ne morem kaj dosti pomagat.
Pošlji mi svoj E-mail, pa dobiš direkt.
LP
LP
-
Gost
Znam, vendar se mi ne da prevesti. Gori hiša, pa se mi ne da gasiti!
-
gogi10
Odg: Navodila za yaesu 1802
satelitko napisal/-a:Uh, obljuba dela dolg (ega...)Hmja, z 256KB, kolikor je limit, si pač ne morem kaj dosti pomagat.
LP
Prosim ali že imate SLO navodila za yaesu FT 1802.