Oskar napisal/-a:Zanima me, zakaj ima župnik gasilsko kapo ?
ja, to mene tudi zanima. še nikol nisem vido župnika tak pokritega! verjetno majo fejst župnika, ki ne skrbi samo za duše, ampak tud za požarno varnost.
pa vprašal bi še, kolko vas je tota stvarca stala (ZS), če lahko. Hvala!
firestar napisal/-a:Naš dušni pastir je član našega društva ima pa tudi svečano uniformo, ki si jo je sam financiral.
Najprej čestitam za pridobitev!
Moram pa vseeno komentirati vašega dušnega pastirja. Z vsem spoštovanjem do njihovega poklica in "uniforme" ... naj tudi on spoštuje našo in naj bo oblečen kot član gasilske organizacije v skladu s pravili ali pa v duhovniški opravi. Oboje ne gre skupaj!
Vrsho napisal/-a:Zanima me, zakaj ste iz enega izliva vode naredili tri? Nekako mi je to skregano z logiko...
Vrsho, če si opazil imajo ta način tudi pri Pišuki v PGD Dobračeva na njihovem GVC 16/25, ki ga je prav tako izdalalo podjetje Mettis.
Mislim, da bomo tudi z njegove strani dobili konkreten odgovor na zastavljeno vprašanje.
...........no tudi naš dušni pastir je ekonomsko zelo dobro podkovan, da je malo privarčeval ni vzel gasilskega plašča, glede na to da so bile zunaje temperature malo pod 0 mu lahko oprostimo, ko pa je po uradnem delu, ki je potekal v toplih garažnih prostorih, slekel plašč je bil pravi gasilec.
.....v rdečem pravokotniku so klešče za visoko napetost.
.......deja94........verjetno še nisi dolgo v gasilskih vrstah, ali pa še nisi bil na večik večjih intervencijah oz. si manjkal na analizi le teh. V vozilu ni nič takega kar gasilci ne potrebujemo na intervencijah, so pa v vozilu stvari, ki v uporabi niso pogosto, je pa zelo fino, da jo imaš takrat pri roki, ko jo potrebuješ. Ne pa da je lepo zložena v gasilskem domu ali pa v drugem vozilu, ki pa je v garaži ali pa je šel po požarno vodo..........
Res pa je da jo v vozilo nekaj orodja in opreme, ki pa ni predpisano za to vozilo.........no na to pa nas je vezala pogodba z podjetjem COMET, ki ima v našem kraju tkalnici in impregnacijo ter izsek za brusilke.
.........tretji izliv je C in je namenjen za gašenje z peno oz. preko medmešalca, čeprav ima črpalka fix-mix, ter dotoka vode k agregatu lahke pene.........pogodba COMET
...........no tudi naš dušni pastir je ekonomsko zelo dobro podkovan, da je malo privarčeval ni vzel gasilskega plašča, glede na to da so bile zunaje temperature malo pod 0 mu lahko oprostimo, ko pa je po uradnem delu, ki je potekal v toplih garažnih prostorih, slekel plašč je bil pravi gasilec.
.....v rdečem pravokotniku so klešče za visoko napetost.
.......deja94........verjetno še nisi dolgo v gasilskih vrstah, ali pa še nisi bil na večik večjih intervencijah oz. si manjkal na analizi le teh. V vozilu ni nič takega kar gasilci ne potrebujemo na intervencijah, so pa v vozilu stvari, ki v uporabi niso pogosto, je pa zelo fino, da jo imaš takrat pri roki, ko jo potrebuješ. Ne pa da je lepo zložena v gasilskem domu ali pa v drugem vozilu, ki pa je v garaži ali pa je šel po požarno vodo..........
Res pa je da jo v vozilo nekaj orodja in opreme, ki pa ni predpisano za to vozilo.........no na to pa nas je vezala pogodba z podjetjem COMET, ki ima v našem kraju tkalnico in impregnacijo za tkanino ter izsek za brusilke.
.........tretji izliv je C in je namenjen za gašenje z peno oz. preko medmešalca, čeprav ima črpalka fix-mix, ter dotoka vode k agregatu lahke pene.........pogodba COMET
deja94 napisal/-a:Izredno lepo,ampak pol stvari ne boste nikoli uporabljali,ne glede na predpise GZS
Take trditve mi vedno dvognejo obrate.
PGD Loče ima vozilo vzorno opremljeno tudi glede na krajevne potrebe.
Če določeno opremo oziroma del te opreme rabimo na primer v 25 -tih letih samo enkrat, jo potrebujemo. Torej mora biti zraven. Uprabno je le tisto kar imaš pri roki.
Čestitke ob dobo nabavljenem vozilu.