Vulkan II
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Zaenkrat še ni bilo problemov, ne s strani GZS kot s strani občinske gasilske zveze, tudi z menjavami prijav ne, tečaji se zaenkrat še redno vpisujejo...če pa kaj sfali se pa pokliče in urediBAČO napisal/-a:Zanima me, kakšne imate izkušnje po vaših društvih z vpisovanjem tečajev in specialnosti v Vulkan s strani GZS.
Ali to traja nekaj dni, tednov, mesecev![]()
, ali je vpisano že v tekočem tednu po uspešno opravljenem tečaju, npr. na IG-u ???
lp
......dream until your dream come true......
Bobby
Bobby
pa se eno vpraasnje. Rad bi dobil spisek vseh clanov, za katere imamo moznost predlagat odlikovanje.
Je to mozno ?
Ce grem na testiranje, mi vrze zraven tudi tiste, ki ze imajo doloceno odlikovanje. Jaz bi pa rad tiste ki ga se nimajo, izpolnjujejo pa pogoje...
LP
Je to mozno ?
Ce grem na testiranje, mi vrze zraven tudi tiste, ki ze imajo doloceno odlikovanje. Jaz bi pa rad tiste ki ga se nimajo, izpolnjujejo pa pogoje...
LP
Don't raise your voice, Improve your argument!
Men je naredi normalno.Maš u Exel-u jezik na slovenščini?Ponavad je kej zarad tega.Pero napisal/-a:mene pa zanima, če tudi vam pri polja.pregledi , ko izvozite v excel datoteko, ne zazna šumnikov ?
LP
Tle maš pa lahko 2 napaki.Ali član nima vpisanga odlikovanja pa ti ga vrže vn al si pa testiru za diplomo,zahvalo ki ga podeljuje GD,GZ,GZS za kar pa ni pogojev in jih ma lahko član tudi po več.Pero napisal/-a:pa se eno vpraasnje. Rad bi dobil spisek vseh clanov, za katere imamo moznost predlagat odlikovanje.
Je to mozno ?
LP
Upam da sm ti pomagu rešit kkšno stvar!
LP

a lahko nekdo napise tocen postopek ?
men se vedno dvojno vn mece.
Ce dam testiraj xy(recimo gasilska plemenica 1st), mi vrze ven tudi clane ki ze imajo vpisano v vulkan
(datum prejema/podelitve je reicmo pred 9 mesci)
Ce testiranje ni omejeno ? je kak drugacen nacin ?
A morem zaj it pogledat za vsa odlikovanja, kdo izponjuje pogoje, pol pa se na roko gledat ce ze ma vpisano al kaj ???
men se vedno dvojno vn mece.
Ce dam testiraj xy(recimo gasilska plemenica 1st), mi vrze ven tudi clane ki ze imajo vpisano v vulkan
Ce testiranje ni omejeno ? je kak drugacen nacin ?
A morem zaj it pogledat za vsa odlikovanja, kdo izponjuje pogoje, pol pa se na roko gledat ce ze ma vpisano al kaj ???
Ja ponavadi se zgodi da pozabimo koga, predvsem za leta (znacka za dolgoletno delo, delo v operativi, ipd..). In pol si malo v nerodnem polozaju, ko cez kako leto ugotovis, in mores podeljevat za nazaj ..
Zej na roko pregledovat vso clanstvo ? je pa v tem stoletju ze malo zastarelo ? isnta finta kot ce bi mel vse na papirju pa bi sam gledo...
Malo si zamislite kolko je recimo znack za 10,20,30 let pri nekem drustvu 4. kat. ?????
Zej na roko pregledovat vso clanstvo ? je pa v tem stoletju ze malo zastarelo ? isnta finta kot ce bi mel vse na papirju pa bi sam gledo...
Malo si zamislite kolko je recimo znack za 10,20,30 let pri nekem drustvu 4. kat. ?????
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Pri testiranju značk za dolgoletno delo in delo v operativi, bi moralo testiranje delovati normalno, saj se ta odlikovanja podeljujejo samo enkrat, tako da ti ne bi smelo prikazati tistih, ki ta odlikovanja že imajo.
Seveda pa bi bila boljša izbira z izbirnimi okenci, kot pa s padajočim menijem, saj bi tako lahko določil več kriterijev. Tako moraš sedaj testirati za vsakih deset let posebej.
Seveda pa bi bila boljša izbira z izbirnimi okenci, kot pa s padajočim menijem, saj bi tako lahko določil več kriterijev. Tako moraš sedaj testirati za vsakih deset let posebej.
ok to sm porihto, sedaj pa drugo vprasanje.
Pri opremi, bi rad posodobil dolocene podatke o vozilu (registrska št. ipd..)
Zakaj ne morem shranit posodobitev, brez da vnesem vrsto dogodka : začetno stanje/otvoritev , datuma in nabavne vrednosti.
Kako ocenim nabavn ovrednost za 20let staro vozilo ?
V kateri valuti se zapisuje nabavna vrednost ?
LP
Pri opremi, bi rad posodobil dolocene podatke o vozilu (registrska št. ipd..)
Zakaj ne morem shranit posodobitev, brez da vnesem vrsto dogodka : začetno stanje/otvoritev , datuma in nabavne vrednosti.
Kako ocenim nabavn ovrednost za 20let staro vozilo ?
V kateri valuti se zapisuje nabavna vrednost ?
LP
Odg: Vulkan II
Mene tudi zanima nekaj stvari. Upam, da pišem v pravi temi. Govoril bom o tečaju HTFB.
Pred kratkim smo bili prek spletne strani GZS obveščeni o spremembi oziroma dodatni možnosti pri prijavah na tečaje. Sedaj lahko izbiramo tudi datum opravljanja tečaja.
Naj povem, da smo štirje člani že prijavljeni na HTFB 02 08. Prijavljeni smo bili že pred časom, tako da takrat še ni bila možna izbira termina. Nič nede, vsaj vemo kdaj imam tečaj, ker smo to oznako našli tudi v razpisu za izobraževanje za 2008. Tam je lepo viden datum opravljanja tečaja.
Če v Vulkanu kliknem na usposabljanja --> urejanje se mi v desnem delu prikaže seznam tečajev in podrobnosti le teh. Tam pa sta samo oznaki za vroči trening, HTFB 05 08 (ni več prostih mest) in HFTB 06 08 (17 prostih mest). Tudi če hočem izdelati novo prijavo za HTFB, mi da na izbiro samo ta dva omenjena termina in še izbiro HFTB brez datuma. Zakaj ni napisanih tudi ostalih terminov? Če bi pomenilo, da so drugi termini že zasedeni, zakaj je potem še vedno prikazana oznaka HFTB 06 08?
Torej, a je vse tako kot mora biti, ali je kaj narobe?
Če pa samo kompliciram tam kjer ni treba, potem pa tudi uredu
LP
Pred kratkim smo bili prek spletne strani GZS obveščeni o spremembi oziroma dodatni možnosti pri prijavah na tečaje. Sedaj lahko izbiramo tudi datum opravljanja tečaja.
Naj povem, da smo štirje člani že prijavljeni na HTFB 02 08. Prijavljeni smo bili že pred časom, tako da takrat še ni bila možna izbira termina. Nič nede, vsaj vemo kdaj imam tečaj, ker smo to oznako našli tudi v razpisu za izobraževanje za 2008. Tam je lepo viden datum opravljanja tečaja.
Če v Vulkanu kliknem na usposabljanja --> urejanje se mi v desnem delu prikaže seznam tečajev in podrobnosti le teh. Tam pa sta samo oznaki za vroči trening, HTFB 05 08 (ni več prostih mest) in HFTB 06 08 (17 prostih mest). Tudi če hočem izdelati novo prijavo za HTFB, mi da na izbiro samo ta dva omenjena termina in še izbiro HFTB brez datuma. Zakaj ni napisanih tudi ostalih terminov? Če bi pomenilo, da so drugi termini že zasedeni, zakaj je potem še vedno prikazana oznaka HFTB 06 08?
Torej, a je vse tako kot mora biti, ali je kaj narobe?
Če pa samo kompliciram tam kjer ni treba, potem pa tudi uredu
LP
NA POMOČ!!!